עם מי ההייתם רוצים שהגיים בויז.... יעשו דואט?
R revital LOVE sharon New member 10/12/05 #5 אין על שירי מימון ../images/Emo99.gif אז ברור שכדאי שיעשו איתה!
R Rachel47 New member 10/12/05 #6 ../images/Emo80.gifשירי מימון../images/Emo127.gif ../images/Emo15.gif וואיי זה יהיה פשוט..וואו
ב ברוש הבובעע New member 11/12/05 #10 צריך לשלוח אימייל לרוברטו!! אם יש מישהו שיודע איך אפשר להגיע איכשהו לרוברטו בבקשה שישים את האימייל שלו טוב?? (אולי זה ישמע לכם קצת דפקתי אבל אני רוצה לנסות לעורר פה את רוברטו בכדי שיצא לו סינגל מוצלח!! חשתי את עצמי לרגע בתור אחת שמנהלת עסקים חעחעחעחעחע )
צריך לשלוח אימייל לרוברטו!! אם יש מישהו שיודע איך אפשר להגיע איכשהו לרוברטו בבקשה שישים את האימייל שלו טוב?? (אולי זה ישמע לכם קצת דפקתי אבל אני רוצה לנסות לעורר פה את רוברטו בכדי שיצא לו סינגל מוצלח!! חשתי את עצמי לרגע בתור אחת שמנהלת עסקים חעחעחעחעחע )
R Rachel47 New member 11/12/05 #11 ../images/Emo80.gifרוברטו זה הסוכן שלהם../images/Emo35.gif ../images/Emo15.gif חשבתי שהוא מייצג רק דוגמניות.. אהה יופי הוא סוכן מעולה אממ אוקה..אני חושבת שיש לי דרך להעביר אליו הודעה (אם היא תסכים) אבל אני לא רוצה לפתח ציפיות..אם אני אצליח לארגן משו אני אגיד לכן
../images/Emo80.gifרוברטו זה הסוכן שלהם../images/Emo35.gif ../images/Emo15.gif חשבתי שהוא מייצג רק דוגמניות.. אהה יופי הוא סוכן מעולה אממ אוקה..אני חושבת שיש לי דרך להעביר אליו הודעה (אם היא תסכים) אבל אני לא רוצה לפתח ציפיות..אם אני אצליח לארגן משו אני אגיד לכן
R Rachel47 New member 11/12/05 #15 ../images/Emo80.gifגם..אבל אני לא מתחברת ../images/Emo15.gif הרבה אז מסנג'ר עדיף..תתחברי אליי ושם אני אשלח לך את המספר כבר
../images/Emo80.gifגם..אבל אני לא מתחברת ../images/Emo15.gif הרבה אז מסנג'ר עדיף..תתחברי אליי ושם אני אשלח לך את המספר כבר
ע עדידושית 27 New member 11/12/05 #17 מעניין מה רוברטו יגיד כש.. הוא ישמע את זההה.. ***רצה להגיד לו..***