עם מה אתם רוכבים???

עם מה אתם רוכבים???

מכנס רכיבה מגפיים צ'אפס קצר " ארוך ג'ינס אחר אני עם ג'ינס או מכנס רכיבה ומעל זה צ'אפס ארוכים אם לא אז עם מכנס רכיבה ומגפיים או צ'אפס חצרים וחצי מגף

+++באיזה מתג אתם מישתמשים??+++

אני או ברגיל או ב2 עיגולים או באחד עם גלגליות או בזה של הפונים לסימבה יש לי עוד כמה (3) אבל אני לא מישתמשת בכולם

Sweet SuGaR

New member
אני רוכבת עם

מכנס רכיבה ועם מיני צ'אפס על נעלי עבודה\רכיבה והמתג זה סנפל ביט רגיל

TauraMan

New member
אני רוכבת עם..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

או מכנס רכיבה (צבעים שונים) או דברים משונים (היום רכבתי עם שרוואל ורוד, פעם רכבתי עם שמלה.. מכנסים קצרים.. כל מיני
) או נעליים עם צ'אפס, או מגפיים.. תלוי מה בא לי.. מתג- דיזל- סנאפל שבור פעמיים עם כאלה מגנים שחורים למניעת שיפשופים בצד... טאורה- סנאפל פשוט אלמוג- סנאפל פשוט פיצפון!!!! כזה חמודדדדדד!!! נפו- סנאפל שבור פעמיים בצבע זהב.... קלייר- ווטארפורד (או משהו כזה) נופר- מתג דיי-רינג קאיה- סנאפל פשוט

צדק8

New member
|כפיר|../images/Emo47.gif

מממ.. באינגליש מכנסי רכיבה או מכנס טרינג+ חולצת טריקו ( לא גופיה..נעם אומר שזה לא מכובד
)+ מגפיים בווסטרן ג'ינס+ בלנדסטון+ לרוב גופיה..

Sweet SuGaR

New member
מממ מה לא מכובד בגופיה?

פפ ולדעתי הכי טוב באימונים לרכב עם גופיה כי ממש רואים את הגב ואת הישיבה שלך...

Shai Felton

New member
כן גם לי זה לא היה ברור...../images/Emo55.gif

הקטע הזה עם הלא מכובד.... טחחחח....

mkuzi

New member
תראו אתן בנות והוא בן אז....

יכול להיות שזה הקטע הזה?? הוא הראה סימנים שהוא מאוהב בכן יתר על המידה??? כי אם כן אתן צריכות לדווח על זה שמישהו יבהיר לו שאתן לא המטרה המתאימה...

Sweet SuGaR

New member
חחח איזה שטויות

גופיה זה אחלה דבר לרכיבה.. בעיקר בגלל הקטע שרואים את הישיבה. אני מעדיפה את זה מאשר להכניס חולצה לתוך המכנס ושאני אשתגע או שו שחולצות פולו.. זה גם אחלה

mkuzi

New member
למה שטויות????

הגזמתי קצת נכון אבל למה לומר שאני מדבר שטויות הרי ת'כוונה הכללית (הטובה) הבנת לא???

Shai Felton

New member
אויש באמת!../images/Emo4.gif../images/Emo55.gif

הדבר האחרון שאני יכולה להעלות בדעתי.... זה ממש לא קשור!!

mkuzi

New member
טוב!!!!../images/Emo46.gif../images/Emo150.gif

אני לא מכיר אותו רק חשבתי ככה בהתחלה ואני מצטער מעומק לבי שבכלל עניתי להודעה הזאת!!!!!! הכוונה שלי הייתה טובה אם לא הבנת!!! מנהלות למחוק!!!

Shai Felton

New member
בסדר../images/Emo4.gif../images/Emo55.gif

ביג דיל רק אמרו לה שלרכב עם גופיות גזורות זה לא משו מכובד.......
מה הסיפור...

PiKolulo

New member
ריר

גופה(חם לי) ג'ינס או סטרצ' סטרצ' הכי נוח לי...ונעליים אוסטרליות..כשאני צריכה אני רוכבת עם המגפיים ודורבנות! ואני תמיד תמיד תמיד אבל תמיד רוכבת עם השרשרת שלי שהיא בצורת פרסה...פעם אחת רכבת בלי השרשרת..ועפתי פעמיים:/......

Vintage Queen

New member
אני.....

רוכבת עם האלפ צ'אפס ובלנסטון.... מכנסי רכיבה (אם כולם בכביסה אז עם טיץ שאפשר להרוס!) וחולצה גדולה כמה שיותר..... בדרך כלל אני הולכת עם החולצת תלבושת של הביה"ס פפפ מהחולצות האלו לוכפת לי והן מספיק גדולות..... שיער תמיד אסוף ברכיבה זה משגע אותי אחרת ו.... זיהו

ממממ....

אני רוכבת עם מכנס רכיבה ומגפיים ארוכים/ארוכות (איך שלא אומרים)..
וגופייה מדי פעם או חולצה חצי שרוול...

למעלה