עמוד במשך חודש-זה טוב או אע?

BooBee

New member
עמוד במשך חודש-זה טוב או אע?

ככה אני תוהה לי, האם הפורום הזה גוסס לאיטו ורק כמה אנשים מידי פעם מציצים וממשיכים הלאה? ומה עם רעיונות להגדיל את התנועה כאן, אם בכלל ומה יהיה, תגידו? רויטל.

BooBee

New member
או רע, שזה גם אופציה

ומה שבעצם אני שואלת זה איפה איפה כל אלה שהחליטו להחרים כי כעסו ומה קרה פתאום שהפורום הזה גוסס ואולי זו רק אני וזה לא שאני כועסת רק קצת, איך לומר מאוכזבת.

אל תתאכזבי

בואי ננסה למפות סיבות: 1. יש אנשים שלא יכולים לכתוב בגלל סיבות טכניות 2. לאנשים נמאס לדבר עם עצמם, התנועה כאן, איך לומר, לא משהו(אני מרגישה כאילו יש לי פורום פרטי, חביב כרעיון אבל אני רוצה קצת יחס) 3. לפעמים מתרגלים לצבעים מזעזעים ביותר 4. גם התנועה בצבעים המזעזעים היא די חדגונית (המון ניקים שמתקשרים עם עצמם בעיקר) 5. יש דברים שצריכים זמן, גם ליצור ענין לוקח זמן. 6. אולי כדאי להתחיל לכתוב ולכתוב, בלי חשבון לכלום, המון שטויות ולאט הפורום יתפוס תאוצה?

עייפות מהקונספט, אצלי

מראש היתה. הכעס לא הזין דברים אחרים. מראש היה ככה, נדמה לי שדיברנו על זה. אני מציצה, לעתים, אבל הרבה יותר חשוב לי לכתוב אתיודעתאיפה, בעניינים שאותם הייתי רוצה להזיז, וגם כך, כרגיל, הזמן הוא זמן. את שלי אפשר לקרוא בעיקר בפורום פמיניזם, אבל גם בנשים וקריירה - שם אסור לכתוב שטויות אישיות, ונדמה לי שזה אחד הדברים שעושים לי קל ופשוט. אני יודעת שזה לא היה רעיון פופולרי באדום - אבל לא פופולרי זאת לא סיבה לשום דבר

xanty

New member
אלה שהחליטו להחרים עמדו בהחלטתם

אלה שלא החליטו, המשיכו לא להחליט.

למעלה