עם מי לצאת???

עדן*

New member
עם מי לצאת???

יש לי בעייה ואני חייבת עצה- כל עצה תתקבל! אין לי ממש חברים לצאת איתם. יש לי חבר שאיתו אני יוצאת אבל זה לא מספיק,אין לנו ממש חברה כאלה שיוצאים יחד ביום שישי. בכיתה שלנו אנו 7 בנות וארבע מתוכם מתנהגות כחבורה והן לא יוצאות ממש בימי שישי. תמיד שנציא להן לצאת הן יסרבו וימציאו תירוצים. נשארנו שלוש בנות שאחת מהן גרה רחוק ולכן נותרנו שתי בנות... תודו ששתי בנות לצאת עם עוד כמה בנים זה לא הכי נחמד ( בייחוד שלא נראה לי שאותה ילדה כל כך תרצה לצאת שתי בנות).. ככה נשארתי בלי חברים לצאת איתם וזה ממש עצוב.. עזרו לי עם מי אני יכולה לצאת????? חשוב לציין שגם בשכבה שלנו יש רק עוד איזה שתי בנות שאנחנו ממש בקשר טוב.. מה לעשות???????????????? עדן

עדן....

תצאי עם 2 החברות מהשיכבה!!! ותלכי לאמריקן פאי 2!!! ותספרי לי איך היה. כי לא הסכימו להכניס אותנו! גלית

עדן*

New member
גלית..

הייתי באמקירן פאי 2 כבר והיה סרט פצצה, ממש מצחיק! שווה לראות... תודה על העצה... ביי עדן

עדן מתוקה

אז הנה יש לך מישהי מהכיתה ועוד 2 מהשכבה.... אז תציעי להן לצאת כולכן יחד... וגם עם בנים וזה לא משנה אם יש בנים יותר או בנות העיקר לצאת בכייף. וככה לאט לאט אולי עוד יצטרפו,, ענת

עדן*

New member
ממש תודה!

תודה רעיון טוב!!!!!

חמודה, תעשי לי טובה גדול ו . . . .

תחשבי לפני שאת מדברת, אני בכתה שלך וגם אני יוצא עם חברים טובים שלי שלא בכתה שלנו, והבעיה היא שאם לבנות בכתה שלנו היה קצת "שכל בין הרגליים" אז היה מאוד כייף לצאת ביחד, כל אחד שרוצה לצאת הן מתחילות לעשות קיטורים, או שזה מפדח או שזה לא לרמה שלהן . . . . . . . ואין שום בעיה שבת אחת תצא עם 20 בנים כל עוד היא נהנת . . . . DJ made in israel

sweet heart

New member
צודק במאה אחוז!

הפוך, זה אפילו יותר כיף לצאת איזה 2 בנות עם 20 בנים! כי Dj צודק! יש אצלינו בנות מטומטמות חבל על הזמן בבצפר ואני מעדיפה לצאת עם הבנים מהשכבה וחברות הכי טובות שלי מאשר לצאת עם הבנות האלה.. נסי את זה! זה כיף לאללה! מרינה

למעלה