עמותת תעצומות - שיטות טבעיות להעצמת הריפוי

מירה288

New member
עמותת תעצומות - שיטות טבעיות להעצמת הריפוי

חברים יקרים, שמחה להציג לכם את עמותת תעצומות, עמותה ללא כוונת רווח, שהוקמה ומופעלת על ידי קומץ אנשים שחוו על בשרם את הבלבול, הכאב וחוסר האונים הכרוכים בקבלת הידיעה על הסרטן ויצאו למסע של חיפוש וחקירה. בתעצומות מישירים מבט אל הסרטן לוקחים אחריות על תהליך ההחלמה ופועלים להעצמת תהליכי הריפוי על ידי שילוב של כלים ושיטות לגיוס כוחות הנפש והתודעה לצד כלים נוספים מתחום הרפואה המשלימה והמשולבת והכל בתאום ובנוסף לטיפולים של הרפואה המודרנית. העמותה מקיימת מפגשים, כנסים ואירועים בהם ניתן להכיר כלים טבעיים להעצמת הריפוי, לשמוע ולהכיר פוגשי סרטן יוצאי דופן.
פרטים נוספים באתר האינטרנט ובפייסבוק או טלפונית בקו "תעצומות אישי" המופעל על ידי מתנדבים: 053-5285915

healerit

New member
ממליצה מאוד על הפעילויות של תעצומות

וגם על פרופ' גרשום זייצ'ק, אדם יקר שמקדיש את חייו לחולי הסרטן ולחקר הסרטן.
חוץ מזה שההרצאות שלו מרתקות!

מירה288

New member

עינת יקרה,
עמותת תעצומות הוקמה ופועלת ברוח חזונו של פרופסור זיצ'ק שמקדיש עד היום מזמנו, בהתנדבות מלאה, לטובת פוגשי סרטן.
אחד המסרים החשובים של פרופסור זיצ'ק - לגוף יש יכולת לריפוי ולהתחזקות, צריך להפעיל את אותן יכולות על מנת להרדים את הסרטן ולהעלימו.
הפעילויות שלנו מתקיימות היום בשלושה מרכזים: תל אביב, קיבוץ יגור ובאר שבע.
ניתן לראות פרטים על הפעילויות באתר תעצומות וכן בדף הפייסבוק שלנו.
תודה על הפרגון וההמלצה

healerit

New member
בשמחה מירה

לפרופ' זייצ'ק הגענו דרך בן דודו, רון גילעם, שהיה המורה שלי לפרחי באך ולדמיון מודרך.
הוא דיבר עם אבי בטלפון ויעץ לו ואבי נהג להגיע למפגשים בתל אביב ואני איתו.

היו פעם פעילויות גם בחיפה וירושלים... מקווה שתשובו לפעול גם שם.

הכאבים הם לגוף ונפש

זוכרת שאמרו לי שהמחלה נעצרה קיימת אבל לא הרגו אותה
ואני שאלתי למה לא מטפלים בנפש, אני מרגישה שהנפש שלי נותרה חולה
והגעתי לעומרי ציטרון שהקים מאוחר יותר את ח.ס.ן לא יודעת עד כמה היא פעילה אבל היא היתה חדשנית בזמנה לפני 25 שנים
ואני זכיתי להיות במגילת היסוד של ח.ס.ן , וידעתי שאנחנו כקבוצה עושים למען החולים והיו קבוצות תמיכה וגם תמיכה באחד לאחד
והיו כמה שעשו את זה למפעל חיים שלהם לעזור לחולים בתמיכה הנפשית
וכיום יש לזה מודעות , ויש טיפול נפשי במקביל לטיפול התרופתי באנקולוגיה
ושמחה שיש עוד קבוצה העוזרת לחולים להתמודד נפשית בקטעים של המחלה

healerit

New member
תעצומות מדברים על גוף ונפש

נפש בריאה בגוף בריא ולהיפך.
מעניין, לא שמעתי על ח.ס.ן אבל כל קבוצת תמיכה יכולה לעזור בהתמודדות. לא רק למי שיש לו סרטן אלא גם למשפחות.

הטיפול הנפשי לא כל כך ברור מאליו בסרטן. אולי היום זה שונה.
לפני 3 שנים לא הציעו עזרה נפשית במסגרת בית החולים. אני מצאתי לאבי פסיכולוג אונקולוגי.
הוא גם הלך לשני הילרים (בשתי תקופות שונות) ונעזר בהיפנוזה (שפחות התחבר) ודיקור שהפחית מתופעות הלוואי וניתן במסגרת בית החולים.
היום כמעט בכל בית חולים נחשב מקימים גם יחידה לרפואה משלימה בסמוך למחלקה האונקולוגית. המודעות גבוהה, גם בקרב הרופאים, לטיפול משלים ותומך.

