עמותת טף לאמוץ בין ארצי- מידע לגבי תלונות

עמותת טף לאמוץ בין ארצי- מידע לגבי תלונות

שלום רב,
מבקש לדעת באם למשהו יש תלונות לגבי התנהלותה של עמותת טף לאמוץ בין ארצי.
אבקש לפנות אלי במייל או בנייד.
[email protected]
נייד- 0523888813

tuttifrutti

New member
Very intresting indeed!

Could you please explain a bit why you want this information, as you know we have all been forced never to say a bad word about TAF, we all signed a contract wich prohibits us from complaining about TAF.
so if YOU want any information, you maybe should present yourself a bit first. Or hat do you think?

לא הבנתי [בגלל הסמיילי]אם זו בדיחה.

אחד התנאים בחוזה האימוץ הוא שלא יהיה ניתן בעתיד להתלונן על העמותה היה ותימצא סיבה [בעיני המתלונן] לתלונה???

סביון1

New member
זאת לא בדיחה, אבל למיטב זכרוני זה היה מנוסח

קצת אחרת. זה לא שאסור להתלונן, אסור לפרסם דברים שליליים על העמותה, או משהו כזה. אסור להשמיץ. לא זוכרת בדיוק את הניסוח.

KallaGLP

New member
לא זכור לי דבר כזה,

אך בכל מקרה יש הבדל בין תלונה מסודרת לבין השמצות שנזרקות לחלל האוויר. אם כל אחד שבא לו יכול לכתוב מה שבא לו מבלי להציג הוכחות ולהיות מסוגל לעמוד מאחורי זה - זה באמת בעייתי ועלול לפגוע בעמותה שלא בצדק. אך להתלונן על דברים שאכן קרו ולגבות אותם - חייב להיות מותר.

קשה7

New member
מזה רוסיה פה....

צריך ואף חייבים לכת וב ביקורת על העמותה אם היא מוצדקת ומגובה בעובדות.חוזה עם דרישה כזו אם נחתם הוא לא חוקי

קשה7

New member
פנה לעוד אופיר מילר.

אולי יש לו מידע שיכול לעניין אותך

tuttifrutti

New member
לא. זו לא בדיחה. זו מציאות עצובה מאוד.

לא זוכרת בדיוק את הנוסח, אבל יש סעיף בחוזה שמבטיח שלא נצא בפומבי עם עובדות שלא ישמחו לשמוע עליהם.
גם עובדות עובדתיות.
אם זה רוסיה?

tuttifrutti

New member
וברח לי :למה אתה לא מעז לכתוב פה?

וכן, יש לי כמה וכמה תלונות.
לא רק על אבל שנגרם לי ולבתי.
אלא גם על התנהלויות לא חוקיות.
ואני מוכנה לפרט במסר למי שרוצה.

תלונות נגד עמותת טף לאמוץ בין ארצי מירושלים

שלום תותי
אנו הורים מבוגרים יחסית (52) לילד מאומץ שהחל הליך לאמוץ ילד שני עם עמותת טף . חייב לציין שהאמוץ הראשון הסתיים בהצלחה בילד מקסים וטף עמדה מאחורי כל ההבטחות.
הפעם לצערינו מבלי לפרט כרגע הנסיון שלנו מאוד שונה , אנו אנו בהכנה של תביעה משפטית נגדם לאחר שנשלח אליהם מכתב לפני תביעה מעו"ד דניאל ארנסט (שופט בדימוס)
.
מה שבקשתי (וקבלתי בחלקו) לדעת באם יש כאלו שנפגעו מהתנהלות טף או מנהליה וכאלו שזקוקים לסיוע מולם.
אשמח לשמוע גם ממך תותי או כל אחד אחר בפקס 03-6990134
מייל [email protected]
תודה מראש ושנה טובה,
בהצלחה לכל המאמצים!

למעלה