עמית ארז, השקת דיסק בבארבי

Zaccardor

New member
עמית ארז, השקת דיסק בבארבי

עמית ארז בבארבי, עמית ארז בבארבי.. איזה לילה!!! קודם כל ראויה לציון כמות הקהל, שמילא את הבארבי, החמיא והפתיע את עמית שנראה מאוד מוחמא ונרגש מהכמות.. את עמית לא ראיתי מופיע אף פעם, ולא ציפיתי ליותר מדי שואו.. בכל זאת השירים שאני הכרתי היו מאוד שקטים ואקוסטיים, והתלבש לי (גם הלוק שלו) עם איזו הופעה שקטה ואינטימית. את ההופעה הוא פתח בכמה שירים רצופים, וכמו שצריך פשוט נתן למוזיקה לדבר, אח"כ הוא כמובן התחיל להיפתח ולדבר קצת בין השירים, ובעיקר להודות לכולם.. על ההפתעה הראשונה בערב (לפחות בשבילי) הייתה חתומה רביעיית מיתרים שאיתה הקליט את האלבום, שהוסיפה לפתיחה ולהופעה בכלל והייתה מוצלחת ממש. חוץ מעמית היו עוד שתי גיטרות (אדם שפלן ענק!), ולשמחתי והפתעתי המזיגה שבין החלקים האקוסטיים לחלקים היותר רוקיסטיים ועמוסים הייתה פשוט מושלמת. עמית נתן אחלה שואו ואחלה מוזיקה, אך גם ידע להקסים ולרגש ברגעים שצריך ואלה היו גם הרגעים שאני הכי אהבתי בהופעה. פה אני חייב לדבר על גלגול נשמות - הבחור נראה כמו ניק דרייק, נשמע ווקאלית כמו ניק דרייק ומנגן-פורט כמו ניק דרייק. היה פשוט תענוג! ביצועים ממש טובים לשירים, במיוחד אהבתי מהחלק הראשון את clever&strong. עמית אירח גם שתי זמרות חברות שכאלה, אפרת בן צור ועוד מישהי. אפרת מיוחדת מאוד והוסיפה צבע (למרות שאני לא כ"כ אוהב אותה לבד היא התאימה אתמול מאוד) ועוד מישהי שגם הייתה חמודה. מבחינתי שיא ההופעה היה בshoot you down, העיבוד לדעתי היה מרשים וסוחף.. אחריו הם ירדו להדרן של 3 שירים. איזה שואו! איזו מוזיקה.. אני לא חושב שיש מישהו שבא אתמול ולא "נשבה בקסמו" של עמית (טוב בטח היו כאלה שנשבו בקסמו עוד הרבה קודם..). את הדיסק לא הספקתי לשמוע (רק 3 שירים באוטו בדרך מההופעה) אבל בהמשך השבוע תהיה ביקורת! [וואהו היום אסף אבידן והמוג'וז, הופעה שלישית השבוע ואני שמח ומרושש :)]

bleeding guitar

New member
עמית ארז משיק דיסק חדש בבארבי../images/Emo168.gif

לשם הוידוי: אני בתולת עמית ארז. לשירים לא הקשבתי לפני (אולי רק שיר אחד) להופעות לא הלכתי , אבל שמעתי עליו הרבה. כל הזמן אני שומעת את המילים "את חייבת ללכת להופעה שלו" או לחילופין "היום אני הולכת להופעה של עמית ארז" הייתי צריכה לבדוק על מה המהומה, לא? אז הגענו לבארבי (ואני ומאיה) והתפלאתי לראות את הבארבי עמוס לחלוטין. מלמעלה עד למטה כל הבארבי מלא, ואנשים בציפייה לחבורה שתעלה על הבמה. ובסוף הם עולים, בהרכב מלא וגדול שכולל כנרים גיטרות חשמליות אקוסטיות וכמובן גם סולן
קשה לי להרחיב על השירים כשאני לא מכירה, וגם לא זוכרת הרבה. כן אני יכולה לומר שיש שירים שיותר התלהבתי (מן הסתם בעיקר הרועשים) ויש שירים שפחות. סה"כ השילוב על הבמה היה די נחמד. היתה לי בעיה רק עם הסאונד כשהמוזיקה עלתה לי מאוד על השירה של עמית, ובתור אחת שלא מכירה את השירים היה לי די קשה להבין מה הוא שר, כמובן שזה היה הרבה יותר טוב כשהוא שר עם האקוסטית. האירוחים - את אב"צ אני לא אוהבת מה לעשות הבחורה לא עושה לי את זה. אני ממש לא אחת שאפשוט אנשים לפי איך שהם מתלבשים, אבל ממש לא הבנתי מה עבר של אב"צ שעברה על ארון הבגדים שלה לפני ההופעה. כל התלבושת שלה מכף רגל עד ראש שחורה, ועם מקל מנצחים (שלא השתמשה בו) היא עולה לבמה, ההופעה שלה היתה די מוזרה בעיני, ועם הבלתי חיבה שלי אליה לא נהניתי מהאירוח הזה. האירוח השני דווקא היה חביב יותר, בחורה שופעת אור שיודעת לשיר, והיה חיבור ממש טוב בין השניים. אין לי מה להרחיב יותר מידי על הערב, עוד לא הגעתי למסקנות שלי אם אני אוהבת או מה, ואם אגיע לעוד הופעות, או אחליט לרכוש את הדיסק, עוד נראה. מה שכן היה ערב חביב למדי, ושמחתי לראות את כל הקהל הזה שבא, וכמה שהיתה התרגשות על הבמה מהמחוה הזאת. וכל האנשים שהתפלאו מה את באת לעמית? אז כן כן! תפסיקו לשפוט
(והאמת עוד לא הבנתי מתי הפגנתי אנטי, בחור נחמד)

Hosh17

New member
הוא באמת טוב.

