עמוד עסקי בפייסבוק -בזבוז זמן או חובה להיות?

Alexsushi

New member
עמוד עסקי בפייסבוק -בזבוז זמן או חובה להיות?

בשימוש נכון - הפייסבוק מתאים לכל אחד. בשימוש לא נכון - בזבוז זמן ואפילו מציק.

למה הכוונה? דף אוהדים בפייסבוק אמור להתנהל כמו בן אדם כי גם למותגים יש אישיות ואופי :) מכיוון שהם צריכים לתקשר ולדבר עם אנשים = עם האוהדים = עם לקוחות. אותם האוהדים מהווים קהל יעד פוטנציאלי של המותג. על העמוד העסקי שלכם לדעת לרגש לעניין ולמשוך. מומלץ לקשר את התכנים לעולם התוכן של תחום עיסוק החברה וגם לתכנים משלימים.

לדוגמא אם חברת אופנה כל הזמן רק תשים את הקטלוג שלה ואת המחירים ושוב חולצה ושוב מבצע ושוב מחיר - זה יימאס באיזשהו שלב ואחוז ההתייחסות ירד בהתאם.
במידה ואותה החברה תעלה פוסטים מעניינים עם ערך מוסף ועניין כגון: התאמת צבעים בלבוש, מחקר מעניין על שופינג, תשאל שאלות כמו: " האם את מפצה את עצמך בשופינג כשאין לך מצב רוח?", משחק של "לדפוק הופעה" בה כל אחד ואחת יכולים לעצב אלבום עם 3 הופעות הכי מדליקות שלהם וכל חודש יהיו זוכים באחד ממוצרי החברה ועוד. תוך כדי יצירת העניין סביב המותג של העסק ניתן לשלב גם את המבצעים המשתלמים וגם הטבות למגיעים מהפייסבוק..

אז מה יותר אפקטיבי?

קראתי את מה שכתבת, ואני שמחה סוף כל סוף להתייעץ עם אדם מקצועי.

מתוך הכרת תודה לפיזיוטרפיסט שלי, ניסיתי לעזור לו בבלוג שלי. אני מעלה קישור לדף העסקי שהוא מנהל בפייסבוק, לעומת מה שאני עשיתי למענו בבלוג שלי, ואשמח ללמוד אם מה שעשיתי הוא אפקטיבי, ואם אפשר לשפר.
תודה מראש!

Alexsushi

New member
הכל תלוי במה שיקרה שם...

לדעתי השאלה היא האם מה שיקרה בעמוד הפייסבוק שלו יהיה אפקטיבי, כי הרי שם צריכה להיעשות הפעילות הנכונה.
נראה שהעמוד אכן פעיל. הייתי מציעה להתמקד לא רק בפיזיוטרפיה עצמה ובתמונות של לקוחות ( שזה גם טוב!), אלא דברים מעניינים נוספים בתחום כגון: למי זה מתאים? מתי צריך לעשות פיזיוטרפיה?( כדי להגדיר ולהגדיל את קהל היעד ולהוריד את התחושה השלילית שמעלה המילה אסוציאטיבית).

תעשי תרגיל, תשאלי את זה שלידך, מה הדבר הראשון שעולה לו לראש כשהוא שומע את המילה "פיזיוטרפיה".
אני מציעה, למתג את זה כמשהו בריא וחיובי לאורח חיים, לתת מחקרים מעניינים בתחום, מה התוצאה שמקבלים מי שעושה פיזיוטרפיה, איך זה משפיעה על איכות החיים, מציאת קשרים מעניינים: "מה הקשר בין פיזיוטרפיה והשינה בלילה", מה הקשר בין פיזיוטרפיה וספורט ועוד..

וואו! אני צריכה להתעמק בתשובתך הנבונה

אני מודה לך מקרב לב, תשובתך מצריכה מחשבה מעמיקה על הנושא!
למדתי רבות..........בריאות טובה

כדי שיהיה הקשר למה שכתבתי, אני מצרפת את הסיפור שלי......

למעלה