עמותת האלצהיימר בסכנת סגירה!!!

אירילה

New member
עמותת האלצהיימר בסכנת סגירה!!!

שלום לכולכם. צר לי כי לא הייתי עימכם כאן בתקופה האחרונה ,מחלה במשפחה ומחשב תקוע מנעו ממני כניסה לפורום. ברצוני להביא לידיעתכם כי עמותת האלצהיימר עומדת בפני סכנת סגירה. כידוע לכם העמותה מתקיימת מתשלומי החברים בעמותה מכספי תורמים למיניהם. יש לעמותה שדולה בכנסת ,אבל השדולה זוחלת לה משום מה ולצערינו כנראה לא כולם ממש מתעניינים או מעדיפים להתעלם מהבעיה. אני קורא כאן לכולם להירתם למען המשך קיומה של העמותה וליפנות לעסקנים שאתם מכירים ,קבלנים ,תעשיינים ,חברות למיניהם ולכל רק מי שאתם מכירים שיכול לתת חסות/תרומה לעמותה. הקשיים הכלכליים בה נתונה העמותה כבר מראים את אותותיהם: פגיעה ומכה ראשונה היא צמצום פגישות קבוצות התמיכה לבני המשפחה - בשלב זה הוקפאו פגישות המשפחות ומתקיימות רק פגישות החולים עצמם בקבוצת התמיכה שפועלת בראשון לציון ,אם קודם דובר על תשלום סכום סימלי על סך 10 ש"ח לפגישה של תמיכת בני המשפחה ,הרי שכעת נפסקו הפגישות ורק ישנה תמיכה כעת לחולים עצמם. הפסקת פגישות קבוצות התמיכה לבני משפחות החולים היא מכה מאוד כואבת למשפחות החולים ,הבאים לפגישות על מנת להתעודד ,להתעדכן ולשמוע הרצאות מקצועיות , בסופו של דבר בני המשפחה הם הזקוקים לתמיכה לא פחות מלחולים עצמם. אם יש לכם קשרים בצמרת ,אנא הפעילו קשריכם. מודה לכם מקרב לב גרשון

למעלה