עם מי אתם יוצאים לקנות בגדים?

coolel

New member
עם מי אתם יוצאים לקנות בגדים?

לבד? חבר/ה? ידידים טובים? הורים? בני דודים? או כל מישהו אחר?

חחח....אני...

ידיד טוב,שרק הוא סובל אותי בקטע של השופינג...כל השאר עוזבים באמצע :)

אנהלה

New member
חחח, גם אני ככה יש לי ידיד שמיעעץ נהדר ואני מייעצת לו ואםלא איתו אז עם אמא שלי... (כרטיס אשראי, נדיבות, טעם טוב ועוד..)

tde

New member
בד"כ לבד, כי אני סנובית. לא סתם

לא בגלל זה אני הולכת לבד. אני סנובית בלי קשר לזה
אני מעדיפה ללכת לבד כי בד"כ בנים לא אוביקטיביים (מה, הם יגידו לי שאני נראית בזה מכוערת? הם יגידו שאני פצצה חבל"ז וגמרנו גם אם אני נראית באותו רגע כמו קיפי), ובנות לא אוביקטיביות גם (כי הן מקנאות. מה, הן יגידו תמיד שאני פצצה חבל"ז?
) אז בד"כ את הקניות אני עושה לבד.... גם ככה אני לא צריכה להתעכב על דברים וחנויות שאני במילא לא קונה בהן.

ayelet 1

New member
אף פעם לא לבד!!!

אני הולכת עם משפחה או חברים- אבל אף פעם לא לבד.. אני אוהבת שיש מי שמייעץ לי, אומר את דעתו...!

מה עם אמא../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני קונה לרוב עם אמא
היא הכי אובייקטיבית.. ותתפלאי - אני הולך לפעמים עם ידידות לעזור להן לקנות ואני מאוד אובייקטיבי

RozwareZ

New member
יה ווארדי

איך הצלחת לדחוף בתוך הודעה אחת, כל כך הרבה שטחיות.... הכותרת של ההודעה הזאת צריכה להיות shallowness

tde

New member
מנסה להכניס קצת עניין ושעשוע לפורום

זה יותר נחמד לדעתי מאשר לרשום - הולכת לבד בד"כ הלא כן?

RozwareZ

New member
כן יש בזה משהו ../images/Emo8.gif

וזאת שהיתה אחרייך אני מאוד שמח שאת הולכת לבד... לא אמרתי שיש רע בללכת לבד

tde

New member
רואה? אתה מסכים איתי לפחות

ולמה התכוונת שאמרת "זאת שהולכת אחרייך" בדיוק??

בד"כ לבד...

ככה אני קונה מה שאני רוצה, ע"פ הטעם שלי, ולא צריך לחשוב פעמיים על כל קנייה- אם מישהו אחר אומר לי שהוא לא אהב ואני כן...

נכון... אבל

לא קרה לך אף פעם שראית משהו ממש יפה ורצית לקנות כי הוא היה לטעמך, אבל חברים שלך אמרו שזה מכוער? זה קורה לי די הרבה וזה ממש מבאס כי זה מערער את הביטחון... לרוב זה נובע מהסיבה הפשוטה שלחלק מהחברים שלי פשוט אין טעם טוב...

O Boy

New member
אצלי זה גם ככה...

אני קונה לבד, הולך קונה, וזה לא בגלל דעות שמפריעות לי, פשוט אני יודע מה אני רוצה וישר רץ לקנות את זה...

כן, אבללל....

אני לא אוהבת להסתובב לי לבד בקניון, זה גם משעמם וגם טיפל'ה מפדח
וחוץ מזה שתמיד נחמד שיש איזה מישהו שייעץ לך... אבל זה לא אומר שתמיד צריך להקשיב לעצות של חברים שלך כמו שאחרים אמרו פה, בתכלס אתה זה שקובע. באופן כללי תמיד עדיף להביא חברים או אמא/אבא/אח/אחות וכו' עם טעם טוב..... את אמא שלי הפסקתי להביא איתי לקניות, אין לנו את אותו הטעם והיא משפיעה עליי לרעה חחחח
אני בדר"כ יוצאת עם חברות

למעלה