עמוק מבפנים
- כמה מילים ממני

היא כחולה, היא כחולה, היא כחולה../images/Emo70.gif

ברכות לכחולה החדשה שלנו
למי שלא מבין.... עיון קצר בפורום יסביר
ברכות לך יקירה - למי מגיע אם לא לך
בהצלחה בתפקיד החדש - אוהבת המון

מזל טוב ניחשתי שזו את../images/Emo25.gif

למי מגיע להיות מנהלת שלנו אם לא לך? נשיקות בהצלחה בתפקיד החדש נשיקות אוהבת דברת

Agata

New member
ברכות והרבה אושר!!!

מקווה שהתפקיד ימלא את ימייך בהנאה ועניין! גם אני אוהבת אותך! (ואני יודעת מי זו כי... ציפור קטנה לחשה לי בשקט....) חגית

Agata

New member
אופס, עכשיו כשגם הסתכלתי על דף הפור

ם, הבנתי למה אביבית התכוונה (ברמז הדק שלה).... היא באמת כבר ממש ממש כחולה! חגית

טובית 27

New member
../images/Emo124.gif שרוני יקרתי - ../images/Emo49.gif../images/Emo141.gif

הכחול ממש הולם אותך. אני מאחלת לך מכל
בהצלחה ואני שולחת לך.......
טובית

סיגל222

New member
סוף סוף גם אני הבנתי מי זו ../images/Emo45.gif

בהצלחה!!!! מגיע לך!!!!!!

orthy

New member
אפריקה!!!מזל טוב!!!

תפור עלייך הכחול יקירתי!!! הרבה הצלחה בתפקיד החדש ושתהני מכל רגע!!! אורטל

../images/Emo9.gifתודה תודה לכולכן!!!

כמה אהבה, כמה מחמאות, כמה מילים טובות- דרך נפלאה לפתוח את הבוקר. כבר אמרתי כמה אני אוהבת אתכן? ואת המקום הזה?

../images/Emo24.gifגם אותך גילוש גם אותך!!!

מה לעשות שאנחנו הרוב פה... קח כל הודעה שלי שכתובה בלשון נקבה ותהיה בטוח שאתה מסתתר שמה בפנים בתוך ה"אתכן"...

לפי האקדמיה ללשון, כשהרוב הן בנות,

ניתן לפנות לכולם בלשון נקבה. סורי בייבי, אתה חלק מאיתנו

פעם זה היה אחרת ../images/Emo150.gif

פעם כשהעולם היה צודק והגיוני כשהיה גבר אחד בקרב קבוצת נשים דברו בלשון זכר. עכשיו העולם נהיה מרושע ופתאום צריך להתחשב בכן. חוצפה. תיסגר האקדמיה ללשון מיד.

