עמידה על צד כף הרגל

vered43

New member
עמידה על צד כף הרגל

הי, מעיין כבר בת 10.5 חודשים, ורק לפני כחודש התחילה לזחול על 6, ולעמוד. מזכירה שלמעיין יש קלאב פוט חד צדדי ברגל שמאל אלא ש... גם כשהיא זוחלת וגם כשהיא מנסה לעמוד (תוך כדי ההתרוממות) אני שמה לב שהיא גוררת את כף רגל ימין (ה"בריאה") כלפי פנים, כלומר, ממבט מהצד נראה כאילו יש לה קלאב פוט שלא ממש תוקן דוקא ברגל ימין. ד"ר שינדלר הסתכל לפני כחודש על כף הרגל ואמר שהיא בסדר גמור, אבל זה היה לפני שמעיין התחילה לזחול ולעמוד. האם התופעה מוכרת? האם זה נורמלי? תודה

אירנה ק

New member
הי, ורד

גם הבת שלי גוררת את הרגל גם בריאה וגם חולה. בהתחלה זה היה מאוד בולת אבל עם הזמן פחות ופחות. אני חושבת שהקטנטני שלו פשוט צריחים לחזק את הרגל בעזרת העמידה והליכה. ביום שלישי כשהינו בביקורת סיפרתי לרופא על הגרירה והוא לא התרגש. צריך לעשות מתיחות הרבה
הנה מאיה עושה מתיחה בפיזיוטרפיה

vered43

New member
פיזיוטרפיה- שאלות

הי, אנחנו בקופת חולים כללית, כיצד ניתן ל"הגיע" לפיזיוטרפיה? כלומר, האם צריך הפניה מהרופא? האם באופן פרטי? האם יש התמחות במתיחות לילדים? האם יש החזר לבעלי "מושלם"? תודה

פרלמנים

New member
הי ורד

ראשית, מה שלומכם? אם אני לא טועה, גם אירנה (כתבה לך) וגם זהבה-עושות פיזיוטרפיה.שלחי להן מסר. (אירנה ק זהבה29) אני זוכרת בוודאות שזהבה מאוד מרוצה מהטיפול הפיזיו' של מעיין. בנוסף, כל מה שצריך זה הפנייה מהרופא (אפשר גם מהרופא ילדים) וטופס 17, הבעייה היא למצוא פיזיו' טובה ומקצועית. שבת שלום, ג'סיקה

אירנה ק

New member
../images/Emo140.gifשלום ,ורד

הרופא הפנה אותנו לפיזיוטרפיה. אני ביקשתי ממנו הפניה. אנחנו עושים דרך מכבי כי באופן פרטי זה מ א ו ד יקר. עם יש לך עוד שאלות תכתבי ואני אשלך לך את מס. הטלפון שלי במסר.

זהבה29

New member
ורד שלום.

גם בזחילה וגם בעמידה הם עוברים המון שלבים. אי בעד מעקב של פיזיןטרפיה כדי לחזק את כל שרירי כף הרגל. חוף הים בעונה הזו זה נפלא לכפות הרגליים. ותמיד כדאי גם ביקורת של רופא. בהצלחה זהבה.

למעלה