ת"ב [:
טוב אז באופן כללי זה נראה ממש טוב, הצללה חביבה מאוד [Even though, אני לא רואה ירח.. אז איך יש אור? P; ]
שני דברים שמפריעים לי ממש:
לא בטוחה איך זה במנגה, אבל סידור הפאנלים לא נכון לפי קומיקס, לפחות לא אם אתה לא מחבר את בועות הדיבור.
ניקח סדר של קומיקס עברית, זה יקרא מימין לשמאל בהנחה שהפאנל באותו גודל, ואז מלמעלה למטה.
בעצם אמורים לקרוא קודם את שני העליונים, ואז למטה יש לך שורה אחת שמורכבת בצד ימין משני פאנים וצד שמאל פאנל גדול : קודם יקראו את שני הפאנלים הימניים ורק אז את הפאנל הגדול...
אלא אם תחבר את הבועת דיבור של "אני יודע" לבועת דיבור שבצד שמאל, ממש על הקו שיראו שהבועה ממשיכה בפאנל אחר=> ככה מכוון את הקוראים לפאנל הנכון.
הדבר השני זו היד בפאנל הימני התחתון... אין מה לעשות, ידיים זה הדבר הכי קשה לצייר לכולם, בגלל שאנחנו מכירים את האנטומיה שלהן כל כך טוב אנחנו מיד תופסים כשמשהו מוזר.
קשה להסביר את זה באוויר במילים, אבל תנסה לדמיין את היד כריבוע מעט מעוגל בקצהו, וכל אצבע היא גליל בפני עצמו שיוצאת ממנו. זה נראה כאילו ציירת מקשה אחת וגלית של כל האצבעות, אבל ברגע שתדמיין את האנטומייה עצמה של היד תוכל להבין יותר טב.
אולי תנסה לצייר בפנים, ממש בקווי מקל כאלה, את השלד הפנימי של היד.
מתוך הריבוע הזה של כף היד למטה יוצא האגודל, ומלמעלה יוצאות כל האצבעות. ביד המצויירת נראה שהזרת יוצאת מהצד ומלמטה מידי, ואם היא הייתה יותר ממעלה הריבוע, כמו שאר האצבעות, המיקום היה הרבה יותר נכון [:
סה"כ קווא בפרצופים, שזה אחד הדברים הקשים, הצלחת ליצור הבעות מש טובות ופרופורציות יפות, והבנוף בכללי יפה 3:
תמשיך להתאמן D: