עם קורס או בלי קורס?

BlacKnight Ex

New member
עם קורס או בלי קורס?

אהלן, אני מתעניין באלכוהול מאז ומתמיד, התכוונתי להירשם לקורס אבל זה לא יוצא לפועל בגלל מחוייבותיי האחרות כסטודנט. קראתי בכל מיני אתרים על חבר'ה שבחרו לעשות את זה ב- HARD WAY, וללמוד את העסק לבד באמצעות ספרות, אינטרנט וארון המשקאות בבית. גם ידוע לי על הרבה אנשים שכשהם הגיעו למקום העבודה, נאמר להם לשכוח את כל מה שהם למדו בקורס (קצת מוקצן). שלא ישתמע שאני בא בטענות לחבר'ה שכן עשו קורס או משהו, סתם מעניינת אותי הדעה של האנשים בתחום אם חייבים קורס? תודה חבר'ה ושבוע טוב!

maxfain

New member
לא חייבים

בשביל ללמוד אתה לא צריך לשרוף 4000 ש"ח, אתה בהחלט יכול ללמוד הכל בבית. במציאת עבודה זה יהיה קצת יותר בעייתי מכיוון שהשוק גם ככה מוצף בברמנים, וזה יותר קשה למצוא מקום שיקח אותך בלי נסיון וקורס ברמנים, אבל שוב, הכל תלוי ברושם שתשאיר על המראיין.

polekiko

New member
לפי דעתי

הקורס מלמד בצורה טובה מאוד ונראה לי שדי קשה ללמוד את זה לבד(למרות שרוב החומר הוא תיאורטי) הקורס גם נותן דרכי עבודה ומלמד גם למזוג ועוד כל מיני דברים שתכלס נראה לי בעייתי ללמוד אותם לבד...

polekiko

New member
אם אתה מתעניין בזה ורוצה לעבוד

לדעתי תעשה קורס(בלימון, חח סתם סתם
) זו הדרך הכי טובה לדעתי.

צחי:)

New member
סבבה

אז תן לי רק לרשום....ל...י...מ...ו..ן....
אני מתעניין, אבל עדיין לא בטוח עד כמה אני רוצה או יכול (במגבלות הזמן) לעבוד.... תודה אנשים!

MEIMIS

New member
פעם ראשונה (נראה לי) בפורום הזה...

תמיד הייתי כותב בפורום המקביל "יין ואלכוהול..." אני עשיתי קורס ברמנים בסוף 2002... ואני מאז התכתבתי ולמדתי רק מהאינטרנט מה שאני יודע עכשיו.. ומה שלמדתי בקורס.. הקורס לא לימד אותי אפילו "טיפה" הייתה אחת בזמנו שהייתה בפורום יין ואלכוהול.. בחורה מירושליים בשם אלישבע... היא לא עשתה קורס.. והיא הייתה אחת "השפיציות" שאני מכיר בעניין... לא צריך קורס... טראסט מי

למעלה