עמוד אחד שיכול לעזור לכם לצאת מזה- טריגר

TipTip2013

New member
עמוד אחד שיכול לעזור לכם לצאת מזה- טריגר

היי לכם..
אם עוד לא יצא לכם ואתם מחפשים ספר עזרה עצמית שהוא ממש טוב באחריות אז הנה אחד- "בוחרים להרגיש טוב" של דייויד ד. ברנס.
זה ספר חובה לכל מי שנכנס לפורום הזה ובכלל למי שעובר תקופה קשה. אני שומרת לי אותו בחדר ובכל פעם כשקשה אני קוראת בו- הוא עוזר מאד.
הוא מעיר אותך מהמחשבות המעוותות שלך ועוזר לך להבין מדוע אתה מרגיש כמו שאתה מרגיש ברגעים הכי קשים.
הקטע הבא הוא במיוחד בשבילכם, לרגעים הכי הכי קשים ואבודים, כשהמוח משגע אותכם, כשאתם רוצים לצאת מתוך עצמכם רק כדי לא לסבול יותר..

וגם אם זה לא יעזור לכם- אל תאבדו תקווה! חברים...הלב שלי יוצא אליכם..אמנם אני בנאדם יחסית מתפקד (למרות שלפעמים ממש לא :\) אבל אני כל כך מבינה פה את כולכם..כי מידי פעם יש לי התקפים של מחשבות נוראיות ומייאשות ביותר. אתם לא לבד, ומנסיון אני יכולה להגיד שאפשר להשתלט גם על המחשבות האלה, זה אמנם קשה אבל אפשר גם להפחית את הייאוש והתחושה הרעה במידה משמעותית! בשילוב של תרופה ובעיקר פסיכולוגיה התנהגותית ועזרה עצמית יומיומית. תשקיעו בעצמכם- כי רק אתם יכולים להוציא את עצמכם מהמצב הזה, בשונה ממחלות אחרות, פה השליטה במחלה תלויה 95% במוטיבציה שלכם לצאת מזה ובקבלת העזרה הכי מקצועית שיש.

Lady Stark

New member
תודה, חומד

אהבתי את זה שהוא אמר במשפט ממצה: תחושת חוסר תקווה אינה אומרת שאין בך תקווה.
ממש חשוב להדגיש שגם ייאוש הוא סימפטום.
ושמחה בשבילך שאת מרגישה טוב יותר. את מקסימה בזה שאת מנסה לתת לנו קצת ממה שעוזר לך.

ליצי 16

New member
תודה יקירה

תודה שהבאת את הדברים.
גם בזכות אנשים כמוך שאכפת להם, אני משתדלת לא לאבד את התקווה.

למעלה