עמדת המאמן.....!!!

נמשל

New member
צביקה שרף לא יאמן את מכבי

ואיך אני יכול ככה להתנבא , אתם שואלים? קראו את הראיון של מוני רק מהדברים שהוא לא אמר אפשר בעצם להבין: צביקה שרף לא יאמן את מכבי. אף אחד בקבוצה לא פצה פה בחודש האחרון לגבי מעמדו של שרף. הרי אם הוא היה ממשיך, היו מייד מודיעים, כדי להרגיע את מחול השדים, כדי לא ליצור תסיבה אצל השחקנים שאולי יורידו רגל מהגז כי יידעו שהוא לא ממשיך, ובעיקר כדי שצביקה יעבוד בראש שקט. ובמקום זאת, מוני השתמש בססמאות שבעצם לא אומרות כלום ויותר מרומזות שצביקה לא ימשיך. מספיק להיזכר בעונה שעברה, מכבי חתמו עם שרף הרבה לפני סוף העונה ולא חשפו זאת עד אחרי הגמר, כך שאני בספק אם מכבי יחכו לרגע האחרון להחתים מאמן ולהעלות תוכניות. אם בסוף יתברר שאכן לא יודעים מה יהיה גורלו שרף שרף והכל יוחלט בהמשך, זה סימן רע מאד עבור המועדון, שמסתמך על שני משחקים בהם יכול לקרות הכל כדי להחליט מי יוביל אותם בעונה הבאה.

עונה הבאה

נכון אבל את מי ההיתם רוצים לראות בעמדת המאמן בעונה הבאה צביקה...? דרוקר...? בלאט....? או כל מישהו אחר....

יו45

New member
יש רצוי ויש מצוי

פנחס הוא כמובן הרצוי , אבל חוששני שהוא לא ריאלי. הברירה היא בין דרוקר , בלאט, ואפי מבחינתי כולם שווים.

אידי32

New member
לפי הפירסומים בלאט לא יבוא...

כנראה שיבחרו בין דרוקר. צביקה. ואפי. לדעתי דרוקר יחתום...

נמשל

New member
לדעתי מכבי שוב תתקע עם ברירת המחדל

ובסופו של גבר או דרוקר, או צביקה יאמנו את מכבי, כשברירה הראשונה הוא כנראה בלאט ששוב לא יגיע.

bleeding guitar

New member
רק לא דרוקר ../images/Emo7.gif ../images/Emo168.gif

אני בעד פיני ו/או בלאט אבל מן הסתם אף אחד מהם לא יחזור. חבל.

למעלה