עמוד הקהילה מוכן

עמוד הקהילה מוכן

אמנם רק בחיתוליו (משחק מילים משעשע) אבל נושם ובועט התחלתי להכניס קישורים לשרשראות חשובות שהתנהלו כאן תחת קטגוריות שונות כמובן ששרשראות הנושא השבועי מהוות חלק חשוב מזה אני רוצה בהמשך גם ליצור אלבומים אישיים שלשם כל אחד יכניס את התמונות שהוא רוצה מתוך אלו שפרסם אני רוצה שבכל אלבום (מי שירצה) יוכנס סיפור הלידה וסיפור התלאות עד ההריון אני אתחיל את זה בכך שאפתח לכל אחד אלבום עם תמונה או שתים מתוך מה שהוא עצמו פרסם בפורום משם כל אחד יוכל לשרשר לעצמו עוד ועוד תמונות (כל אלבום תהיה הודעה בשרשרת הודעות רגילה ואז הוספה היא כמו כל הוספה רגילה) טוב, אני רוצה הרבה יקח זמן ועזרה מכולם תתקבל בברכה יום מעולה לכולם, ליאור

אה, נכון, איך מגיעים לשם ?

כאשר בוחרים את הפורום מתוך רשימת הפורומים שבעמוד הקהילות נכנסים ראשית לעמוד הקהילה דרך נוספת מתוך עמוד הפורום ללחוץ על "ראשי" דרך נוספת למעלה ללחוץ על "הורים לאחר טיפולים" מתוך : שער תפוז > קהילות > הורים לאחר טיפולים > פורום

לא מדוייק...

התמונות לא תתבססנה על הודעות (נורא רציתי שההוספה תוכל להתבצע עצמאית על ידי כל אחד) אלא על הגלריות שבמערכת משמעות של גלריות ? לבקש ממני לפתוח אלבום (ואני אפתח בשלב הראשון לכל אחד שאי פעם שם תמונה של היצירה בפורום <ואני מקווה שניתן גם מתוך הארכיון>) לבקש ממני להוסיף תמונות אני אעשה אלבום אחד או שניים לניסיון כבר בקרוב ונראה מה ניתן לעשות מבחינת צירוף סיפור לידה ו או סיפור תלאות ההריון אני אלמד, מבטיח ליאור

אהלן !! (ולמי שדאג - זו לא אלמונית)

כן. אתמול לא הייתי אז כולם דיברו עם כולם היום המצב הפוך אז אני מתכתב עם עצמי.... בוקר טוב וכתום לך ליאור

אני לא אלמוניה ../images/Emo5.gif

סתם חשבתי שאם אני אתנחל קצת בפורומים של המתקדמים , אולי אני אצליח לעלות כיתה סוף סוף .

אורנג´ית - ההודעה שלי לא היתה צינית

להפך - אני מאוד אוהבת "פאנטה", ומאז ששגיא נולד אני גם אוהבת את הצבע הכתום. ואת מוזמנת בכבוד רב להתנחל אצלנו, ומצידי את כבר קפצת כיתה. בא לך לספר קצת על עצמך? - את לא חייבת. אין אצלנו קורסי חובה, חוץ מ"נימוסים והליכות"
.

מוכנה לעזור בנושא האלבומים

אני חולת פוטושופ ולכן אם רוצים שחלק מהתמונות יהיו עם עיבוד תמונה, טקסט על התמונות ועיטורים שונים, נניח שמציינים אירוע או כל רעיון גרפי אחר מוכנה לקחת זאת על עצמי, אני יודעת שיש עוד מעצבות גרפיות וגרפיקאיות בפורום אז אפשר אולי להרים פרוייקט מושקע של אלבומי ילדינו.

תודה

בינתיים המגבלות שאני יודע הן שניתן רק קבצי תמונה או קול או וידאו בגודל של עד חצי מגה לא ניתן לשים קבצי טקסט וכאלו מה שכן, ניתן לסרוק דף מודפס נגיד ואז בתוך האלבום יימצאו סיפורי הלידה/הריון/לפני הריון שרוצים הטקסט שמלווה תמונה יכול להיות מאוד ארוך. רק מגבלות זמן הקלדה שלי..

../images/Emo32.gifמיכל, אולי תוכלי לעזור לי

איך מבטלים עיניים אדומות בתמונה? אני משתגעת מזה כי המון תמונות של יובל יוצאות עם עיניים אדומות (בטח לך יש את אותה בעיה עם הדר). אני מעדיפה לעבוד ב-ACDSee אבל אם אין ברירה אעשה את זה בתוכנה אחרת.

אצלי יש במצלמה אופציה נגד עיניים

אדומות, אז אף פעם לא טיפלתי בזה במחשב...אולי בעיתון "להיות משפחה" יידעו, הם הלוא שינו את העיניים של תומר של ליט מחום לכחול....

למעלה