עמותת דובוני החלמה :)

SweetyinZion

New member
עמותת דובוני החלמה :) ../images/Emo85.gif

שלום, אני כותבת בשם עמותת דובוני החלמה, עמותה קטנה ומקסימה שמטרתה לחלק דובונים מלאי חום ואהבה לנפגעי טרור, חולי סרטן, נפגעי טראומה וכל מי שזקוק לחום, אהבה והחלמה. הכל ללא מטרת רווח וללא תמורה. אני לא בטוחה אם זה המקום לכתוב אך אנו זקוקים לעזרה בלעצב חומרים שיעזרו לנו לגייס דובונים ותמיכה ושנוכל לעזור ליותר אנשים. נכון לעכשיו יש ברשותנו פליירים שהתיישנו וברצוני לעצב פלייר חדש ועדכני לקדם את הפעילות שלנו. אנחנו כרגע פתחנו במבצעי גיוס דובונים וחלוקה ברחבי הארץ ויעזור לנו מאוד אם מישהו ירצה לנדב את כישוריו בעיצוב פלייר תדמיתי מקסים וחומרי שיווק לעמותה. גם סטיקרים עגולים שניתן יהיה להדביק על שקיות הדובונים שאנו מחלקים יכולים לסייע. מכיוון שמדובר חומרי שיווק למשהו שהוא נטו עזרה לזולת, הרשיתי לעצמי לכתוב פה. אם מישהו מעוניין לעזור אשמח לשלוח מידע ותמונות. אני חושבת על משהו שמשדר אופטימיות ורצינות בו זמנית. אז אם מעצב רואה את ההודעה שלי ורוצה לעזור, מאוד נשמח הנה האתר שלנו: www.healingteddies.org.il

Smertonos

New member
מפחיד להיכנס לשם

AVAST ANTIVIRUS צועק "TROJAN HORSE" ומציע לעשות ABORT CONECTION.

SweetyinZion

New member
יש לנו כרגע בעיה עם האתר

ואנחנו בתהליכים לשפר אותו בינתיים זה המיניסייט שנבנה - אני מאמינה שהוא אמור להיפתח בסדר http://www.healingteddies.org.il/presentation/

SweetyinZion

New member
בינתיים לסטיקר

תודה מראש על כל עזרה. זו עמותה שקיימת מ-2006 וכפרוייקט התנדבותי עוד כמה שנים לפני מצרפת לוגו שלנו בשביל הסטיקר על הסטיקר צריך להיות כתוב: דובוני החלמה ע"ר נתינה אמיתית מתחילה מחיבוק וכתובת האתר: www.healingteddies.org.il

SweetyinZion

New member
היי אני בדקתי לפני גודל מדבקה שהיה לנו פעם

הגודל משהו כמו 5.7 על 5.7 או 5 על 5 אנחנו די גמישים - זה צריך להתאים לחבילה שאנחנו שולחים עם הדובונים או שקית דובוני החלמה שמוסרים בבתי חולים וכ"ו וגם להדביק למכתב או כל שימוש אחר שעוזר לנו לפרסם את העמותה המון תודה. דובוני החלמה מחולקים ברחבי הארץ והעולם ואנחנו מברכים על כל סיוע למאמצינו לסייע לאחרים :) אילנה

מלאכיית

New member
ניסיון:)

מקווה שעזר ושאהבת!! אם צריך לשנות משו, רק תגידי! והנה קישור גם לתמונה שהעליתי דרך אתק באינטרנט: http://www.israup.net/images/2dff63932ceccde87b678a702688aea0.jpg

SweetyinZion

New member
תודה!!

זה נראה מקסים. יותר מתאים בצורה וגודל לסטיקר כזה שיתאים להדביק על אוטו :) אהבתי את הלבבות מעל האיי בכיתוב של האתר. בהדפסה הכיתוב יוצא קצת בהיר מדי. אולי אפשר להכהות. אם זו טרחה את יכולה לשלוח לי קובץ ואני אשנה... באיזו תוכנה את עובדת. חיבוקים ותודה על הסיוע לדובוני החלמה! אילנה

SweetyinZion

New member
תודה מלאכית

:) אתם מקסימים. אגב אני אהבתי את הגרסה המאורכת שעשית והעיצוב והוספתי את זה להודעה שתליתי בכמה מקומות, שמתי את העיצוב למעלה כמו Header זה יצא מאוד נחמד. חשבתי על מדבקה מרובעת שהרוחב והאורך שווים בכל אופן תודה על כל מאמץ! תודה בשם כל דובוני ההחלמה :)

ToFLY

New member
היי, זה עיצוב מקסים! אפשר לדעת איזה פונט זה??

הפונט של האנגלית עם הלבבות

למעלה