עמוק מבפנים../images/Emo23.gif- כמה מילים ממני
כאשר הועלתה בפני ההצעה לניהול הפורום עלו בי רגשות מאוד מעורבים. מחד ההצעה החמיאה לי מאוד- שמחתי שרואים בי כנראה חלק בלתי נפרד מהפורום. שמחתי כי הפורום מהווה עבורי פינה חמה, בית אמיתי, אי קטן של שפיות בתוך כל השיגרה הלא כל כך קלה בחיי. המגורים בארץ אחרת, הניתוק מהמשפחה האהובה, הריחוק מכל החברים -על כל אלה הפורום עונה לי ונותן לי להרגיש שוב טוב, נותן לי להרגיש שלמה. יש לי כאן משפחה אוהבת, יש לי כאן חברים, יש לי כאן חיבור לארץ היפה שלנו, יש לי כאן המון אהבה. אז מה בעצם עוד צריך? כל המחשבות האלה הציפו אותי כאשר נדרשתי להחליט על ניהול הפורום. מאידך חשבתי גם על דברים אחרים. חשבתי על מה אם אני לא באמת מתאימה, מה אם אני אקח על עצמי משהו שלא אוכל לעמוד בו. השיקולים נעשו ולבסוף נפלה ההחלטה- הרי גם ככה אני נמצאת כאן בלב ובנפש, אז מה אכפת לי לעשות גם כמה סידורים מאחורי הקלעים... כולי תקווה שאני אכן אצליח לעזור למנהלות הקיימות ולהריץ את הפורום קדימה. זמן ורצון יש לי בשפע, וגם המון אהבה למקום הנפלא הזה ולאנשים המקסימים שבו. מקווה ששילוב של אלה יספיק כדי לעשות את הדברים כראוי! תיבת המסרים שלי עומדת לרשותכם לביקורות, בקשות, הערות והארות. אני מבחינתי אנסה לעשות הכל כדי לשמור על הפורום מזמין, פתוח, שופע אהבה וקבלה כמו שהוא היום. חייבת להתייחס לנקודה חשובה מאוד: מי שמכירה אותי טוב כבר יודעת שדעותי בחינוך יכולות להיות קצת שונות ולא "נורמטיביות". מקווה שנקודה זו תהיה רק חיובית שכן אוכל להציג דעות אחרות. מהות הפורום היא החלפת דעות וכל היופי שיש דרכים שונות ודעות שונות. כל אחד צריך לברור רק מה שמתאים עבורו. "מישהו מתחיל לשיר בשקט ואחר עונה לו כמו בת קול, תמיד אחד מתחיל, אחר ממשיך, ואש נידלקת מחרוזת של שירי אתמול. אחד מתחיל, אחר ממשיך (ו)פתאום נמוג הפחד, כך דבר לא השתנה. אחד מתחיל אחר ממשיך (ו)עכשיו כולם ביחד - אין עוד כמו מילים ומנגינה. מישהו מתחיל לפרוט ברגש, תו באות שוזר לו כמו תפילה. תמיד אחד מתחיל, אחר ממשיך, ואז בין רגע שוב זוכרים כל תו וכל מילה. אחד מתחיל, אחר ממשיך... מישהו מתחיל לרקוד בחושך, מנסה לעוף על כנף תיקווה, תמיד אחד מתחיל, אחד ממשיך, ואש האושר מהבהב כמו אור, כמו להבה. אחד מתחיל, אחר ממשיך"... (אילנית) הפורום שלנו הוא כמו שיר- תמיד יש מנגינה, תמיד ישנם מילים, תמיד יש סיפורים, תמיד יש רגשות. מקווה שגם לפורום שלנו כמו בשירים תמיד יהיה המשך-" אחד יתחיל אחר ימשיך"...ויחד בתזמורת אחת גדולה נמשיך לעשות את המקום הזה לכזה מופלא! תודה על הזדמנות נפלאה שניתנה לי!