עמוד הגלריות - עידכון ענק.

ליטן א

New member
עמוד הגלריות - עידכון ענק. ../images/Emo26.gif

עשיתי קצת ארכיאולוגיה בפורום (לא כ"כ קשה, בהתחשב בעובדה שהפורום בן קצת יותר מ-3 או 4 חודשים..) וחיפשתי את כל התמונות המצחיקות.. יכול להיות שפיספסתי אחת או 2, היו כמה שחזרו על עצמן, אבל בעיקרון, כל התמונות המצחיקות, וכל הטקטיקות שנמסרו בפורום - נמצאות עכשיו בגלריה של הפורום.. אם אתם רוצים להגדיל את הגלריה, וליצור גלריה ממש גדולה של טקטיקות ושל תמונות מצחיקות - רק תעלו לפורום, ואני כבר אדאג שזה ייכנס לגלריה. בהמשך - תיפתח פינת שחקנים בגלריה. כמו כן, תיפתח פינת התחרות. כל התמונות מהתחרות הבאה עלינו לטובה, יפורסמו בסופה, בגלריה, למען הדורות הבאים..
אז מה צפוי לנו:
ביום שישי תסתיים ההצבעה, ונבחר את הקבוצה איתה אנחנו עומדים לשחק בתחרות.
ביום שבת, תתחיל התחרות. לשחק, לשלוח תמונות (לפי מה שיהיה כתוב בחוקי המשחק), ואפשר גם לשלוח סתם תמונות, של אירועים מיוחדים שקרו לכם תוך כדי המשחק. כל המוסיף - יבורך..
בקרוב, אני מאמין שגם בסביבות יום שבת, תיפתח פינה חדשה באתר (שאני מקווה שתצליח יותר מהפינה הקודמת): פינת הסקאוטרים. כל שבוע-שבועיים, נבחר ליגה או ארץ אקראית. המטרה שלכם - לשלוח את הסקאוטרים שלכם למדינה הזאת, ולהמליץ לנו על כל השחקנים הטובים שאתם מכירים. תקנו אותם, תשחקו איתם, תתרשמו מהם, ותשלחו לנו תמונת מסך של הנתונים שלהם.. אני מקווה שיהיה מוצלח.. ביי בינתיים
ליטן.

JRM

New member
אגב תמונות מצחיקות...השחקן הכי...

מתוסבך במשחק...חלק א´...

JRM

New member
וחלק ב´...

אם אפשר לשלוח לניתוח, למה אי אפשר לשלוח לטיפול אצל פסיכולוג הקבוצה או משו?

exit_from_here

New member
תגיד

בכוונה כדיי שיצא מצחיק אתה עושה ככה? או סתם להרוס קבוצה? כי אם מישהו מוכר את כל השחקנים הטובים ושחקני העתיד זה לא בדיוק חכם... ואם אתה עושה את זה בשביל תמונות מצחיקות..מצטער אתה משועמם,עדיף תמונות טבעיות. ואם טעיתי,אז סליחה טעות שלי

JRM

New member
טעית...

אימנתי אז בכלל את מנצ´סטר סיטי (ואין לי נטייה לקחת עוד קבוצות ולהרוס אותן לכיף)...חיפשתי חלוץ, ראיתי את אנלקה בבנפיקה UNH חשבתי הזדמנות טובה לקנות אותו...וקלטתי את הקטע הזה... אם תשים לב יש שם כמה סעיפים שאני בתור מנג´ר לא יכול לגרום...לדוגמא, קשה לו להתרגל לסיגנון חיים, הוא פגוע מהערות של שחקן אחר בקבוצה, רוצה אתגר חדש, חושב שהתקשורת מבקרת אותו יותר מדי, הוא מתגעגע הביתה, שונא את העוזר מאמן...וכו´ וכו´...אין דרך שבתור מנג´ר אני אגרום לכאלה דברים... ההתנצלות התקבלה.

exit_from_here

New member
עדיין שים לב

מכרו את אחד השחקנים הצעירים המבטיחים ביותר בקבוצה מוכרים את השחקנים הטובים בקבוצה המאמן נכשל קשות הוא לא משחק לא מקבל הזדמנויות טוב נו לא נורא כבר נתקלתי במנג´רים מפגרים של המחשב אבל לא עד כדי כך,טוב נו תמיד יש הפתעות בחיים

zidane4444

New member
כמה מתאים לאנלקה אחרי המקרה היום..

שהוא סרב להגיע לנבחרת צרפת מעניין למה הוא שונא את העוזר מאמן?

קיר קמט

New member
תמונה סתם מוזרה...

משחק שלי בליגה השוודית.... אני האקן למי שתוהה.. לא יודע למה בחרתי אותם... אולי בגלל קים.... רציתי לשחק בשוודיה ולא ידעתי עם מי בכל אופן אני עם מאזן מושלם עד עכשיו אחריי חמישה מחזורים אבל זו לא הנקודה תסתכלו בתמונה ותגידו לי מה לא בסדר.

JRM

New member
שחקן עם 8 MOM ןשחקן עם 9 לא

זה באג ידוע ויחסית נפוץ שפאטץ´ רישמי מתקן אותו קרה לי פעם

קיר קמט

New member
אני יודע שזה באג ידוע

סתם מוצא את זה משעשע משהו. פעם ראיתי גם שחקן מקבל 10 בלי שהוא עשה כלום. אבל ממש, אפילו לא פס אחד. יש לי את זה במחשב איפושהו.

למעלה