עם נכנסים להתקף חרדה יש כדור...

The Real Ali g

New member
עם נכנסים להתקף חרדה יש כדור...

או יש תרופה שלוקחים והיא מוציאה אותך ממהתקף? או שיש תרופה שמוציא אותך מהתקף לתמיד?

subtitles

New member
שלום.. ../images/Emo142.gif

יש כדורי הרגעה למניהם.. שלי מאוד עוזרים. כשיש לי התקף חרדה אני לוקחת חצי כדור לוריואן וזה עובר לי.. בקשר לתרופה שמוציאה לתמיד את החרדות.. אני לא כל כך בטוחה. תראה, אני למשל לוקחת אנאפרניל כל יום.. ובמינון הנכון יש תקופות שאין לי התקפים בכלל.. אבל אני לא מאמינה שזה פותר שום דבר. כי ברגע שאני אפסיק לקחת, הם יחזרו. יש לך רופא\פסיכיאטר שאיתו אתה יכול להתיעץ ולהתאים לך כדורים במקרה הצורך?

ToryMaster

New member
אמממם

אני הייתי לוקחת פעם קלונקס (שזה כדור הרגעה) וזה היה עוזר, אבל אז ניסיתי להתאבד איתו. אני מקבלת (או אמורה לקבל) גם לוסטראל, שזה האח הגדול והמשופר של סרוקסאט, וזה אמור למנוע התקפי חרדה

subtitles

New member
לי למשל.. ../images/Emo142.gif

קלונקס עשה רעעעע! הי ויקי.. טוב לראות נפש חיה.. יקירתי.. שיהיה לך רק טוב. באמת באמת.

ToryMaster

New member
גם לי קלונקס עשה רע

בגלל זה התאשפזתי. נפש חיה? לא הייתי קוראת לזה חיים, אבל שיהיה

subtitles

New member
אוי אוי.. ../images/Emo4.gif ../images/Emo142.gif

למה לא חיה
תהייה חיה בשבילי.. בבקשה..
אני חייבת מישהו חי לדבר איתו.. הבטחתי להשתדל לא לחתוך.. איך עבר עליך היום? קשה?

ToryMaster

New member
נורא (טריגר)

אתמול חתכתי, גם ביד, גם ברגל, גם בחזה. ועכשיו אני רבה עם החבר, ויש לי תחושה חזקה מאוד שאנחנו ניפרד בקרוב...

subtitles

New member
לא לא לא! ../images/Emo142.gif

למה את לא באה לכאן ונעזרת בנו..
אנחנו חייבות להשתדל יקרה.. בבקשה.. בואי ננסה ביחד. את לא נשמעת לי במצב טוב..
אולי אל תדברי איתו כרגע? אני דואגת...!

ToryMaster

New member
אם אני אל אדבר איתו עכשיו

זה ישאר פתוח, וכלום לא ייפתר אלא רק יחמיר אני לא יודעת מה לעשות

subtitles

New member
אויש.. ../images/Emo10.gif ../images/Emo142.gif

אוי בובה קטנה... הבנים האלה גם כן!
הוא יודע שקשה לך? תעשי לי טובה תבקשי ממנו שלא יהיה יותר מדי רע! שיזהר עליך.. אל תעשי דברים שיעציבו אותך עכשיו. תשמרי על עצמך! אנחנו כאן בשבילך!

ToryMaster

New member
אני לא יודעת

נמאס לייייייייייייייי אני רוצה למוווווווווווווווווווווווווות

Sonata Of Tears

New member
כולם.

אבל את צריכה לבחור לאיזו דרך את הולכת לדרך של להמשיך לשרוד ולדרך של להפסיק. אם את ממשיכה בדרך של לשרוד אז את משנה את כל הדרך חיים שלך ,כי עובדה שהיא לא מועילה לעצמך ,לא כן?

subtitles

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo142.gif

יואו איזה בלאגן יש לי עכשיו!
ויקי יקרה.. תנסי לשרוד את הלילה! ותכתבי כאן כמה שיותר..!! באמת שבסוף הכל יסתדר.. בקשר אלי - אני פשוט מקווה לישון ולא להתעורר. כל כך מקווה.

Sonata Of Tears

New member
אוקי

אני רואה שיש פה היום אווירה דכאונית לכולנו יש לי רעיון עכשיו לצ'אט המתקדם . כולכן. מייד, גם את ויקי וגם את ..השניה

הלכתן לצט? ../images/Emo96.gif

מעניין איך שרשור שהתחיל בשאלה לגבי תרופות, התפתח לשיחה על יאוש והתאבדות (אפילו רואים מבחינה גרפית איך ה"נחש" הולך כלפי מטה ומטה) והסתיים בהצעה להפגש בצט ולדבר. אולי מהחיפוש והשאיפה לפתרון מהיר בצורת גלולת פלא, עוברים דרך יאוש ואכזבה ומגיעים לקשר האנושי, לתמיכה האחד בשני. אולי שם באמת טמון הכח להתחזק, להתמודד ולשנות דברים לטובה.

ToryMaster

New member
אני חושבת

שהסיבה טמונה בך, כי את אישה נפלאה והצלחת בכלום זמן להקים פורום... לא, קהילה מדהימה וחמה ואוהבת שהייתה היום אחת הסיבות למה לא התאבדתי (והייתי קרובה לזה, מאוד)

שאלות על תרופות

לא אוכל להתייחס לשאלות על תרופות. אלו שאלות לפסכאטר ולא לפסיכולוג. הגולשים האחרים מוזמנים כמובן לשתף מהידע והנסיון שלהם. לקבלת תשובה ממומחה, נסה לפנות לפורום תרופות בתפוז או לקשור המובא בפורום זה של פסכאטר העונה על שאלות אלו. רצ"ב הקישור.

התקף חרדה

מהם התסמינים של התקף חרדה אצלך, אני לפני שנה היתה לי תקופה קשה של שנה שמתוכה היו לי התקפי חרדה של חודשיים - רעידות בלתי נשלטות ומחשבות מפחידות- בכל אופן מה שעזר לי להעביר את הלילה היה "רגיעון של הדס" והרבה שיחות עם פסיכולוגית וריפוי הוליסטי, וכמובן רצון חזק אני יודעת שקל להגיד לחשוב משהו טוב, אבל זה באמת ככה לתת לך לשלוט בזה ולא למח.

ToryMaster

New member
אני מסכימה ת'אמת

יש הרבה צמחים טבעיים שיכולים לעזור (אצלי אישית כל שתייה חמה עוזרת), כמו וולריאן לדוגמה, שידוע כמרגיע. אם מישהו מתעניין בזה, כדאי ללכת או לנטורופט, או להומאופט, או ל... הבנתם את הרעיון. או אם בא לכם ללכת בקטן, יש את פורום שמנים וצמחי מרפא (850) שיש לו שתי מנהלת מקסימות, אחת מהן נטורופטית, שווה לנסות, נתנו לי שם כמה טיפים שעזרו לי מאוד

למעלה