עמוד בחדר המשחקים

משפצת

New member
עמוד בחדר המשחקים

שלום, באמצע חדר המשחקים של הילדים (שהוא גדול למדי) תקוע עמוד (בערך 20 על 40 ס"מ). הוא לא מאוד מפריע, אבל הייתי שמחה מאוד לרעיון שממש מנצל אותו לטובה באופן כלשהו, וגורם לו להיראות כאילו הוצב שם למטרה מסוימת (של משחק, או אחרת). אודה מאוד לכל רעיון!

0 אור 0

New member
עמוד

טוב, הרעיון הראשוני שיצר קפץ לי לראש זה מין עמדת הרפתקה - סולם שמטפל ל"בית מגדלור" כזה, אולי עם אומגה לרדת - אבל מכיוון שזה כבר גם קצת מסוכן, והרפתקני מדי לרוב ההורים, אז כמה דברים יותר מסורתיים: - כדורסל - לוח מטרה לחיצים (מהצד השני) - אבל לא מהסוג החד, אלא מהסוג הגמיש שלא מוריד עין למי שנמצא מהצד השני אם במקרה מפספסים את העמוד. - פינת טלויזיה (עם זרוע ברקן או כוננית)

משפצת

New member
המון תודה אור!

כרגע הילדים עוד די קטנים, כך שהרעיונות ה"מסורתיים" שלך אכן נראים לי יותר מתאימים, אבל אני בהחלט זוכרת את רעיון סולם הטיפוס לגיל מאוחר יותר... אני רואה בדמיוני זיזים שיוצאים מכל צדי העמוד - אבל רק בעוד כמה שנים...

דורית1900

New member
לצבוע כעץ ולשים את נחש הפרווה

מאיקאה כרוך עליו, כל זמן שהילדים קטנים.

ronchikit

New member
אני הייתי צובעת את העמוד

בחלקו התחתון בצבע מיוחד של לוח, כמו לוח בכיתה ואז הילדים יכולים לקשקש מסביב בגירים. ראיתי חדר של ילד שבקיר אחד הכל למטה עד גובה מטר משהו כזה, הכל צבוע בצבע השחור המיוחד הזה והוא מקשקש שם בגירים חופשי ואפשר למחוק ולנקות בלי בעיה בנוסף אפשר לצפות את הקיר ב-לבד, הבד הזה שניתן להדביק לו דברים עם סקווטש. ואז ליצור כל מיני צורות כמו עיגולים, ריבועים, פרחים, בית וכו (נדמה לי שיש משחק כזה לקנות של צורות) בכל אופן באחורה של כל צורה להדביק כזה סקווטש, והילדים יכולים ליצור סיפור על העמוד, וכל מיני צורות... בעתיד אפשר להמשיך עם זה עם אותיות, ואולי ילד/ה שאפשר להלביש אותו/ה בגדים... זהו בנתיים אם יהיו לי עוד רעיונות אני אכתוב...

נומוש

New member
קיר תליה - לצבוע בצבע מגנטים

ניתן לרכישה בחנות "מגנטים" בשנקין ולערבב עם כל צבע שרוצים. ניתן ליצור עם הילדים מגנטים לקיר ולהשתמש כבסיס במגנטים ישנים (פיצות וכד'),או להדביק לוח שעם מסביב ולהשתמש בו כלוח. עוד אפשרות- לתלות מדפי איכסון שיחברו בין העמוד לאחד הקירות ויצרו מקום איכסון ו-2 פינות משחק

ישנן פורמייקות חדשות בעלות תכונה

ממגנטת שיתנו לך שתי יתרונות - משטח לציור כמו לוח בכיתה, מגנוט אותיות ומספרים על הלוח , הפורמייקה קיימת כרגע בשחור, לבן וירוק. יום נפלא....

0 אור 0

New member
נשמע נהדר

את יכולה להגיד איפה משיגים דבר כזה? ועוד בקשה, אם יש לך אפשרות לשים כאן את הגוון של הירוק (כתמונה) תודה

הפורמייקה של הומפל, הגוון הירוק זהה

לגוון של לוח כיתה ירוק, הירוק כהה. הפורמייקה נמכרת בצורה של לוחות שלמים בגודל 240*120 ס"מ ולכן את צריכה לפנות לנגר והוא יחתוך את הפורמייקה לגודל הרצוי. יום נפלא...

0 אור 0

New member
תודה

יש לי נגר פרטי משלי בבית, אז אין בעיה עם החיתוך. שאלתי לגבי הירוק דוקא כי חשבתי לשלב בדלתות של ארון פינת עבודה, ולהתשמש בזה כמגנט לתלית פתקים (תחליף למקרר), אבל נראה לי שהגוונים לא ממש ישתלבו טוב בחדר (חדר שמבוסס על עץ ליבנה בהיר, צילוני קש וקירות לבנים). אני אתייעץ עם נגר הבית ונראה מה אפשר לעשות.

mazaliko

New member
קיר ציורים

אני זוכרת שבתור ילדה מאוד אהבתי לצייר על קירות.. למה לא להפוך את זה ללוח שאפשר לכתוב ולצייר עליו? ניתן לצבוע בצבע של לוחות (כמו בב"יס), ולצייר עם גירים. או לצבוע בצבע שניתן לצייר עליו עם טושים מחיקים. דבר נוסף שדורש השקעה קצת יותר גדולה הוא עמוד טיפוס, לשם כך צריך להוסיף שלבים על הקיר, שאפשר לטפס עליהם. בכל מקרה, בהצלחה!

למעלה