ליבי אצלי והיא הראתה לי את הפורום.. אז מה שאני חושבת שזה ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא נכון....... שאבריל וג'סטין מתאימים... א מה מתאים ? ג'סטין - אין לו מוסיקה אמיתית .... [לפחות ככה אני חושבת כל אחד ודעתו אז נא לא לרצוח טוב ?] אין בקושי תופים או גיטרות אפילו בשירים הכי קלאסיים שיש בעולם הזה יש כלי נגינה נורמליים ולא טראנס בלי להעליב כמובן.... המוזיקה שלו יפה מאוד !! אני גם מאוד אוהבת אבל לפי דעתי אין בכלל מה להשוות לאבריל כי יש לה מוסיקה ממש שונה.. אבל כאילו מהיופי גם לא ממש אבל עוד איכשהו פסדר........ ב. ג'סטין הוא סוטה להפליא [אי אפשר לתאר... חח..] ואבריל היא נאמנה והיא הייתה מחטיפה לו 2 כאפות ! [בבקשה לא לצעוק או להרוג טוב ?????????
לדעתי את צודקת שאי אפשר להשוות בין המוזיקה של ג'סטין לבין המוזיקה של אבריל. ואולי את קוראת למוזיקה של ג'סטין לא אמיתית , אבל זה הסגנון.. אר אנד בי הוא כזה שאין בו תופים או בטח שלא גיטרות אלא יותר מוזיקה אלקטרונית ובגלל זה ג'סטין מחשיב את עצמו "חדשני" (SEXYBACK) בכל מקרה נראה לי שהיא התכוונה שאבריל וג'סטין יכלו להיות זוג יפה בלי קשר לסגנונות המוזיקה. לפי דעתי ממש ממש לא אבל אוקיי