Endings Get An Early Start השיר הכי טוב שלו ואחד השירים הכי טובים שיצא לי לשמוע בכלל.. איזה מוכשרררררר

zippa

New member
"אנחנו מאושרים"

הציטוט שבכותרת, אם זכרוני אינו מטעה אותי, הוא המילים הראשונות שעמית הוציא מהפה, פרט לשירים. גם אני הייתי מאושרת. מהשניה שהגעתי לבארבי וראיתי את התור המשתרך ועד שיצאתי וראיתי אנשים צובאים על דוכן הדיסקים ורוכשים לעצמם עותק מנצנץ (ומוזל - יוזמה מבורכת!) של הדיסק החדש. לרגע אחד, לא ארוך אבל מדאיג במקצת, חששתי שלא יהיה לי עם מי ללכת להופעה הזו. השותף הקבוע נקרא למילואים, החברה הסמי-קבועה החלה לעבוד במשרה מלאה מדי והחברה שהחלה להיות קבועה לא היתה בטוחה שלא תיקרא אל דגל המלצרות באותו ערב. אך לא רק שהאחרונה הגיעה איתי ונהנתה מכל רגע, בכל פעם שסובבתי את ראשי פגשתי בעוד פנים מוכרות. מסתבר שיש הרבה אנשים שאוהבים את המוזיקה של עמית ושפגשתי בשלב כלשהו בחיי. הופעת הלהקה הראשונה של עמית שראיתי היתה טראומטית במקצת. זו של יום רביעי היתה חוויה מתקנת חווייתית ביותר. אני מעזה לחשוב שזה היה לא רק הזמן שעבר עלי וההתבשלות שלי עם עצמי ועם הביצועים ששמעתי מההופעות החיות שזמינות לשמיעה באתר של עמית, אלא גם הקילומטרז' שעמית וחבר מרעיו צברו. ויש לי תחושה שגם למעמד המרגש היתה תרומה לחדות הביצוע. כל שיר היה עתיר רגש כתמיד, אבל לא רק, אלא גם אנרגיה. מצאתי את עצמי זזה, רוקדת.. לצלילי שירים של עמית ארז! אם מישהו היה אומר לי את זה בפעם הראשונה שהייתי בהופעה שלו, בעודי ישובה בצוזאמן, מאזינה לפריטת הגיטרה הנוגה של הבחור המוכשר הזה, הייתי צוחקת (בחרישיות, הרי זו הופעה נוגה, זוכרים?). אני לא בטוחה בכמה הופעות של עמית הייתי, אבל יש לי תחושה שראיתי מספיק בשביל לתאר תהליך כלשהו - היפתחות, התפתחות, צמיחה, העזה.. יהיה מה שיהיה, זה בטוח היה משהו טוב. אני מפחדת להישמע מתיימרת, אז אני אנסה לנקב את הבלון הנפוח ולהבטיח למי שעדין קורא שהדברים מגיעים מהערכה. עמית פותח את הפה כשהוא שר, מחייך," אפילו" מתקשר עם הקהל. תענוג. עמית סיפר שהאלבום הזה הוא של חברי הלהקה שלו (אור בהיר, אדם שפלן, דודי ברקת ורן יורגנסון, שהיה לא פחות ממ-ע-ו-ל-ה ביום רביעי) לא פחות משהוא שלו, וסיים את הערב בשליפת דף נייר והקראת תודות בקול שאיים להישבר, אך נותר צלול. אני מקווה שאני מצליחה להעביר משהו מהאווירה הנהדרת שהיתה בהופעה הזו. אני הייתי נרגשת ממש. הייתי בשנה האחרונה בכמה הופעות השקה של אומנים שאני מעריכה, אך זו היתה הופעה ממש מיוחדת עבורי כי את האומנים האחרים גיליתי ממש קצת לפני ההופעה, ובמקרה הזה אני מרגישה שעברתי כברת דרך ארוכה יותר. אומנם לא הייתי מחלוצות הדרך הזו, אבל זה לא משנה. התרגשתי ושמחתי, והיה כיף לחלוק את התחושות האלו עם הרבה מאד אנשים אחרים. ביומיים שעברו מאז ההופעה הספקתי להקשיב לדיסק כמה וכמה פעמים, לא מעט בזכות שותפתי לחדר בעבודה שהתלהבה עד כדי כך שהיא החליטה שהוא נשאר על repeat. יש כמה שירים שאני אוהבת במיוחד (cinnamon, האהוב הנצחי, ו-kill it), אבל יותר מזה אני רוצה לציין שאני ממש ממש נהנית מהעיבודים. אני חושבת שאני ארצה עכשיו ללכת להופעות להקה לא פחות משאני ארצה ללכת להופעות אקוסטיות. ואם זה לא הישג, אז אני לא יודעת מה כן..

Blok

New member
תיקון קצר

הבחורה השניה ששרה הייתה רותם אור.... וזה לא היה הדרן, זה היה מתוכנן מראש... כי פשוט היה צריך לסדר כיסא לעמית ולכוון לו מיקרופון, וגם ראיתי את הרשימת שירים.... הייתי למעלה. היה מעולה. בעיקר נהניתי כשאדם שפלן אמר: "אתם קהל נפלא, קחו בננה!" וזרק לנו בננה. חבל שלא היה רוגעלך....

למעלה