עמודי התאורה במגרש הפועל

benk11

New member
עמודי התאורה במגרש הפועל

לפני כשנה מנהל הפורום יזם מקבץ שאלות של חברי הפורום, שנענו ע"י העירייה

אני שאלתי בנוגע לעמודי התאורה במגרש הפועל, על הפגיעה הבטיחותית והסביבתית של התאורה, להלן תשובת העירייה:

תשובה לשאלה 4:
מגרש הכדורגל ברחוב קרן היסוד אינו מגרש של העירייה, אלא של אגודת הספורט "הפועל רעננה". המגרש הוקם על קרקע פרטית לפני עשרות שנים ומשמש מאז את האגודה. מאחר ועמודי התאורה הוצבו ללא היתר, אנו פועלים במישור המשפטי והוגשה בנושא תביעה. עם זאת, מתוך הבנה והתחשבות בתושבי הבתים הסמוכים למגרש, הגבלנו את השימוש בעמודי התאורה למשחקי ליגה בלבד.

לסיכומו של עניין:
1. הצבת העמודים ללא היתר - היכן עומד הנושא המשפטי?
2. הגבלת שימוש בתאורה למשחקי ליגה בלבד - משחקי הליגה נערכים השנה בנתניה, לכן עמודי התאורה אינם אמורים להיות עוד בשימוש. אם כן, מדוע דלקו עמודי התאורה באחד מערבי שבוע שעבר?

נראה לי שהעירייה מורחת אותנו בנושא. כולי תקווה שראש העיר הבא יטפל בנושא

gs1234

New member
נכון, עמודי התאורה דלקו לפני כמה ימים

עברתי שם וראיתי שיש משחק כלשהו. אתה בטוח שזה לא היה משחק ליגה?

בכל מקרה, אני עובר שם לעתים קרובות והפנסים לא דולקים. כנראה שהיה משחק חשוב כלשהו בשעות הערב. בפעם הבאה אני מציע להתלונן על המטרד במוקד של העירייה.

לגבי הנושא המשפטי, אם הייתי גר קרוב לשם אז הייתי פונה ליועץ המשפטי של העירייה ומברר אצלו איפה זה עומד ומה לוח הזמנים. אולי אפשר לקבל מהעירייה הנחה בארנונה או פיצוי דומה עד שהעמודים יוסרו.

benk11

New member
כל משחקי הליגה נערכים השנה בנתניה

כך שמשחק לא היה,

gs1234

New member
היה משחק

עברתי שם וראיתי שיש משחק. אין לי מושג איזה, אבל אולי הוא הצדיק את ההדלקה החריגה הזאת של עמודי התאורה.

benk11

New member
גם הערב (מוצ"ש) דלקו האורות,

הפועל רעננה משחקת רק ביום ראשון מול בית"ר י-ם
הלכתי לראות מדוע דולקים האורות, ובמקום התקיים אימון, לא משחק
כנראה שההתחייבות של העירייה הייתה מס שפתיים בלבד

gs1234

New member
זה חמור מאד

כדאי לפנות למוקד 106 ולבקש שמישהו יחזור אליך עם הסברים.

בעיניי זה חמור מאד אם העירייה הסכימה שהאורות יודלקו רק במשחקי ליגה, ומפעילי האצטדיון מדליקים אותם גם בנסיבות אחרות.

למעלה