עמותת לל"ב-הפרוייקט יוצא לדרך

night mistress

New member
עמותת לל"ב-הפרוייקט יוצא לדרך../images/Emo23.gif

היי, אתם לא מכירים אותי מאחר ואני כותבת בעיקר בסרטן-לא לבד אבל אני מרגישה צורך עז לשתף אותכם במידע על הפרוייקט ההוליסטי ששינה את חיי ואת חיי חברי שהשתתפו בו (בינהן גם כ-7 נשים שחלו בעבר בסרטן שד) מאחר ובמרץ מתחיל הפרוייקט החדש וכולכם מוזמנים להשתתף.. מידע כללי על הפרוייקט בתור טעימה ראשונה- עמותת לל"ב נוסדה השנה למרות שהפרוייקט רץ כבר שנתיים, מדובר על עמותה שהוקמה למען חולי סרטן שתומכת בטיפולים אלטרנטיבים בנוסף לקונבנציונלים ומשלבת טיפולי מודעות והילינג לחולי סרטן ומשפחותיהם ומהווה קרקע להתפתחות אישית כאשר הנחת הבסיס היא שגוף ונפש קשורים וכאשר מתפתחת מחלה הרסנית היא למעשה באה לאותת לנו על משהו שנמצא מחוץ לתחום הנוחות שלנו וזקוק לטיפול,מלבד סדנאות המודעות המשתתפים גם לומדים לרפא את עצמם דרך שימוש באנרגיות ומקבלים טיפולים אלטרנטיביים ממטפלים מוסמכים שהוכיחו את עצמם לאורך הפרויקט. וכמובן שנותרת גם קבוצת תמיכה לאורך התקופה ולאחריה. מאחר ואני יודעת עד כמה הפרוייקט הזה העצים את חיי המשתתפים בו (ואני אחת מהם) אני מוצאת לנכון לפרסם אותו בקרב חולים שמחפשים את אותה נקודת אור שתציל את חייהם או תיתן להם זוית חדשה לחיים, תעניק להם תיקווה וכח להתמודדות.. לפרטים אפשר לפנות אליי במייל ([email protected]) מי שישאיר מס' טלפון גם יקבל שיחה עם הסבר מפורט..

למעלה