עמוס בעלה של דבורה

2404311

New member
עמוס בעלה של דבורה

עמוס ....... אמרת שאתה כאן אבל אני ממש לא רואה אותך כאן אז אם הגעת עכשיו אז תכתוב משהו לי-מור זאת שאוהבת את "לאורך השדרה" ושורשים

לימור חביבה - שבוע של אכזבות

נתחיל באכזבה האחרונה - עמוס לא בא, והיית צריכה לקרוא לו : "עמוס, השמיע קול " ויקטור קרא למדריכים לבוא להרדקה _ גם אלה איכזבו. הצפי היה - המוני רוקדים - גם הם לא באו. האוכל, המרק, הגחנון, הפלאפל - הובטח אבל לא הגיע. אולי מזל שלא הגיע האוכל. העונש היה עוד יותר גדול - לא יפה להשאיר בצלחת , על כן , הייתם חייבים לגמור את כל האוכל. מההרקדה - ישר לבית חולים. והאכזבה העיקרית היא מחברי הפורום - במקום להבין ,איזו באסה יש בהרקדה חלשה , עם הרבה מקום לרקוד, בלי צפיפות - עם כל כך הרבה אורחים - תוקפים אותך - המסכנה. הרי התכוונת לתת סיקור עיתונאי, עם גוון אישי כמו התבטאותך : אני לא אבוא עוד פעם למרתון כזה. איזה גורל מר נפל בחלקך

עמוס4

New member
לימור המאוכזבת

הנה באיחור של כמה ימים , מחוסר זמן הופעתי!!!! לא מבין על מה את מאוכזבת , אחרי שהלכת התחיל כל האקשן והיו כל הריקודים של " עכשיו"וכן לאורך השדרה,ושורשים, פשוט היית צריכה עוד קצת סבלנות. גם גדי ביטון הגיע יותר מאוחר. והיה ממש כיף. בקיצור מי שממהר מפסיד.... ביי ד"ש מדבורה ..

למעלה