עמוק מבפנים../images/Emo23.gif- כמה מילים ממני

כאשר הועלתה בפני ההצעה לניהול הפורום עלו בי רגשות מאוד מעורבים. מחד ההצעה החמיאה לי מאוד- שמחתי שרואים בי כנראה חלק בלתי נפרד מהפורום. שמחתי כי הפורום מהווה עבורי פינה חמה, בית אמיתי, אי קטן של שפיות בתוך כל השיגרה הלא כל כך קלה בחיי. המגורים בארץ אחרת, הניתוק מהמשפחה האהובה, הריחוק מכל החברים -על כל אלה הפורום עונה לי ונותן לי להרגיש שוב טוב, נותן לי להרגיש שלמה. יש לי כאן משפחה אוהבת, יש לי כאן חברים, יש לי כאן חיבור לארץ היפה שלנו, יש לי כאן המון אהבה. אז מה בעצם עוד צריך? כל המחשבות האלה הציפו אותי כאשר נדרשתי להחליט על ניהול הפורום. מאידך חשבתי גם על דברים אחרים. חשבתי על מה אם אני לא באמת מתאימה, מה אם אני אקח על עצמי משהו שלא אוכל לעמוד בו. השיקולים נעשו ולבסוף נפלה ההחלטה- הרי גם ככה אני נמצאת כאן בלב ובנפש, אז מה אכפת לי לעשות גם כמה סידורים מאחורי הקלעים... כולי תקווה שאני אכן אצליח לעזור למנהלות הקיימות ולהריץ את הפורום קדימה. זמן ורצון יש לי בשפע, וגם המון אהבה למקום הנפלא הזה ולאנשים המקסימים שבו. מקווה ששילוב של אלה יספיק כדי לעשות את הדברים כראוי! תיבת המסרים שלי עומדת לרשותכם לביקורות, בקשות, הערות והארות. אני מבחינתי אנסה לעשות הכל כדי לשמור על הפורום מזמין, פתוח, שופע אהבה וקבלה כמו שהוא היום. חייבת להתייחס לנקודה חשובה מאוד: מי שמכירה אותי טוב כבר יודעת שדעותי בחינוך יכולות להיות קצת שונות ולא "נורמטיביות". מקווה שנקודה זו תהיה רק חיובית שכן אוכל להציג דעות אחרות. מהות הפורום היא החלפת דעות וכל היופי שיש דרכים שונות ודעות שונות. כל אחד צריך לברור רק מה שמתאים עבורו. "מישהו מתחיל לשיר בשקט ואחר עונה לו כמו בת קול, תמיד אחד מתחיל, אחר ממשיך, ואש נידלקת מחרוזת של שירי אתמול. אחד מתחיל, אחר ממשיך (ו)פתאום נמוג הפחד, כך דבר לא השתנה. אחד מתחיל אחר ממשיך (ו)עכשיו כולם ביחד - אין עוד כמו מילים ומנגינה. מישהו מתחיל לפרוט ברגש, תו באות שוזר לו כמו תפילה. תמיד אחד מתחיל, אחר ממשיך, ואז בין רגע שוב זוכרים כל תו וכל מילה. אחד מתחיל, אחר ממשיך... מישהו מתחיל לרקוד בחושך, מנסה לעוף על כנף תיקווה, תמיד אחד מתחיל, אחד ממשיך, ואש האושר מהבהב כמו אור, כמו להבה. אחד מתחיל, אחר ממשיך"... (אילנית) הפורום שלנו הוא כמו שיר- תמיד יש מנגינה, תמיד ישנם מילים, תמיד יש סיפורים, תמיד יש רגשות. מקווה שגם לפורום שלנו כמו בשירים תמיד יהיה המשך-" אחד יתחיל אחר ימשיך"...ויחד בתזמורת אחת גדולה נמשיך לעשות את המקום הזה לכזה מופלא! תודה על הזדמנות נפלאה שניתנה לי!

oshkvarek

New member
ברכות חמות לך יקירתי ../images/Emo24.gif

ואם לא הייתי כל כך גרועה בחיפוש שרשורים הייתי עושה לך קישור להודעה שלך כשהצטרפת והרגשת עוד "חדשה" ואני כתבתי לך שבקרוב בלי שתשימי לב עוד תמצאי את עצמך כותבת את העדכון השבועי
.

orthy

New member
שרון יקרה!!!

"כמיים הפנים לפנים כך לב האדם לאדם..."(לא זוכרת מהיכן הציטוט) ליבו של האדם מולך מגיב למה שהלב שלך משדר לו בדיוק כמו שהשתקפות במיים מראה לך את התנועות אותן אתה עושה...התנהגות הלב היא כמו מראה... שרון,הפורום מגיב לליבך הפתוח תמיד והוא מחבק אותך בחזרה. מאחלת לך שליבך ימשיך להיות פתוח ומעניק ושתמיד תמצאי את הכוחות להעניק ולתת מעצמך לאחרים-בדרכים השונות שאת נותנת-עידוד,עיצה,הדרכה וחיבוקים מרחוק. אורטל

והנה שרון בתחילת דרכה בפורום...

הודעתה הראשונה היתה מיועדת לדברת בלבד... אח"כ, שרון ענתה לסקר ובו סיפרה שהיא מגדלת בכיף את הבנות ב
ורק אז, אחרי שריחרחה קצת בפורום, החליטה שאנו חביבים מספיק בכדי להצטרף "רישמית". אחחחחחחח, איך הזמן טס כשנהנים....

אילונה2

New member
אלפי ברכות, יקירתי!!!!../images/Emo140.gif

אין לי שמץ של ספק שתצליחי בגדול בתפקידך החדש!! המון המון המון בהצלחה!!!!

קולולולו המינוי הוציא את החברים

הנחבאים ביותר
אם עד עכשיו היה מינוי "שווה", עכשיו הרווח הוא כפול
ו.... שלחתי לך אתמול מסר, ראית

למעלה