עם מי אנחנו היום? חולון או ירושלים?

נמשל

New member
עם מי אנחנו היום? חולון או ירושלים?

מצד אחד נצחון של חולון מרחיק את ירושלים מהפיינל פור והיא הקבוצה האחרונה שאני רוצה לראות שם. מצד שני, חייבים לפחות מבחינת מוראלית להגיע לפיינל פור ממקום 1

יו45

New member
ירושלים

מכבי תיקח ובקלות את האליפות בכל מקרה, אבל המקום הראשון צריך לחזור למקומו הטיבעי.

מי שחושב שעם נגיב עם חולון לגמר

אנחנו ננצח בקלות הוא טיפש נקודה. עם היכולות שראינו היום נגד י-ם, אני מאמין שגם את צסקא הם היו מנצחים, זה לא צחוק הם מקום ראשון בטבלה ולא סתם! ‏ הלוואי שמכבי תהיה מאוחדת ומגובשת במשחק שלה כמו חולון

modz0r

New member
זה באמת משנה?

הייתי מעדיף לא לראות את הפועל בפיינלפור, בעיקר בגלל שהם הקבוצה שבגללה הפיינלפור הזה נוצר, אבל זה באמת לא משנה.

modz0r

New member
אה, עכשיו שמתי לב שחולון ניצחו

מעניין איפה כל אוהדי הפועל ת"א שהתחילו לאהוד את הפועל ירושלים בגלל שהקבוצה שלהם מתה, שיגידו משהו בקשר לזה. שמתי לב שזה ההבדל העיקרי בין אוהדי הפועל ירושלים לאוהדי הפועל ת"א שהתחילו לאהוד את ירושלים. המקוריים העדיפו שמכבי תפסיד בפיינלפור, בגלל שהם לא אוהבים את מכבי. הנספחים היו מאושרים שמכבי הפסידה בפיינלפור, כי אין להם דרך אחרת לשמוח.

R E k

New member
להגיע לפיינל פור ממקום 1

יכול גם לפגוע מוראלית..השיטה עצמה דפוקה וממש לא משנה אם תסיים ראשון, שני או רביעי, במיוחד אם קוראים לקבוצה שלך מכבי תל אביב. הפועל ירושלים הפסידה, בדיוק כמו שהיה צריך (וכמו שקיוויתי).. בכל מקרה, אני עדיין חושב שהפועל תהיה בפיינל פור

TheRasmus

New member
אין מצב שהם יעלו לפיינל פור

נהריה לא כאלה גרועים, ומספיק ניצחון אחד שלהם על ירושלים ויש להם יתרון עליהם, כמו אשקלון.

R E k

New member
נהריה באמת לא כאלה גרועים, אבל הם לוזרים ../images/Emo13.gif

ומספיק שנהריה תפסיד לירושלים בחוץ ולחולון בבית (ותסכים איתי שיש סיכוי יותר מסביר שזה יקרה) כדי שירושלים תעבור את נהריה (כרגע המאזן בין הקבוצות 1:1..ניצחון של י-ם יתן לה יתרון במצב שוויון).. ואשקלון כבר ביום ראשון במפגש מול מכבי, כנראה תפסיד, תוביל על י-ם רק בגלל המפגשים ביניהן. ואז ישאר לה מול בני השרון בחוץ (לא כ"כ קשה), וחולון בבית, משחק שתלוי באיכות והרצון של חולון

נמשל

New member
לאור מצבה של בני השרון

וההתפוררות של הקבוצה בעקבות הפציעות של בלצ'ר וטפירו, בכלל לא יהיה נורא לסיים מקום שני...

למעלה