אני מאמינה שהכל נובע מהנפש. לא סתם אומרים "נפש בריאה בגוף בריא". לפעמים מטפלים בנפש ואז מונעים מחלה זו ואחרות.
רפואה משלימה מונעת. לעיתים כבר יש מחלה ומטפלים בנפש, מרפאים אותה וזה עוזר לגוף.

healerit

New member
חיפשתי את העמותה בגוגל

ומצאתי איזכורים שלה אולם כתובת אתר האינטרנט הובילה אותי לאתר של עו"ד לתביעת רשלנות רפואית.
כנראה שהדומיין כבר לא בידי העמותה ויתכן שאינה פועלת עוד.

היא התקמה מדמי חבר

ואולי כיום היא לא פעילה יותר, באמת צריכה לראות מה עלה בגורלה
היו כמ אנשים שהקדישו את חייהם לפעילות של העמותה והיו קבוצו מיכה בכל הארץ
וכיום יש המון קבוצו תמיכה, אז אולי כבר אין בה יותר צורך

מירה288

New member
גוף נפש ותודעה ועוד

הי נסיכה,
באמת אנחנו יודעים היום שלגוף יש יכולת טבעית לריפוי ולהחלמה ויש קשר הדוק בין גוף נפש ותודעה.
אנחנו סבורים שכל אחד יכול לעשות הרבה למען הבריאות וההחלמה, מעבר ובנוסף לטיפולים של הרפואה המודרנית.
לא מדובר רק בקבוצות תמיכה, אם כי לפעמים זה חשוב ועוזר. מדובר בשיטות שונות כמו מדיטציה, צ'י קונג רפואי, דמיון מודרך, ועוד שיטות וכמובן תזונה נוגדת סרטן והכי חשוב שכל אחד יבחר לעצמו את הכלים המתאימים לו.
לקיחת האחריות היא בעלת משמעות רבה.
דבר נוסף, בתעצומות איננו מגדירים עצנו כחולים אלא כמי שפגשו סרטן ומאותו רגע מתחילים לפעול להחלמה.
לגבי עמותת חסן - למיטב ידיעתי היא לא קיימת יותר.
שבוע טוב,
הרבה בריאות

אם לא הייתי עושה מה שאת אמרת

לא הייתי מצליחה לשרוד את ה26 שנים האחרונות
כי אני במירוץ משוכות והחיים שלי זה משהן שלא מובן מאליו לעיתים אני מרגישה שזה נס גלוי
שמישהו שם בשמים ששומ אותי כי יש לי יעוד בעולם הזה , לכן הרופאים מצליחים להוציא אותי מהצרות בדקה ה91
תמיד רגע לפני מוצאים פתרון להאריך את חיי ואני רק בת 58 אבל צברתי רשימת צרות כמו אחת בת 85
החיים הם מתנה ענקית אם רוצים לחיות מבקשים מתפללים ודואגים לחיות , שם בשמים מחליטים על כל שנה בנפרד כך אני מרגישה
וכל כיפור התפילה שלי שיתן לי זכות לשרת א עצמי בעצמי

מירה288

New member
נסיכה אמיתית

ממש מדהים, ומה שמעניין שדווקא מהמקום הזה של מחלה קשה מתחילים להעריך את החיים ולקבל שמחה על כל יום ועל כל רגע.
בתעצומות אנחנו עוסקים בדיוק בזה, ויש בינינו רבים שהם פוגשי סרטן יוצאי דופן.
ביצים אלו אנחנו משיקים , ביחד עם הוצאת הספרים פוקוס, שני ספרים חשובים שנושא:
"המסע להחלמה - תשעת המפתחות לריפוי" באנגלית Redical Remmission שנכתב על דידי ד"ר קלי טרנר
וספר ישראלי "להפוך את כל האבנים" שנכתב על ידי דורית ראשוני - מנדיל בעקבות המפגש האישי שלה עם הסרטן.
שני הספרים יושקו באירוע "תעצומות במוזיאון" שיתקיים במוזיאון ארץ ישראל בתל אביב ביום שישי ה- 5.6.15.
האירוע יכלול הרצאות ופאנלים של מיטב המומחים שיעסקו בשיטות להעצמת תהליכי הריפוי וההחלמה ממחלת הסרטן, לחיזוק המערכת החיסונית ולמיזעור תופעות הלוואי של הטיפולים המודרניים.
כמו כן יוצגו גישות מוכחות של רפואות מסורתיות עתיקות לריפוי ויסופר על מבריאים שהשינוי שעשו מעורר השראה ומהווה הוכחה כי הריפוי אפשרי.
פרטים על האירוע ניתן לראות ב: [URL]http://www.taatzumot.com/node/293[/URL]

אבל לאחרונה הזכרון קצת נפגע

חוסר השינה הרציפה ומצבים של דום נשימה ותוסיפי לזה דופק נמוך מאד
ושניהם פגעו בזכרון , כי אספקת הדם למוח משובש לאחרונה עד שהושתל הקוצב שסידר את הפעילות של הלב

healerit

New member
לפעמים צריך לשחרר קצת את הזיכרון

לפנות מקום לזכרונות חדשים, נעימים יותר

שבוע טוב, מבורך ומלא אור

למעלה