עם מי אתם שולחים את הילד לבית הספר?

1ESTI

New member
עם מי אתם שולחים את הילד לבית הספר?

על הסעות ילדים לבתי הספר והגנים. מתחקיר שהתפרסם בידיעות אחרונות, ההפקרות והרשלנות של חברות הסעה, גובות מחיר יקר מידי. אף אחד לא לוקח אחריות. ומבדיקה פרטית - החגיגה בעצומה. הורים, חיי ילדנו יקרים מכדי להפקירם בין הכסאות, עד אשר ימצאו האחראים, צאו בעצמכם לבדוק לאיזו הסעה עולה הילד בכל בקר. וטובה שעה אחת קודם.

anat30g

New member
מפחיד באמת

את הקטנה שלי - שהיתה בטרום חובה שלחתי בהסעה לגן... כשהיתה בטרום-טרום חובה כבר יכולתי לשלוח עם ההסעה - אבל לא הייתי מסוגלת נפשית לשלוח ילדה בת 3 בהסעה. במהלך השנה - כשהבאתי אותה לגן וכשבאתי לאסוף אותה בסוף היום ראיתי את ההסעה ואת נהג ההסעה - כמה שהוא עדין וסובלני עם הילדים - כמה שהוא אחראי, הבטתי בו איך הוא מעביר את הילדים את הכביש למכונית שלו... (הוא כמובן לא ידע שהוא נבחן - מבחינתו הייתי סתם אתא שבאה לקחת ילדה מהגן), ורק אחרי שהשתכנעתי שהוא אכן "ראוי" הפקדתי אותה בידו - שנה אחר כך - כששירלי היתה בת 4.

יובל לא נוסעת בהסעה אבל לפני

שבועיים בערך היה להם ביקור ב"גן הספרים" (פעילות מדהימה עם ספרים) ובתור ועד הגן הזמנתי הסעה (אחרי בירור ארוך על טיב ההסעות ואחרי ששוחחתי עם כל ההסעות בעיר שלי). אז אחרי שלקחתי את ההסעה עם הכי הרבה המלצות (וגם הכי יקרה) הגיע מידיבוס (משהו בין מיניבוס לאוטובוס), הילדים ישבו לא חגורים ולא כלום בשלשות (שלושה על כסא של שניים), בכל פעם שהנהג (הבאמת זהיר) בלם, כל הילדים נזרקו קדימה ואחורה (נסעתי איתם בהסעה אז ראיתי את זה מבפנים) ובכלל הייתה אוירה של בלגן, ילדים קמו וכו´. פשוט איום ונורא.כל כך לא בטיחותי.

למעלה