עמית בבאסה

amitabibos

New member
עמית בבאסה

אני בתקופת סוף פסיכומטרי 3 שבועות אחרונים,מרתונים,ודי לחוץ. הקטע הוא שאני משתוקק לקפוץ לערב הופעה של מאיר. אך אבוי,עם מי? תכלס אין לי עם מי ללכת,מאחר ואני דתי רוב חבריי הקרובים לא בקטע של הופעות(בעיה הלכתית),לא שאני מחפף,אבל נראה לי שזה בסדר ללכת למקום כמו תאטרון או אודיטוריום להופעה,חברה אין לפחות כרגע. ונשארתי לבד עם הרצון למאיר! ענננננננננננוווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!

ms pizza

New member
ההאמת שלפעמים זאת באמת בעיה...אישי

אבל נשמע לי לא בעייתי גם ללכת לבד . אם אין לך בעית תחבורה - זה אפילו יכול להיות חוויה די מרגיעה. ובקשר להלכה - דעתי האישית אומרת שלא צריך להתנתק מהעולם החיצוני , ונכון שבית המקדש חרב אבל..לא מדובר בשמחה מטורפת אלא רק בהופעה , חוצמזה שמאיר עצמו אדם דתי

איף

New member
עמית, אל תהיה בבאסה ../images/Emo13.gif

תקופת הפסיכומטרי היא תקופה קשה - אני זוכרת אותה....זה היה סיוט! ולדעתי אם בא לך להתפרק , לך על זה.... לך להופעה של מאיר. זה ממש לא הופך אותך לפחות דתי
ובהצלחה!!!!

odery

New member
עמית יקר

אני מגה דוסית אני לא רואה בעיה בללכת להופעה, הישיבה אמנם מעורבת- אבל גם באוטובוס יושבים מעורב ואתה בטח לא נמנע מלסוע בגלל זה... אין ריקודים בהופעות של מאיר- לפחות לא באלה שהייתי. מאיר עצמו אדם דתי- הטקסטים שלו לא יטמאו את נפשך להפך אני חושבת שזו חויה רוחנית כמעט ואתה מוזמן להצטרף אלינו - אלה שמגיעים להופעה של מאיר ואהוד ביפו- זה אמנם עוד חודש אבל יהיה פיגוז.

הדסי 26

New member
הוא אומר בהופעה

"תורתנו הקדושה" וכל מיני כאלו דברים וגם ראיתי אותו ברחוב עם כיפה. אבל אני באופן אישי לא מאמינה ב"דתיים ו"חילוניים", אני חושבת שכל יהודי רוצה להתקרב אל הקדוש ברוך הוא, ולכל אחד הניסיונות שלו... ובלי שום קשר - אני הולכת למלא הופעות לבד, ואני בד"כ יותר נהנית. אבל זו אני...

ms pizza

New member
כן..הוא אמר בראיון במעייני הישועה

(שזה עלון של פרשת שבוע..) וגם בראיון לרדיו ירושלים ולרשת ג'....

Walk Two Moons

New member
וגם בראיון לאביתר שהיה ב'ידיעות' לפני כמה זמן

שאם אני לא טועה סרקתי ושלחתי לך אותו, הוא הגדיר את עצמו כ'דתי פרילנסר'.

למעלה