עם מספרים

יאיר*

New member
עם מספרים

לפני שנה 4/11/99 הטלפון שלי מצלצל קול זר מודיע לי התה תאונה חברתי לחיים נפצעה מרגע זה התהפך עלי עולמי התקשרתי לנייד שלה ושאלתי מה והיכן הזמנתי מונית ודהרתי למקום למראה המכונית נחרדתי היא היתה גל של דבר לא מזוהה ניגשתי למקום אנשים טובים החלו לטפל בה ראשונים שהגיעו וחילצו אותה היו ערבים טיפלו בה והרגיעו אותה לאחר מכן הגיע חובש ממדא שטיפל בה אמבולנס הגיע לאחר כ3/4 שעה כשאני צורייח וצועק על המוקדנית אשר לא היתה אשמה אבל במתח כזה אף אחד לא חושב בנתיים עזרתי לחובש להכניס עירוי בבית חולים אשפזו אותה אם שבר העצם החזה 6 צלעות שבורות וכן פגיעה בראות היום שנה לאחר התאונה היא עובדת אבל בעיות בלי סוף פעמיים בחודש אנחנו בביקורות וטיפולים למזנו זה היסתיים כך ואני אומר שקיבלתי אותה במתנה ולמה כי יום לפני זה חל יום הולדתי אז זו מתנה הכי גדולה שיכולתי לקבל

העלמה

New member
אפרופו, ימי הולדת...

הכל חזר על מקומו בשלום. שיהיהו לך חיים מאושרים, ידידי, חסרי תאונות מכל הבחינות. לעתים, כ``כ היינו מעוניינים להחזיר את הגלגל לאחור, אך לא! עלינו להתמודד עם המציאות... מזלך, שהיא הסתדרה לטובתך, לטובתה. אני אישית לא מאמינה בגורל, אך הפעם לא יכולנו לתבנת את כיוונו לפי רצוננו. כל מילה מיותר. התמזל מזלי הפעם, וזכיתי לשהות בקפה שלנו, בדיוק ביום הולדתי. מוזר שלא ציינתי זאת עד עתה. העלמה חוגגת.

העלמה

New member
תודה לכם, ידידיי (-;

שמחתי לברכותיכם, ואני מאחלת לכולנו, שנת אושר, הצלחה, שמחה, אתגר, למידה, ושבירת שיאים חדשים. ולא, ששטוס יקירי, לא התבלבלתי בבית, אמרתי את דבריי גם במעוז הפורשנים האהוב עליי, ו...אתה מוזמן לקפוץ לבקר, אני כבר שם. רגע, הכיצד יכולתי לשכוח?! תודה רבה לכן, בנות, על העוגה המשביעה, נהניתי מכל רגע - מן החברה, השירה, החדווה, והטעם, טעם של עוד... נשתמע, העלמה.

אפרת.א

New member
ח - ג - י - ג - ה

חגיגה! הוציאו: שטיח אדום, מפה סגלגלה, אגרטל תואם, שושנה פורחת, אדומה עששית דולקת להבתה כה בוהקת הריעו בקול: ``לחיי העלמה``! שתיה חמה, קרה, מאפה - מכל הסוגים עוגות, עוגיות, תופינים טעימים. ``לחיי העלמה``! יווווו, הבית מלא, אין מקום ל``סיכה`` שניה, רגע....זהו! כולם יושבים, מריעים: ``לחיי העלמה``! לחיייייםםםם - עד ...(עד מתי שאת רוצה:))

למעלה