עמוד 13, צבוע

chatenoire

New member
עמוד 13, צבוע

כן, בתור חלק מהבגרות אני גם צריכה לצבוע כמה עמודים <אנחה>. תגובות?

giri

New member
וואו!

עבודה מצויינת!!! את הצביעה הייתי מנקה קצת, מחזקת את הקווים ומרככת את מעברי הצבעים, אבל בסך הכל מרשים...

The Crusader

New member
שמעי ...

צביעה בהחלט מוצלחת!!! זה כל מה שיש לי להגיד וgreen lantern הציור שהעלת, שלך? אם כן אז שמע יש לך כשרון חבל"ז!!!

amitais

New member
שאלה ותגובה

שאלה: תספיקי לגמור את הסיפור לבגרות? (בהנחה שהבגרות השנה) נראה כאילו את רק באקספוזיציה. והתגובה נובעת מהתמונה שהצגת, אבל מכוונת גם כאמירה יותר כללית לגבי דיו וצביעה גם לתמונות של יוצרים אחרים פה. השימוש במשטחי דיו ובצביעה בקומיקס שלך ובקומיקס אמריקאי בכלל הוא לא ממש ריאליסטי. זה נובע מרצון להצללה בעיקר, אבל התפתח למין שפה שיש בה כל מיני טריקים, כמו בועות עם שערות שיוצאות מהן (בבטן ובחזה של הדמות המרכזית אצלך). חוץ מהצללה, קווי הדיו משמשים להפרדה בין אלמנטים. אבל העין האנושית עובדת על משטחים. כדי להדגיש אלמנט אחד מול אלמנט אחר, מומלץ להשתמש במשטחים. שימוש חשוב זה כשרוצים להפריד בין דמויות, להראות את המרחק ביניהן, כמו בין הראש הקרוב לדמות המרכזית בפריים שלך. בפריים שלך, הראש קיבל כל מיני משטחים שחורים שלא ברור לי ההגיון שלהם, והמכנסיים קיבלו הצללה שחורה מסיבית דווקא במרכז המפשעה, שם הייתי מצפה לבליטה כלשהי (..) שתהיה מוארת. הבעיה נוצרת כששטחים שחורים קרובים מתאחדים, ולא מספיק ברור המרחק בין הראש למכנסיים. אותה בעיה יש מתחת לאוזניים, כשההצללות השחורות על הראש מתאחדות עם הרקע, והקו הלבן הדקיק לא עוזר שם. כדי לתקן, אני ממליץ על צביעת האזור בראש שקרוב למכנסיים בלבן, כך שהראש יקפוץ החוצה על רקע המכנסיים הכהים יחסית. גם ההצללות מתחת לאוזניים יכולות להיות באיזשהו אפור, שיראה צל, אבל ככתם כללי יהיה קרוב בגוון לשאר הראש. פתרת את זה טוב בגבול שבין היד האוחזת בחרב לבין הדמות האחורית. ביד משטחים לבנים, על רקע הצללה שחורה לאורך הדמות האחורית. זה ישר מקפיץ קדימה את היד. בכלל נראה לי שאפשר לעמעם קצת את הלבן של כל הדמויות האחוריות, כדי להקפיץ החוצה את הדמות המרכזית. לסיכום: לא לחשוב רק על האנטומיה והקו, אלא לחשוב גם על ארגון נכון (קומפוזיציה) של האיזורים הכהים והבהירים בפריים, כדי להדגיש את האלמנטים שדורשים הדגשה, ולעמעם את החשיבות של הפרטים הלא חשובים.

green lantern

New member
הלוואי שלי....

זה מהאתר של די סי קידס.... אני עדיין מתאמן על ציור עניינים ואף....

למעלה