עם תפישת אונית הנשק מאיראן,מבחר קללות לאחמדי

YEKI 1

New member
עם תפישת אונית הנשק מאיראן,מבחר קללות לאחמדי

מבחר קללות באספהונית לאחמדי,עם תפישת אוניית הנשק האחרונה,ולרגל פורים אוי , אחמדי דייונה (di-you-ne ), ביגי : 1) לג'אן תו רוד במאלן ! (le-jan tu ruod be-ma-lan) 2) חאק תו סארוד 3)לג'אן תו דים באנדאן 4)טיקה טיקה פרה בבא 5)ג'ירה מאשין שה אישאלה 6)לופוד בקוזה - קינוד בסוזה 7)ג'יגארוד קיקא 8)שקלוד מסלה יה מימונצ'י 9)קורוד סלאטין בבא 10)מורדשורוד עכשיו גה אני כבר עיפה . הולכת לבשל אקצ'ת צ'חונדר, מחר אני תבוא פה עוד פעם , או ממשיכה !

YEKI 1

New member
../images/Emo150.gif אשנה אחא מנהל פרויז,תרגומין בבקשה לפוש

DADAS

New member
חחחח קודם כול אשה צ'וגנדר עם שפתה .

עושים כל יום שישי ותמול לא היה יום שישי. שנית עשית לו הנחה . יש עוד הרבה קלולות . למשל זירה גל ברי אלהי. גונימרג בשי תיר בחורי אישלה. בטח יש עוד כמה תלפים.

פרויז1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מבקש במנות יותר מדודות, כדי ש :

הקהל יעמוד בקצב ולא יתעלף בווט אחת!
הכי הצחיק אותי :9)קורוד סלאטין בבא

פרויז1

New member
../images/Emo150.gifתרגומין - לבקשת TAKETAKI = YEKI 1

אהממ.. הערת המתרגם :
אלו קללות בניב אספהאני. כידוע היהודים בפרס דיברו בניבים ושפות אידיות בכל עיר ניב או שפה שונה שרק היהודים של אותו המקום הבינו. גם הברכות של אצ'נה YEKI 1 הן בניב יהודי של העיר אספהאן. תרגומים : אוי , אחמדי דייונה (di-you-ne ), ביגי : אוי, אחמדי המטומטם, קבל
: 1) לג'אן תו רוד במאלן ! (le-jan tu ruod be-ma-lan) בוץ על הפרצוף שלך!
2) חאק תו סארוד
אבק(לאות אבל) לראשך.
3)לג'אן תו דים באנדאן
שימרחו לך בוצה בפניך 4)טיקה טיקה פרה בבא
שתיגזר לחתיכות
5)ג'ירה מאשין שה אישאלה
שיידרס על ידי מכונית אינשאללה 6)לופוד בקוזה - קינוד בסוזה
פניך לקנקן - שיישרף לך התחת 7)ג'יגארוד קיקא
שהכבד שלך תיאָכל 8)שקלוד מסלה יה מימונצ'י
הפרצוף שלך כפני קופיף. 9)קורוד סלאטין בבא
שפינך ואשיכך ילקו בסרטן
10)מורדשורוד
שתגיע לבית מרחץ למתים.

פרויז1

New member
בבקשה, איש יקר !../images/Emo13.gif

איפה החבאת את YEKI ? היא הבטיחה לחזור ולא חזרה. מה עשית לה?

IBP1

New member
לא מכיר קללות בפרסית ....אבל ....

לכבוד פורים רציתי לשלוח לו משלוח מנות.....ניסיתי ב-144 להשיג את הכור בדימונה ..... הם הכחישו שיש לנו אפילו גרעין אחד ......(בטח פרסים מנהלים את המקום....מה ביקשתי כולה קצת .....) אבל אז נזכרתי שפעם הוא טען על עצמו כאיש משכיל....ולכן חשבתי לשלוח לו בתור משלוח מנות לאיש משכיל ..... ספר קריאה שקיבלתי לפני כשנה מאיש מכירות של מעריב.....של סופר פרסי שאני מאמין שכל פרסי מכיר.....סלמן רושדי.... "פסוקי השטן" ..... ספר חובה לכל אחמניג'אדי...... יש אולי כאן למישהו את כתובתו של אחמניג'אד....אני אשלח לו בדואר רשום.....

פרויז1

New member
../images/Emo2.gifבו'נה ! שלח לי אותו!

רוצה לקרוא אבל בלי להוציא על זה כסף. פרסי עסלי או לא?!

IBP1

New member
עד שהישגתי את הכתובת של אחמי ....

אתה מבקש ממני אותו....?! בתור הנמענים כתבתי "פורום פרס " אתר תפוז ישראל . אני בטוח שהוא יעריך מאוד את רגשותינו כלפיו..... חשבתי לשלוח לו גם שוקולד לנחם אותו בעקבות ההפגנות.... לא ידע למה אבל הכיס שלי החלה לכאוב ....

פרויז1

New member
אחמי לקה בוירוס לא מזוהה.

מקור הוירוס במזרח התיכון. ישראל הכחישה קשר לארוע, אף על פי שאנחנו זיהמנו את האוכל שלו שאכל במסגד באירן. אנחנו כנמובן נמשיך להכחיש, כי לפי אמנת ז'נבה אסור לפגוע במנהיגי מדינה ריבונית.

IBP1

New member
מסכן אחמי ....

מה גם המסעדות בטהרן כבר לא מקבלות אותו שהוא צריך לאכול במסגד....

IBP1

New member
מסכן הוירוס....

מילא להגיע לאירן ...אבל דווקא על "הצימוק " שנקרא אחמניג'אד...אין לכם רחמנות על הוירוס....

פרויז1

New member
../images/Emo6.gifגם הוירוס הזה הוא פיתוח ישראלי,

והוא מתוכנת באמצעות האולטרה מיקרו פרוססור שהוא נושא איתו, לבצע פקודות בשלט רחוק מהכור היהודי בדימונה.

Davitak

New member
אחמדיניג'אד אחמדיניג'אד

יש האח הגדול, ויש האח המכוער - וזהו אח-מדינג'אד שלנו. ואפשר להגיד גם האח המגעיל והמסריח השם שלו מזכיר לי את התוצרת שאני משאיר בשרותים (אח).

פרויז1

New member
רק ה- 40 מליון צעירי אירן מתוך

70 מליון אזרחים יכולים לעשות שינוי. תץראה : בברי"המ החזיקו את ההמונים כ - 70 שנה. רק תשינוי בתרבות השלטונית של הסביבה הניעה את ההמונים לחשיבה שהביאנ לשם מהפך במשטר. אולי גם באירן. אינשאללה! שנלך לבקר שם

למעלה