עם "קדימה" ל"קו הכחול" !

• פותח הנושא מ10
  • פורסם בתאריך

מ10

New member
עם "קדימה" ל"קו הכחול" !

מפלגת בלונים מושחתים ללא אידיאולגיה. האג'נדה שלה - היא כמו האג'נדה של "שינוי" בזמנה שינאת חרדים ו"קדימה" שונאת מתנחלים ויהודים הדבקים בארצם ובאמונתם תחת מסווה ה"חוק" לכו לעזה! (תרתי משמע)

yaelh8

New member
אף אחד לא שונא מתנחלים

למה כל הזמן להגיד ששונאים?! שונאים ערבים, שונאים מתנחלים, שונאים אשכנזים... המפלגות במדינה לא בונות מצע לפי שינאה למגזר מסויים המפלגה היחידה שבאמת שמה לה כמטרה עיקרית פגיעה בגזר מסויים (דתי) התרסקה לגמרי מתי אנשים יבינו ששינאה לא מובילה לשום מקום?! פנוי התנחלות לא נובע משינאה למתנחלים, זהו צעד מדיני שמטרותו להתקדם בתהליך, שאני מקוה, יוביל בסופו של דבר לשלום.

'לא תשנא את אחיך בלבבך'

כולנו יהודים.אנחנו פסיפס של זרמים. אנחנו חברה רב-גונית. על שנאת חינם נחרבנו.אסור לפסול אף מגזר.הדיאלוג הוא חיוני.חשוב לזכור ש'צדיק באמונתו יחיה'. שלום בינינו,הוא הערובה והבטחון לשלום גם עם הקשים שבאויבינו. אנחנו עם המבורך בעוז וגבורה,וגם בשלום. אסור ה' ישמור להגיע לשפיכות דמים בינינו היהודים. כנאמר:'לא תיטור ולא תיקום את בני עמך'. אני מביע תפילה ותקווה שקדימה תהיה בעזרת השם הדבר הבא והמבטיח בשמי הפוליטיקה הישראלית. ואיש לאחיו יאמר חזק. בשורות טובות

מ10

New member
לפי כתיבתך... אתה משיח שקר!

א. הציטוט הוא:"לא תיקום ולא תיטור" ב. "איש את רעהו יעזורו ולאחיו יאמר חזק" כמו רובכם, אתה חושב שבעזרת ציטוטים ממקורות היהדות,בזה אתה מנסה להתחבב עלינו ולא היא. נראה אותך כותב בהתיפיפות כזו לאחר שתעוקר/תגורש מביתך ע"י "אחיך". עברנו את פרעה, עברנו את "אוסלו", נעבור את שגיונות שרון ו"קדימה"

אני ממש,אבל ממש לא מתרגש...

ממה שאתה כותב.ומאחר ואתה לא מכירני,אתה רק יכול לחטוא בשנאת חינם במקרה הנ"ל. רחמיי נתונים לך. אני אבקש מהיושב במרומים את הטוב עבורך.

איציקB

New member
צרות אופקים!

אף אחד לא שונא מתנחלים ודי כבר כל הזמן לחפש מי שונא את מי!!! זה נכון שהם יצטרכו לעזוב את בתיהם אבל זה עדיף מהשאר נמשיך את הסכסוך הזה לעד!....תוך שמירה על גושי ההתיישבות שאפשר להחזיק בהם. ראינו שהמודל של עזה עובד יופי! אומנם יש קסאמים אבל עכשיו יש לנו חופש פעולה ותגובה. והעולם לא יגיד דבר וחצי דבר על זה.

אפילו נתניהו הימני...

תומך בפרוק מאחזים בלתי חוקיים...ובצעדים משמעותיים תמורת הסכמי שלום ברי קיימא. האם מישהו יאמר שנתניהו מפקיר את בטחון ישראל?! אסור לשכוח את הקמפיין שערכו לו חב"ד ב-96 במימונו של המיליונר גוטניק 'נתניהו טוב ליהודים'. נתפלל ונייחל בעזרת השם לבניית חוסנה החברתי והכלכלי של מדינת ישראל. ההאמינו כי זה אפשרי. שבוע טוב ובשורות טובות.

