עם כמה הגדולים משחקים?

Shaycus

New member
עם כמה הגדולים משחקים?

אז בהמשך לשאלה שלי בנוגע לכמות הביג בליינדים שיש לי בחשבון ביחס לבליינדים שאני צריך לשחק: על כמה כסף השחקנים המקצועיים משחקים ביחס לכסף שיש להם בחשבון בכללי? הכוונה שלי היא למקצוענים בדרג השני ולא הראשון..נוציא רגע אנשים כמו פיל אייבי מהמשוואה בהתחשב בעובדה שכנראה יש לו כמות נכבדה של מליונים בבנק, אם נסתכל על אחד כמו דניאל נגראנו, כשמשחקים ב HSP על בליינדים של 300/600 או אפילו 400/800 והוא מתיישב בשולחן עם מליון דולר (זה קרה פעם אחת לפחות שאני זוכר), כמה בעצם יש לו בבנק שמיועד ל"הימורים" בלבד? יש לו 10 מליון? יש לו 100 מליון? אולי יש לו רק 2 מליון? ברור שהכמות משנה את התפיסה במשחק ואת האופן שבו אפשר לשחק את המשחק.. אז מה דעתכם בנושא ואם מישהו יודע בוודאות מה התשובה בנוגע לאחד מהשחקנים האלה אני אשמח לשמוע..זה מאוד מעניין.. נ.ב הכוונה היא למשחקי קאש בלבד.. אין לי דרך להשוות את זה לכניסת BUY IN לטורניר..

2המרפא

New member
אני לא חושב שמישהו באמת יודע כמה כסף יש להם

אבל נגראנו בוודאות אחד האנשים העשירים בפוקר ולאו דווקא בגלל הפוקר אלא בגלל הפרסום, ככה שנגראנו הוא דוגמה רעה. אגב אם אתה חושב שהולדם 300\600 ו400\800 זה היי סטייקס בלייב אתה טועה, שנה שעברה רצו משחקים של 3K\6K PLO שזה הרבה יותר מוגזם מכל מה שמשדרים בטלויזיה. ואני חושב שלסטייקס האלה אולי 2-3 אנשים בעולם יש להם רול לשחק.

shaywh

New member
ברור, כל החולנים שיחקו

אם תיזכרו מי זה הרלבוס וולגאריס (מככב בשידורים של הWPT מהמר מקצועי ומנסה לפתח קריירה מחוץ לפוקר), הוא אמר בפורום היי סטייקס ב2+2 שהקופה הכי גדולה שהוא לקח הייתה של יותר מ700K במשחק plo חי בבוביס רום. וזה אדם שלא ידעתם שזה התחום שלו בכלל. דוואן וזיגמונד משחקים לפעמים 3K-9K אונליין אבל יש להם הגבלה טכנית על הביי אין ל200K כדי לאזן את זה. http://www.youtube.com/watch?v=qYBI2oh9QRk בתכלס, יש סיבה לזה שכמעט לא משחקים 500-1000 עכשיו בפול טילט, זה גבוה מדי. סווינגים של מיליונים בזמנים קצרים. כולם חולי אקשן אבל מרסנים את עצמם. משחקים קאפ וסכומים נמוכים. בלייב אפשר להתפרע יותר. בכלליות לשאלה שלך, גלפונד אמר פעם שכדי לשחק ב500-1000 צריך בנקרול של חמש מיליון דולר. זה ולהיות אחד השחקנים הטובים בעולם כמובן אחרת כלום לא עוזר והכסף שלך אצל קול סאות' אייבי פטריק ושאר החברה לפני שאתה מספיק למצמץ.

2המרפא

New member
באמת רק 5 מיליון? כי אני שמעתי את פטריק אומר

שצריך שמונה ספרות בשביל לשחק את זה בנוחות כשהראשונה היא לא אחת. אני באמת לא חושב שלמעט אייבי יש הרבה אנשים שיש להם רול לשחק 4 שולחנות HU PLO 500\1000. דוואן כמעט התרושש אחרי המפגש שלו עם איסילדור, זיגי כל הזמן מבקש הלוואות מאנשים, לגבי כל השאר שהם לא פטריק או אייבי זה די ברור שאין להם את הרול לשחק את זה. ישנו לקח ללמוד מהסיפור של איסילדור וזה שרול של 5 מיליון עם כל הכישרון שבעולם לא מספיק בשביל לשחק את המשחקים האלה, במיוחד אומהה.

Harleydude

New member
פטריק פעם אמר

שחוץ ממנו ואייבי לאף אחד אין באמת רול לשחק 500\1000

FrecCo

Active member
אז אמר

לא חסרים שחקנים חדשים שצצים כל הזמן והם מיליונרים בלי קשר לפוקר. לפני כמה ימים ראיתי אחד, JUGNLEMAN12, שהוא להיט לאחרונה באונליין היי-סטייקס, מרושש את אייבי. טוב, לא מדויק להגיד מרושש, כולה לקח לו איזה 250K, זה בקושי אנטי אחד בשביל אייבי, אבל הוא עשה את זה תוך 20 דקות בערך בסטייקס הכי גבוהים בהולדם בFT (ואייבי נכנס ב100K כל פעם, זה אומר שהוא לקח לו שניים וחצי באי-אינים) לכו תדעו כמה עשירים השחקנים הלא מוכרים האלה.

shaywh

New member
זה לא שחקן חדש או לא מוכר

לא זוכר את השם שלו וגם בלבלתי אותו עם ג'אנגלן עד לא מזמן, אבל הבן אדם לקח את דורררר צ'אלנג' וישחק אחרי פטריק או במקביל. ולהיות מיליונר מחוץ לפוקר לא עוזר. תראה את גי לליברטה או ג'רי באס- הם פשוט התורמים הקבועים של קהילת הפוקר. במקרה של לליברטה הוא סידר להרבה אנשים את החיים כשהוא הפסיד מיליונים אונליין בכמה שמות שונים. יש מעט מאוד אנשים בעולם שיש להם גם את היכולות וגם את התקציב כשמספר אחת בין העשירים זה אנדי ביל.

2המרפא

New member
הוא אחד השחקנים הטובים בעולם אגב

וכן הוא לקח מאייבי 250K אבל זה כלום בסטייקס האלה ואייבי כרגיל נעלם אחרי שהוא מפסיד 2 ביי אין. הוא גם לקח מיליונים מדוואן והוא כולה ילד בן 21 או 22 ופשוט שחקן מדהים שקורע את הסטייקס מ25\50 עד 200\400 די הרבה זמן. הוא לא מיליונר שצץ משום מקום.

FrecCo

Active member
אבל הוא כן צץ משום מקום.

ובגיל 20 (אנדי משהו שמו) התחיל לקרוע את כל מה שזז, ובתכלס לא אני ולא אתה יודעים כמה כסף יש לו בבנק לפני שהוא נכנס לפוקר.

2המרפא

New member
היה ראיון מקיף איתו לא מזמן

והוא התחיל כמו דוואן בסטייקס נמוכים ולאט לאט התחיל לקרוע את כולם

Harleydude

New member
כמו שנאמר כאן

השחקנים האלה מוכרים, לא רק מי שמשחק בהיי סטייקס פוקר מוכר. דברים כמו גאי הם אנומליות שלא שורדות הרבה זמן

shaywh

New member
טוב, זה גם השחקן הכי מוצלח

(יחסית לזה שאין לו כישורים חוץ מזה שהוא ממש חכם) וגם הוא היה הראשון שהפסיק לשחק כ"כ גבוה.

למעלה