עם מה ממלאים תחתיות ארטישוק?

  • פותח הנושא menty
  • פורסם בתאריך

menty

New member
עם מה ממלאים תחתיות ארטישוק?



אני מעדיפה מתכון לא בשרי יש רעיונות?
 

גולדי

New member
ארטישוק ממולא גבינת עיזים



4 ארטישוקים עגולים 8 עגבניות בשלות חצויות 250 גר` גבינת עזים חופן בזיליקום קצוץ 4 ארטישוקים עגולים גדולים ונקיים 8 עגבניות קטנות בשלות חצויות 250 גר` גבינת עזים חופן בזיליקום קצוץ כף שום כתוש שמן זית מלח גס פלפל שחור גרוס יין לבן יבש 1 כפית זרעי כוספרה מערבבים את גבינתהעזים עם מעט שמן זית בזיליקום ושום וממלאים את הלבבות מניחים את הארטישוקים הממולאים בתבנית קטנה מכסים כל ארטישוק בחצי עגבניה ומפזרים את יתרת העגבניות בין הארטישוקים. מציפים במעט יין לבן יוצקים מעל עוד שמן זית ובוזקים זרעי כוסברה מלח פלפל שחור. מכסים בנייר כסף ואופים בתנור במשך 20 דקות מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפות בתנור חם מאוד עוד עשר דקות מגישים חם. בתאבון. (המתכון של ארז קומרובסקי)
 

menty

New member
תודה -רעיון ניפלא! :cool:



זה בול מתאים לי למנה ראשונה .
 
למעלה