עם מי אתם יותר אוהבים להיות?

Cobe Anan

New member
עם מי אתם יותר אוהבים להיות?

אני, למשל, באופן כללי מעדיף חברה נשית. גם לפני שהכרתי את דקלה, כל מפגש עם בחורה, אפילו בלי שום כוונות מיניות, היה לרוב מועדף על פני בילוי עם חברים זכריים. יצא לי גם לפגוש אנשים שהחברה בכבודה ובעצמה תופסת מקום של כבוד בסולם העדיפויות- מיד אחרי חברים, משפחה, עבודה, אנשים שהם לא מכירים, וחיות בר.. מישהי פעם אמרה לי שהיא מבינה אותי- לפעמים מילה של סתם מישהי יכולה להועיל פי כמה מאשר שיחת נפש עם החבר הכי טוב. למה? פשוט כי היא בחורה, ויש דברים שצריך לשמוע מבחורה. מה אני אגיד לכם? הסכמתי עם כל אות ואות באמירה הזו.. למען האמת, היום אני כבר מרגיש שאני קצת יותר אוהב להיות גם עם חברים מסויימים, לעשות ``Boys` Night`` אבל עדיין- ההעדפה היא לרוב לחברה נשית. איך זה אצלכם?

נועם m

New member
חד משמעית- גברים.

איכשהו, פשוט יותר כיף איתם (מי יצאה שוביניסטית?
) איכשהו, מעולם לא פיתחתי יחסים שהם סתם ידידות עם בנות. יש לי איזה שתיים- שלוש חברות קרובות ממש, שאיתן נעשות גם כל החפירות הרציניות, אבל בשביל לצאת/ לטייל/ סתם לשבת בבית אני תמיד אעדיף גם כמה זכרים בסביבה...
עם בנות תמיד יש תחושה שיש איזו תחרות סמוייה בין כולן (או שזה שתם הפראנויה שלי?
)

חברה היא מעל לכל

ואחרי זה חברים אני מעדיף ערב בנים עם אלכוהול וכדורגל אני לא אוהב במיוחד חברה נשית חוץ מבת זוג כי נשים לרוב הן רכלניות ואני שונא רכילות ולפני שכל הפמיניסטיות מתנפלות עלי אמרתי רובן לא כולן רוב הידידות שלי יודעות את זה ופשוט נמנעות מלרכל איתי

ChilD SouL

New member
אני חושבת ש...

נשים לרוב יעדיפו גברים ואילו גברים יעדיפו נשים, ככה זה. אישית
אני מעדיפה חברה גברית, אני מרגישה יותר נוח ו...יותר קל להסתדר איתם, לפחות בתור ידידים ולא כבני זוג.
בחורות הן כלבות, וכשיש יותר מדיי מהזן הזה, זה כמו להיות במאורת נחשים. יש לי כמה חברות קרובות שאיתן אני מדברת על הדא וההא, אבל כשזה מגיע ליציאות וזה - עדיף גברים. לכן רוב הפעמים נוצר מצב שזה אני ובחורים או אני + חברה טובה וחבורה של בחורים.

pain is MY love

New member
בעיקרון

אני אוהבת חברה גברית כי באמת יש יותר זרימה איתם ויותר צחוקים והכל הולך יותר בקלות. אבל מבחינת בנות אני אוהבת להיות עם חברות שאני מכירה כבר 7-8 שנים כי איתן כל הבדיחות תמיד מצחיקות וכל הסיפורים תמיד מעניינים מרוב שאנחנו מכירות אחת את השנייה כל כך הרבה שנים זה הרבה יותר טבעי לנו להיות ביחד..

בקיצור...

אם אני אסכם את השרשור הזה... גם גברים וגם נשים מעדיפים להיות בחברה גברית... ויכול להיות שכמה שאתן, הנשים, תופסות מעצמכן, עדיין בתוך תוככן, אתן יודעות שגברים יודעים יותר להנות מהחיים...
ובהודעה הזאת אין שום שמץ של שוביניסטיות! חג שמח!

Zoharrr

New member
גברים

בנות הן רשעיות וזונות ותמיד תמיד תמיד איכזבו אותי ובגדו בי. והן מקנאות איימים! ידידים יחמיאו לך ואולי אפילו יימשכו אליךףאבל הם לא יקנאו בך על החבר החתיך או על ה 10 קילו שירדת. לא היה לי ידיד אחד שאיכזב אותי והמון חברות שאיכזבו. ובנים מצחיקים אותי הרבה יותר מבנות, גם יש לי ראש של גבר,שזה איכשהו קשור לזה שפשוט כשגדלתי היינו בבית רק אני ושני אחים שלי,ואנחנו נורא קרובים,אז פשוט קל לי יותר עם גברים...

זה מתחלק ל-2

1- חברה הכי טובה שלי שאין כמו להיתפנק עליה.... 2- גברים- ממ כיף להיות איתם בתכל'ס.. וזה בתנאי שהגברים שהאלה אייכותיים עם שכל בראש ולא בז#$.. כלומר לא בעלי חרמנות יתר וברברים וכאלה... לא ילדי רחוב הקיצר בלי פוזה....

למעלה