מ10

New member
ראינו את "דמעות התנין" שלכם בהתנתקו

אתה לא שונא מתנחלים רק אוהב ערבים/פלשתינים ("אין עם כזה") שיודעים לבכות לטלוויזיה הנכונה (קרי: רשעות השידור ושאר הערוצים) עד כמה הם מסכנים עד שמבריחים מחבלים באמבולנסים. לידיעה: אין לך שום חופש פעולה ! הכל נעשה בתאום אמריקאי כי אתה תלוי בהם. אני מקווה שהמודל של עזה יעבוד עליך בצורה נפלאה. איני יודע את מקום מגוריך, אך אוכל למצוא על איזו אדמה אתה יושב משנת 1948 ז.א: סביר שגם אתה מתגורר על אדמה ערבית כבושה שבאיזשהו מקום יש "ערבי פלשינאי" המחכה לזכות השיבה, כי גם אתה מתנחל על אדמתו, אלא אם כן אינך יודע בעבור מה אתה יודע הינך יושב כאן.

ATAF151

New member
אין שנאה

אין בקדימה שנאה למתנחלים, כיום גם ביבי תומך בנסיגה ופינוי ישובים מבודדים, אבל הוא מעדיף לעשדות זאת בהסכם וגם לא לפנות את בקעת הירדן ואיזורים נוספים. בקדימה חבר עתניאל שנלר שהיה מזכ"ל מועצת יש"ע, והוא עדיין מתנחל. אין קשר לאדמה ערבית מ 48, כיום אם אתה רוצה מדינה עם רוב יהודי ברור צריך להחזיר פחות או יותר את שטחי 67. החזרת רמת אביב למשל לא תתרום ליצירת רוב יהודי ולכן אין לעשותה.

מ10

New member
תגובה

א. ביבי הוא לא דוגמא - כי הוא ראשון הימניים שלחץ את יד ערפאת והחזיר לו ביד נדיבה את חברון וראינו את התוצאות. ("הבטחתי - אך לא הבטחתי לקיים") ב. לא כל "מתנחל" כעתניאל שנלר - המתחסד והמתיפיף לתשקורת הוא "תנא דמסייע" - נראה איך יגיב אם יאמרו לו "שבגלל רוב יהודי" הוא יאלץ להיות מגורש מביתו. אבא אבן אמר כבר על גבולות 1967 "גבולות אושוויץ". נראה איך מצטופפים 7 מיליון יהודים/ישראליפ/ערבים בגיטו שבין חדרה לגדרה???

ATAF151

New member
אין בעיית צפיפות

1. כל אדם ימני שיהיה ראש ממשלה יהיה מוכן לויתורים כלשהם, כי הוא יבין שלא כדאי לשלוט על עוד מיליוני ערבים. 2. הרבה אנשים כאבא אבן אמרו הרבה דברים ולאחר מכן כמו אבא אבן שינו את עמדתם והסכימו לנסיגות. 3. ברבים מהמטרופולינים בעולם יש לא פחות מ 7 מיליון על שטח שלא יותר גדול מחדרה-גדרה. אבל לא חייבים להצטופף שם, יש גם את חיפה והגליל ויש את הדרום הגדול שאפשר לפתח. יש רק אחד משני פתרונות, או שאתה מצליח לגרש את הערבים, או שאתה נסוג ודואג לרוב יהודי משמעותי במדינה. וכדאי לנסות לממש את הפתרון כבר כעת, כאשר אנחנו וידידתינו ארה"ב מאוד חזקים ולא לחכות לעתיד שאז אולי ישתנה מאזן הכוחות לרעתינו.

אשרת

New member
דין נצרים הוא לא כדין ת"א

ודין השטחים הוא לא כדין מדינת ישראל הריבונית. במקומך, הייתי יושבת וחושבת למה עד היום, השטחים לא סופחו מעולם למדינה. כנראה שחוץ ממך ומחבר מרעיך (המתנחלים) לא חושב שאנחנו נשרוץ שם לעד. כנראה שחוץ ממך ומבר מרעיך (המנתחלים) רואים את המציאות כפי שהיא, שאי אפשר להמשיך ולכבוש עם אחר. אז אתם תמשיכו לחלום ולקוות ולחשוב שכל העם מאחוריכם, בזמן שהמציאות תתפח על פניכם בפעם השניה.

yaelh8

New member
הגבת אלי?

אם כן יש לי 2 הערות: 1. אני בת 2. כנראה שלא הבנתי אותך (ואתה בטוח לא הבנת אותי כי מעולם לא אמרתי שאני אוהבת ערבים) לפי מה שאתה אומר כל מדינת ישראל היא התנחלות אחת גדולה?... בבקשה תסביר לי את המשפט: "אלא אם כן אינך יודע בעבור מה אתה יודע הינך יושב כאן" תודה

למעלה