עמדת המגדל

עמדת המגדל

המגדל לא טוב ולא רע - על כל קוסם לבחור את דרכו שלו ולפעול בה. למגדל ישנם קוסמים בעלי נטיה לאופל וקוסמים עם נטייה לאור. המגדל עצמו, הוא אפור כי מטרתו בעולם לשמור על הקסם, לפתח אותו ולשרת את דראקארה מלכתנו. הדרך הכי יעילה לשרת את הקסם היא מצב של איזון בין הטוב לרע, כאשר שניהם קיימים ולשניהם כוח זהה. באשר לקוסמים שלא למדו במגדל, הרי שהם סכנה לאיזון, סכנה לאנשים וסכנה לקסם. המגדל חייב להציעה להם להצתרף אליו, על מנת שאלו שכבר הוכיחו כי יש להם את הכוח הדרוש לביצועה קסמים, יוכלו ללמוד להשתמש בקסם. לאחר שאלו סיימו את לימודיהם, יכולים הם לעשות כל העולה על רוחם כל עוד זה אינו פוגע בקסם.

עמדת המגדל בנוגע לאופל.

עמדה זו שאני יציג, הינה עמדת המגדל נכון לעכשיו. יתכן שהשינוי יגיעה. המגדל יתמוך באופל. המגדל יתמוך באור. המגדל הוציא צו מוות לקוסם האפל שלא עבר לימוד במגדל ומשתמש בקסם, אבל שוב, עד שזה לא מת הוא יכול לחזור בו והמגדל יקבלו כפי שהוא, ילמד אותו להשתמש בכוחות הקסם שלו, ויאפשר לו ברצון להמשיך להנהיג את הרועה כל עוד הוא לא יפגע בקסם. הרועה קיים בעולם כבר שנים רבות אך נראה שאותו אחד הקורה לעצמו "קול האופל" אינו מודע לכך. תבדוק מסביב, ותגלה דברים חדשים - זאת, אני מבטיח לך.

White Devil

New member
u can shove it up

Tower trying to spread his ugly wings again Me say cut them wings Not letting him taking of the earth And smash’em Me never give black magic to them Grey tower fools Joining evil fighting is what II do

evil me

New member
to serve and protect?magic?

all free ppl/monsters/demons/sorcerers and priests of the lands gather!!! i call the grey tower to change his ways and ask for forgiveness. magic needs none to take care of himself all your threats and killing serves your bloodthirsty "queen" alone! the way the tower spreads its small corrupted wings over all the magic cannot stop the magic from spreading to the world freely. the wicked ways of the tower to kill and condemn all magic,to try wileding all the magic and magic users shows the vanity of its cause. wake up!!! i am evil,yet i am free!

לא הבנתי את זה עד עכשיו

אבל עכשיו כשכתבת את זה בפעם השלישית (רביעית?) הכל הגיוני...

דיי עצוב

מהנאום שלך מסתמן הפחד שלך, בהיר וברור. אתה לא מפסיק לתהנגד למגדל ולהזכיר שהם עומדים להוציא אותך להורג. נראה כאילו אתה מעוניין בהשמדת המגדל, מחשש שיהורג אותך. החבורה שאתה אוסף לא תוכל לצבא הקודש של אמור, שלצערי הרב מחוייב לשמור על המגדל... התקפת המגדל, משמעה התקפת אמור. אדאניר מלכי לא יאהב שאני מצהיר הצהרות כה אנטי פוליטיות, אך כה כתוב בחוזה שנקרא בעבר "חוזה עם השטן" על ידי דמות ידועה...

the off player

New member
yes indeed,it is sad

i do not want the destruction of anything. you do not know my powers hence you cant say i cannot do anything. i do not want to be killed - thats why i did what i did and i am what i am. once again you say thing that i as a king would get you hanged for, thats being mercyfull as i am. do not claim what you cant claim do not go on crusades that are not yours. if you are slaves to the towers decisions of war and corruption,and will go out to war just cause they decide to take all the magic for themselves you will be delt with like them but it is not your wards that taunt me- its the fact you address me with cries of war and intimidation when you are nothing but a foolish peasent with no right to do so!!! now fuck off

אדאניר

New member
אנו איננו מחרחרים מלחמה

אנו איננו יוצאים למלחמות. המלחמה נגרמת על ידכם. אנו מחוייבים לשמור על ביטחון כל אזריחנו, וביניהם גם המגדל. כדי לתקוף את המגדל תאלץ לשלוח את חייליך לאמור, כאן הוא שוכן. התייחס אל המגדל כחלק מאיפריית אמור האדירה. על כן אין אנו לוקחים מלחמות לא לנו, ואין אנו מחרחרים מלחמה. אך, לא נשב בחיבוק ידיים אם נאויים. החוקה מתירה בפירוש התקפה לשם הגנה. ועל כן אם נמצא אתכם כאיום נדע להגן על עצמנו, בכל האמצעים.

evil me

New member
התקפה לשם הגנה?

על מי? על מי שהתחיל מלחמה אתה ממהר להגן? הוכרזה עלי מלחמה! מכאן נובע שעל ממלכתי הוכרזה מלחמה! מכאן נובע שאני כרגע מתכונן למלחמה עם המגדל האפור. אם אתה עבד למגדל האפור ומוכן להלחם את מלחמותיו- ברוך הבא! רק תאמר ואני אתכונן למלחמה גם עמך...

