עמידות שמן פשתן?

עמידות שמן פשתן?

כאשר אני אוכל מרק עדשים סמיך חם שחומם במיקרו, אני מוסיף לאחר מכן לצלחת ומערבב שתי כפיות שמן פשתן למנת אומגה 3 יומית. האם השמן פשתן שומר על ערכיו כאשר מוסיפים אותו לצלחת המרק? תודה,
 
שמן פשתן

שמן פשתן הינו מקור צמחי לאומגה 3 וככל הידוע לי אמור להשמר בקרור ולכן לא הייתי ממליצה על חימומו, זרעי פשתן טחונים אתה בהחלט יכול להוסיף למרק אחרי בישולו.
 
לא לחמם

להוסיף למרק את השמן פשתן לאחר שחיממתי את המרק במיקרו. האם זה יהיה בסדר?
 
למעלה