עמוס אורן

dori9

New member
עמוס אורן

שמתם לב שבחצי שנה האחרונה אחת לשלושה שבועות , בערך, עמוס אורן מ"ידיעות" כותב מאמר משמיץ על ריטה והסובבים אותה? אז נכון הוא כתב ביקורת חיובית על המופע עם הפילהרמונית (אולי כדי לבלבל את האויב) . אבל כמה פעמים אפשר לכתוב על זה שהדיסק החדש של ריטה לא מכר כמו שהוא ציפה שימכור. לי זה ממש נראה כמו התחשבנות אישית.

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif אולי הבנאדם לקח את זה

אישית שה"חמצן" הוא לא כמו קודמיו... אבל אני מאמין שריטה תפציץ באלבום הבא, כמו כל זמר שמקבל ביקורת קשה על אלבום. מיד לאחר מכן הוא לוקח את עצמו... ומוציא את האלבום הכי טוב שהוא יכול להוציא...

The Juck

New member
יקיר אמרתי לך כבר שזה לא קשור

כן,, עמוס אורן קטל את ריטה ב"7 לילות" השבוע.. ביקורת על הפנים הייתה השבת

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif צחר אני חושב שזה מאוד קשור

ריטה היא זמרת מאוד מוכשרת, אבל היא בעצמה אמרה שהיא התערבה בכתיבה וכאלה... (שזה לא תמיד מועיל) ביקורות תמיד עושות את שלהן... הליקון יעשו הכל בשביל להחזיר את ריטה של פעם...

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif הודעה../images/Emo70.gif

נעלמו "ימי תום" שנורא נורא קרובים לליבנו... מי שמוצא אותן מוזמן להתקשר, לפאלפון שמספרו 050 585686 ולטלפון שמספרו 068978767 פיצוי כספי מובטח למוצא
אני מצרף תמונה של האבדה... בתודה אדם שנורא מתגעגע

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif ../images/Emo6.gif

ההומור פשוט משתלט עליי היום, אני נורא נורא מאושר היום...

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif שים לב לשעה, זה היה לפני

שינה ומזה לא הייתי עייף... וכולם באיסי הלכו לישון...

dori9

New member
.

מה שאני אומר, שזה לגיטימי להביע דיעה (למרות שאני חושב וגם רוב המבקרים שההופעה מצוינת). העניין הוא שזאת לא פעם ראשונה (גם לא שניה ושלישית שהמשועמם כותב על ה"כשלון במכירות" (30000 זו כמות לא רעה בכלל אבל נמוכה לריטה/שלמה ארצי) ולכן נראה כמו איזו התחשבנות אישית.

למעלה