הירגע

כפי שנאמר כבר קודם. אף אחד לא הכריז על ארצך מלחמה. הוצא נגדך צו הוצאה להורג. נגדך, ונגדך בלבד. לפי הבנתי, מתוקף חוקי המגדל (שאיני בקיא בהם) פסק דין זה הוא חוקי לחלוטין. מתוקף ההסכמים שנחתמו בעבר בין אמור והמגדל, כל חוק במגדל תקף. ועל כן מחובתנו להגן על המגדל, אם יותקף. שים לב שמילת המפתח היא אם. גם בהודעתי הקודמת אמרתי שנדע להגן על עצמנו אם נמצא אתכם כאיום. אל תהיה כזה פארנויד, חדל להשויץ בכוחך. אם היה כה רב כפי שאתה רוצה שנאמין לא היית אפילו מתייחס לאיומיי המגדל. אך אתה מתייחס, ונראה אף שאתה עושה כל שביכולתך, בתקווה שתוכל להציל את חייך. אני מכיר את דרכי המגדל, הוא היה כאן כמעט כל חיי. אני בספק אם כל שביכולתך יספיק כדי להציל את חייך. אין זה איום, אני לא מייצג את האינטרסים של המגדל.

White Devil

New member
You say one thing but you do anothe

You say you won’a kill me friend and want I to do nothing You think I fool letting you do that I declare war on them who won’a kill me brother

thee

New member
חוק תקף איפה שחקקו אותו

בממלכתו יעעשה אדם ככל העולה ברוחו. באמור יציית לחוקי אמור, ומחוץ לאמור, או למיגדל.... הוא ישים זין, על חוקי המגדל. חוקים אלה אינם אוניברסליים והוצאה להורג של נתין מדינה אחרת היא רצח בדם קר ולא חוק ומשפט.

evil me

New member
my kingdom for some reason!!!

you act like morronic kids in a no-school day you run around and so easily demanding killings and wars. you dont know what war is you dont know your enemy- how can you declare war on an enemy you cant tell his strength? i never said how strong i am all you ever say is youre stronger then i and you will kill me and crash my land i am the lord of this land you cant demand my death and ask my land to stay still and wait for their ruler to be hanged. you mistake fear with logics- a king would not be so eager to go to war-it costs too much,its dirty and it fucks up the working class,not mentioning the fact you can loose a war...and the kingdom only a fool will run so fast to a war only a fool would start a war with a land he does not know... a great magic user will not be so errogant after living for ages and ages- he will probably be calm,suspective and would not invite so many other magic users to his land for a duel without checking them out first-how can a wise man tell he is tronger than the other? again - there is a chance for dying here-i dont think you would like to loose your life just because you stepped on the wrong tail for once i am not threatening anybody its just reason i ask you for (inplay and off play)

5נדב

New member
אאוט פליי לחלוטין

אתה ממש לא מבין. יש סיפור ארוך ופוליטקה מתוסבכת מאחורי מעשינו. אני לא יכול לספר הכל כי מתקשה להאמין שתוכלו לסנן את המידע, ושאחר כך הוא לא יפריע לכם לשחק. אני לא בא להגן על המגדל, זה תפקיד של אריק. אסביר את מעשיי אמור. לפני הרבה שנים אבא של מלך אמור הנוכחי חתם הסכם. לא הייתה לו ברירה, ומסיבות שהן לא עינינכם הוא חתם עליו. בהסכם מצויין שכל חוקי המגדל תקפים ותקינים. ולכן כל דבר שהמגדל עושה תחת חוקיו שלו חוקי. אמור גם מחוייבת לספק הגנה צבאית למגדל. אמור לא מכריזה מלחמה. שים לב לזה, כי נראה שאת זה הכי קשה לך להבין. אנחנו רק מציינים שנוכל להגן על עצמנו אם נותקף. אנו אנשים נאמנים, ולחוזים שלנו אנו דבקים. גם אם החוזה היה טעות, אנחנו לא נפר אותו. מה לעשות, כאלה צדקנים. זה חשוב לי שתבין, אנחנו מרגישים שאתה עומד לתקוף אותנו. לכן אנו נוקטים בצעדי הרתעה, בתקווה שתיסוג. אם לא תיסוג, נגן על עצמנו. מה לא הגיוני בזה?

5נדב

New member
אהה

ועוד משהו. הוויכוחים בינך ולבין המגדל (ויכוחים אין פליי) נשמעים כמו ויכוחים בין אקדמאי (לוקן) לילד בן שלוש (אתם). המגדל טוען טענות מנומקות והגיוניות ואתם עונים משהו בסגנון "ואתה טיפש", או "אמא´שך". אולי אני לא ממש מישהו מבחוץ כדי לשפוט, אבל ככה זה נשמע לי.

5נדב

New member
אבל

אני נותן לכם להנות מהספק. אני בטוח שישנה סיבה שתגרום לקוסם כמוך לענות לטענות בצורה כזו. אני גם בטוח שזה לא ענייני מה הסיבה הזו. אין צורך להסביר.

evil me

New member
you are not to judge

you are not an outsider there are at least 7 people on my side in this forum,each holds a differrent charracter and plays in a differrent style. if some sounds like 3 years old morrons maybe its because they cant speak the common languages properly,or maybe to a direct threat they reaction is "i fart at your general direction" i trust each of them that that their roleplay is great,i played with them all for years sometimes what you see is what you get sometimes there is a bigger toad than you in the swamp

למעלה