עם מי לדעתכם שון צריך להיות-ג'ולייט/אביגייל?

riktal

New member
עם מי לדעתכם שון צריך להיות-ג'ולייט/אביגייל?

בהתעלם מהעובדה שג'ולייט ושון, ככל הנראה, לא יהיו לעולם ביחד (ג'יימס מתנגד לכך נחרצות ואני חייבת להגיד שכמי שצפתה בכל הפרקים של הסדרה "לויס וקלארק" - ויש לי אותם עד היום בוידאו (כן, יש לי עדיין וידאו וככל הנראה יהיה לי תמיד, כי יש לי כמעט 400 קסטות ואני לא הולכת להפוך אותם לדוידידי או לוותר עליהם - אני שומרת אותם לצפייה כשאצא לפנסיה, בעוד כארבעים שנה) וראתה במו עיניה את הנפילה של הסדרה לאחר שהפכו את שתי הדמויות הראשיות לזוג (תהרגו אותי אבל אני לא יודעת לשים את היד על הסיבה שזה הרג את הסדרה, אבל אם צופים בפרקים של העונה הראשונה, השניה והשלישית ואז צופים בפרקים של העונה הרביעית, שבה הם כבר זוג, רואים את ההבדל בצורה ברורה. לאחר הפיכתם לזוג הסדרה הפכה פשוט למשעממת. אין לזה הסבר - זה פשוט קרה), אני מתנגדת להפיכת שון וג'ולייט לזוג (למרות שגם אני מאוד אוהבת את העובדה שמגי וג'יימס הם זוג במציאות). אני גם נורא אוהבת את אביגייל (אהבתי אותה מהפרק הראשון) ולדעתי הם זוג מאוד חמוד במציאות.

enigma14

New member
אביגייל זאת לא ההיא ששון היה מאוהב בה בתיכון?

מהפרק השני של העונה השלישית?

enigma14

New member
ועוד משהו לא קשור

אמרו בפורום שאשתו של דולה היל הייתה באחד הפרקים של בניחוש חוקר באיזה פרק זה היה ומי זאת הייתה שם?

riktal

New member
כן

זאת זאת מהפרק השני של העונה. אשתו של דולי היל היתה בפרק 10 של העונה הראשונה, פרק שנקרא: From The Earth To The Starbucks (מכדור הארץ לקפה הכוכבים). היא שיחקה את הבחורה במצפה הכוכבים שגאס דלוק עליה (ג'סיקה).

למעלה