עם מי?

gwizard

New member
גם וגם

את החגים בשנה האחרונה עשיתי יחד עם אשתי והתלמידים שלנו ואת הטקסים האישיים שלי לבד.

גם וגם

יש טקסים שאני עושה לבד, חלק עשיתי עם הקורס האחרון של רינה, את יול אני עושה בדרך כלל עם חברות (לרוב אני הבן היחיד) לפעמים אנחנו כמה אנשים מארגנים טקסים.

Raidho

New member
אחח

לאור העובדה שאחד מתוך שני הפולחנים המקובלים בדתי הוא סעודה קהילתית, אז די מצער אותי להגיד שלבד... אומנם יצא לי מספר פעמים לציין ארועים כאלה ואחרים, עם ערך דתי כזה או אחר, עם אנשים כאלה ואחרים, אבל א. לרוב הם היו יותר בגדר מוזמנים או עדים ששיתפו פעולה קצת, מאשר פאגאנים איכשהו, וב. הרוב המכריע הוא בדידות... אני עייף,חולה,מדוכדך ושומע פינק פלויד... המוח שלי בקושי מתפקד, אז אני נורא מתנצל נורא על ההתנסחויות העלובות והבלתי קריאות בעליל...

ההגמון

New member
we love you mr. raidho...../images/Emo70.gif

Raidho

New member
היי

אתה זה שאנונימי כאן, אותי לפחות ראו בשני המפגשים, אתה אפילו תמונה לא מוכן לשים...

Venus Blue

New member
לבד או עם בעלי

תלוי איזה טקס ובשביל מה. הדתות שלנו, אמנם פאגאניות, אבל שונות.

Bastat

New member
גם לבד וגם ביחד

אני עשיתי המון טקסים לבד אך אני בהחלט טורחת לעשות טקסים גם עם אחרים, היות ואני חושבת שהאיכות והאנרגיה הרבה יותר גבוהה כאשר יש כמה משתתפים בטקס למרות שאני חייבת לציין שהיו לי כמה טקסים שעשיתי לבד וההרגשה וההתעלות היו....וואההוו היום הלבנה אפלה אני אישית ביום שכזה עושה הרבה טקסים להגנות ושחושבים על זה גם היום אני אעשה טקס......

למעלה