עם מה אמא חזרה מת"א?

עם מה אמא חזרה מת"א?

THE UPLIFT MOFO PARTY PLAN על תקליט!, אני רק רוצה להודות לbאסיסט על המידעועכשיו אני יחזור לפטיפון...

lollapalooza

New member
../images/Emo122.gif מאיפה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo10.gif

יואו אני חייבת פטיפון

מישהו יודע סביבות כמה עולה אחד ואיפה אפשר לקנות......................?

lollapalooza

New member
אממ

לי יש אחד די ישן שנראה לי שהמחט שלו דפוקה, או שמשהו שם דפוק, ואז קניתי אחד חדש במשהו כמו 400 שקל, אבל אני לא אמליץ לך, כי החברה שממנה קניתי דפקו אותי (זונות) וחייבו אותי פעמיים... עכשיו כבר פתרתי את זה וקיבלתי את הכסף חזרה, אבל זה לקח 4 חודשים לריב איתם. יש משומשים במצב טוב בחנויות תקליטים בת"א. (נדמה לי בחור בשחור יש. הייתי בחוד המחט השבוע ואני לא זוכרת) ואממ תחפשי במודעות של אנשים וכאלה.

היי ! אני לא מאמינה!

עכשיו סבא שלי בא אלינו ובמקרה אמר שיש לו שני פטיפונים בבית שהם ללא שימוש.....אז כן הולך להיות פטיפון פרי פרום צרג'! אה ודרך אגב לאמא שלי יש מלא תקליטים מאוכסנים והיא אמרה שהיא חושבת שיש לה משהו של הצ'ילי פפרס! ואואו איזה כיף

וואוו איזה כיך לך../images/Emo13.gif

פעם חלמתי [לפני איזה 3 חודשים] שאני הולכת לחנות ורואה תקליטים של רד הוט...חחחח

קנקנה בחוד המחט

ובקשר לפטיפון קניתי אותו בחוברת שקיבלנו אבל אם את/ה מהמרכז אני לא מאמין שיהיה קשה לך למצוא פטיפון בחנויותאלקטרוניקה, חנויות תקליטים ואולי אפילו בחנויות יד שניה...

lollapalooza

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif זנות../images/Emo70.gif

אני הייתי בחוד המחט ביום שלישי ולא ראיתי שום דבר
זנות כבר אמרתי

גם אמא שלי לא מצאה כלום

הייתי צריך לתקשר אליהם ולהטריד תמוכר עד שהוא מצא את התקליט

idanem

New member
אני יודע מאיפה...

יש למנויי ויזה חוברת שהם מקבלים בכל חודש...יש שמה תמיד פטיפון עם רדיו שעולה 400 שקל...אחותי קנתה אותו והוא דיי טוב...והוא גם די קטן וקומפקטי כזה יחסית לפטיפוניפ הישנים...

למה זה פטיפון בסדר

הוא לא מעולה אבל יחסית למכיר הוא בסדר גמור וגם למצוא פטיפון זה לא כמו למצוא מערכת אז כשמוצאים עדיף כבר לקנות ולחסוך מטרד

lollapalooza

New member
כן, אבל

כשהחברה שמספקת אותו מרמה אותך וגונבת ממך כסף (בזה שהיא מחייבת אותך פעמיים) זה ממש מבאס. זה פטיפון מעולה, אבל לא בשביל 800 ומשהו שקלים.

למעלה