עמוד הבונס הרשמי

Drowned World

New member
כתבה: אדונית התבלינים (מפרגנים)

כתבה על ההופעה של הספייס בויקטוריה סיקרט Y NET מפרגנים
ממש כיף לקרוא כתבות כאלה עכשיו ממש מחזיר אותי לימים הטובים אחחח
אדוניות התבלינים הספייס גירלס כבשו את המסלול בתצוגת האופנה של מלכת הלונג'רה ויקטוריה סיקרט לקראת האיחוד הלוהט שצפוי בדצמבר. מתברר שהן לימדו את הדוגמניות דבר או שניים על תיבול תחתונים ynet פורסם: 16.11.07, 11:51 את סיבוב ההופעות במסגרת האיחוד הכי לוהט שצפוי על במות העולם ב-2 בדצמבר בקנדה, פתחו הספייס גירלס בתצוגת אופנה לוהטת לא פחות על המסלול של מלכת הלונג'רה ויקטוריה סיקרט. החמישייה הבריטית, למי שהספיק לשכוח, מכרה יותר מ-55 מליון אלבומים. את אלבום האוסף החדש שלהן, אגב, אפשר לקנות היום רק בסניפים של ויקטוריה, שם הוא ממתין למעריצים בין מדפי התחרה והסאטן. ויקטוריה בקהאם, הלא היא פוש ספייס ואשת חיקו של דיוויד בקהאם חזרה לחום הטבעי שלה ונטשה את הבלונד. "אני מאוהב בויקטוריה בקהאם, וזאת בטח בעיה בשביל דיוויד", אמר אחרי תצוגת האופנה ראיין סיקרסט, המנחה של "אמריקן איידול". "הן יכלו פשוט לעמוד שם ולא לעשות כלום ואני הייתי מאושר". אמר האיידול על החמישייה. הבנות עלו לבמה ושרו את הלהיט "STOP" ואת הסינגל החדש שלהן "Headlines". למרות שספורטי ספייס, הלא היא מלאני סי, אמרה שהאיחוד של הספייס גירלס הוא בעצם שירת הברבור של הלהקה, ההופעה שנתנו לא הצביעה על שום סוף קרוב והראתה לדומגישות כמו הייד כלום וחברותיה מאיפה משתין הדג. הכתבה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3472144,00.html

למעלה