עם מי צריך לשכב בשביל לקבל קצת פרסום???

עם מי צריך לשכב בשביל לקבל קצת פרסום???

באמת...זה לא שאנשים קוראים את הבלוג שלי פעם אחת ולא נכנסים יותר, אלא שאנשים בכלל לא נכנסים! מה עושים?

wranger

New member
כדי שיקודם צריך להביא אותו לידיעת עורכי התוכן

כלומר לפרסם בשרשור ההמלצות היומי, או לשלוח קישור לבצלאל במסר (כדי שיעביר הלאה), או פשוט לקוות שהם ייתקלו ברשומה שלך כשהם משוטטים בין הרשומות החדשות המתפרסמות מעת לעת.

goldy

New member
אתה כותב על דברים שאחרים רוצים לקרוא עליהם?

פנומן 72

New member
הייתי אומר לך עם מי אבל יימחקו לי את התשובה

וגם יאשימו אותי בפרובוקציה ...
אבל אם נהיה רציניים רגע: כדי לזכות בפרסום או במילים יותר קונקרטיות: קידום - אתה צריך לכתוב על דברים מוקצנים או "חמים", כמו למשל האח הגדול, תאונות דרכים, פדופיליה, או סתם חרדי שיצא מהארון ונכנס למגירה. הנושא האחרון יבטיח לך כמעט בוודאות כותרות ראשיות בעיקר אם אתה ממש מכיר אחד כזה או שאתה כזה. זה יכול גם להיות בכיוון ההפוך, כלומר הומוסקסואל שחזר בתשובה. תנסה לכתוב סתם משהו אווילי ופרובוקטיבי, כזה שמדבר לצעירים. תשתדל לכתוב בעילגות מסוימת. שגיאות כתיב פה ושם זה דבר מבורך. יום יבוא, בני, וכל העמוד הראשי יהיה שלך ...

wranger

New member
פרסום הוא לא רק קידום

אפשר לפרסם את הבלוג גם בחתימה שלך בפורומים, או להגיב אצל בלוגרים אחרים, או כל מיני דברים אחרים שמפורטים בקישור שהבאתי למעלה.

Bezalel P

New member
|שיעול| אם נהייה רציניים לרגע

"האח הגדול, תאונות דרכים, פדופיליה, או סתם חרדי שיצא מהארון ונכנס למגירה" הם אכן נושאים, שאם כותבים עליהם כמו שצריך יש להם סיכוי גבוה להגיע לקידום. אבל אלה גם לא הנושאים היחידים שאנחנו חושבים שראוי לקדם (ראה למשל את רשומתה של הקלפטה הפולניה שכרגע בדף הבית). ובנוסף, חלקה השני של הודעתך פשוט אינו נכון. אנחנו לא מחפשים תכנים אוויליים, וודאי וודאי שלא עילגים או מלאי שגיאות. אם יש תוכן כזה שמקודם, בדרך כלל מדובר בפשרה מכיוון שבמהותו הוא לדעתנו ראוי למרות שצורת ההגשה לא מושלמת. (אבל בוא לא נפתח שוב את הדיון הקבוע בהקשר הזה, מאחר ועמדותינו ידועות ואני בספק אם חלק בהן שינוי מאז הפעם האחרונה שהתדיינו בהן).

../images/Emo18.gif הוא היה רציני מאוד

התופעה של קידום תכנים נמוכים ומעוררי פרובוקציות ידועה מזה שנים. בנוסף, אני ועוד רבים טוענים שיש מדיניות תיעדוף שמתבטאת בקידום קבוע של מספר מצומצם של בלוגים, וחרם על כל השאר.

Master Stav

New member
אתה חועוד רבים טועים ....קורה ...

אתה קודמת לאחרונה הלא כן ? האם העדיפו אותך ? חרם ? אתה רציני ?

תשובה

זה שרשומה שלי או של פלוני קודמה פעם בשנה, לא סותר את העובדה שיש בלוגים שמקודמים כל הזמן. כמעט כל רשומה אצלם מקודמת. רואים כל פעם את אותם השמות. זאת עובדה. לגבי החרם - כן, יש בלוגים שמוחרמים על ידי צוות תפוז, וזה גרם לכמה בעלי בלוגים לעבור למקומות אחרים.

Bezalel P

New member
אף אחד פה לא מחרים את הבלוג שלך.

בבקשה מספיק עם החזרה על הטענה הזאת.

Master Stav

New member
ושוב אתה ׁ)*^*&^*%$#%*&%&%$ בקומקום ....

צנזורה עצמית כדי שלא ימחקו אותי שוב
רשומות שלמות שלא קשורות לאף אחד מהנושאים האלו .....מקודמות אבל איך אומרים ...למה שניתן לעובדות לבלבל אותך

פנומן 72

New member
נו באמת

אתה לא מצפה שהם יקדמו רק 3 נושאים, כי אז יקומו עוד 7000 פנומנים שיגידו שתפוז הפך לבית קברות לבלוגרים, יקומו ויעזבו. מדי פעם יש הברקות ומקדמים רשומות טובות בהחלט. מעולם לא אמרתי שלא.

motior

Member
אם לא תפרסם

איך נדע שכתבת? (ראה הטיפים למעלה)

מה זה אמור להיות?

הופתעתי למצוא את עצמי ברשימת עשרת הדברים הכי מעצבנים של שנת 2010.

פנומן 72

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ענק !!!! אתה פאקינג סלב !

למעלה