עמיר פרץ מישכן את הבית בגלל הפריימריז

עמיר פרץ מישכן את הבית בגלל הפריימריז../images/Emo7.gif

אוי אוי אוי...איזה מסכן "שר הבטחון" שלנו, אוייי.. לי ,אני מאוד מבקש לארגן מגבית ותרומות לפרץ
,מסכן צריך לעזור לו.... יובל קרני מידיעות מביא לנו את הסיפור "קורע הלב" על פרץ הממשכן , היום בעמוד השער של "כלכלה". במקום להתפטר ביוזמתו מהכישלון המכפיר שלו הוא אחראי בין היתר במלחמת לבנון השנייה, מישהו ( מן הסתם כניראה מקורב של פרץ אלא מה?...) שולח "ספינון" בכייני ל "ידיעות" כדי להשיג אולי אהדה, אבל משיג בדיוק ההיפך ! למרות הכתבה האוהדת על קשיי פרץ הממשכן המסכן... זה האיש שסגר לנו את המדינה כשהיה בהסתדרות עם הוועדים הבריונים של חברת החשמל ושאר המונופולים, מנסה להצטייר עכשיו "כקוזאק הניגזל", שנאלץ למשכן את ביתו בשדרות (מסכן בטח הערך של הבית על הפנים...), בזמן שקשישים במדינה,ניצולי שואה, חולים שתרופות שהם ניזקקים להם לא בסל התרופות, נאלצים למכור את רכושם בשביל לשרוד. שמעתם עד היום " מהאיש החברתי " הזה שמכר את האג'נדה שלו והביטחון שלנו כדי לחמם כסא כשר ביטחון כושל במקום "סתם שר חברתי" משהו על עזרה לאותם אומללים?.... אז שלא יעבדו עלינו ויספרו לנו סיפורים מטופשים על סיבלו המלאכותי והציני של פרץ !

ronenlev22

New member
אין בושה

לאחר שהחריב את תיק הבטחון, הוא מבקש להחריב גם את תיק האוצר. פעם לפוליטיקאים הייתה בושה. היום רק עזות מצח. כשרונו הגדול של פרץ הוא בכך שמנהיג ועד עובדים עם כישורים בינונים הצליח לסובב מפלגה שלמה, עד שהצליח לכבוש את ראשותה. אגב לאילן אוסטפלד, הספיקו מספר חודשים בכדי לפרוש מתפקיד יועץ התקשורת של פרץ.

TIC

New member
קפלן, אתה קורע אותי לפעמים

אתה מהתחום. ברור שאתה יודע לקרוא את המהלך. חסר היה שלא. העניין הוא שאתה לא יודע להבדיל בינך, לבין קהל המטרה, שברובו אינו מורכב, מה לעשות, מיועצי תקשורת. למען הסר ספק, אני לא ממש אוהב את האיש, אבל מי ששמע אותו אצל רזי ברקאי, לא יכול לומר שהוא לא עשה יופי של עבודה (אמנם זה מעט מידי, מאוחר מידי, אבל זה יותר טוב מלהשאר בשר תותחים, וסליחה על השימוש בביטוי בהקשר של פרץ). צר לי לומר זאת בפסקנות שכזו, אבל מי שהאזין לתוכנית המדוברת ולא חושב שפרץ נתן שם את אחת ההצגות הטובות בקריירה שלו, פשוט לא מבין מהחיים שלו. TIC.

זכותך לחשוב אחרת.במקרה זה אני חושב שצריך.....

לתת קרדיט לעם או לבוחרי העבודה במקרה זה( "קהל המטרה" כהגדרתך),שיסיקו מסקנות מהכישלון של פרץ, שבחר בביטחון במקום תיק חברתי כפי שהבטיח והצטייר בציבור כ"מנהיג חברתי" כל הזמן, והתוצאות ידועות (גם אם הוא לא אחראי יחיד). בכלל, אחרי המלחמה האחרונה וכאפקט מצטבר, העם לדעתי הבין שאנחנו לא בתיאטרון והפסיק להיות תמים ולקנות "הצגות הכי טובות". גם אולמרט עם נאום "זה מקום העבודה שלי" לא הותיר רושם ובוודאי לא שיפר את תדמיתו, אולי להיפך. לדעתי כמו במקרה "רמדיה" (גם שם טענתי מזמן שמהלך "רמדיה החדשה" נועד לכישלון), יש קו אדום גם למה "שהציבור המטומטם" כמאמר השיר של שלום חנוך מוכן לשלם... במיוחד כשמדובר בגורל חיי אדם. הימים והבחירות יגידו מי צדק.

למעלה