עמית כנס אחי..

גיא

New member
עמית כנס אחי..

אני נוסע השנה לטין לקלאב מד בעיירה les brevieres אתה יודע אולי איך הקלאב אזה??כמה זמן הליכה למעליות? ואיך הסנואופרק שבטין? יש הרבה מסלולים?איך חיי הלילה בטין וב וול דיז'ייר? אני נוסע ב6 למרץ איך השלג בחודש הזה? בתודה מראש גיא

amit87

New member
לא הייתי בלה ברוויה

הייתי בואל קלארט. לה ברוויה האמת זה כפר די נידח ב"אספייס קילי", והוא נמצא בגובה נמוך, כך שאני לא יודע כמה שלג יש באיזור בתקופה ההיא. לא גלשתי ביזור של העיירה הזאת, אבל ראיתי שיוצא ממנה גונדולה ואז בעוד מעלית אחת אתה מגיע לאיזור המרכזי של המדרונות של טין, שבסופם יש לך גונדולה ישר לואל דיזר. הסנופארק של טין לא עבד כשאני הייתי, והוא השנה ממוקם רחוק מלה ברוויה (בניגוד לשנה שעברה). בכל אופן במקרה ואין חזרה בגלישה , יש מערכת של סקי בס בחינם עם הסקי פס שעובד כל 10 דקות מפזר בעיירות כך שזה לא אמורה ליהיות בעיה. תנסה לברר את האפשרות לשידרוג לקלאב השני בטין שהוא נראה לי הרבה יותר מומלץ(בו הייתי).שהוא ממוקם על המסלולים, ובאיזור מרכזי של מעליות.

גיא

New member
עמית כנס...

קודם כול תודה אחי על המידע.... אני ביררתי גם על הקלאב היותר טוב והוא ממש יקר(2000 יורו)בתאריך שאני נוסע.. והקלאב שאני הולך אליו הוא (1240יורו) ככה שזה הבדל רציני.. ותגיד אחי יש לאן לצאת בערב (מועדונים ,פאבים)??

amit87

New member
גיא...

המחירים בתקופה הזאת באמת מחרידים... בעיירה ואל קלארט אני יודע שלא היה משהו אטרקטיבי לעשות מחוץ לשגרה של הקלאב.. לגבי המיקום, איך שזה נראה לי במפה, 2 מעליות ואתה במרכז העניינים, רק תבדוק את זה עם מישהו שהיה שם. אני לא סגור על זה שבמרץ יש גלישה ישירה לקלאב ,סה"כ, אם יש מספיק שלג אז יש חזרה בגלישה. אם יש לך שאלות נוספות על האתר ולא על הקלאב אז שאל חופשי!!!

גיא

New member
עמית..

תודה גבר.. יש הרבה מסלולים באתר??אם אני באתר שבוע יש מצב שאני מספיק לעשות את כולם?? זהו בנתיים אחי אין לי עוד שאלות כבר ביררתי על האתר הזה יותר מדיי...חח

amit87

New member
גיא...

זה תלוי איזה רמה אתה, האמת (וזה לא הגזמה) שחוץ מהיום האחרון לא גלשתי בכלל על מסלולים. אבל כל האיזור עם ואל דיזר ביחד זה איזור ענק עם חיבור נוח מאוד. אני ברמה הכי גבוהה בסנובורד, עשיתי בסביבות 60% מהאתר. אבל המדריך לקח אותנו רק למקומות עם אוף-פיסטים שווים. כולל יום חד שטיפסנו ברגל איזה שעה וחצי ואז גלשנו מצוק אוף פיסט אדיר!! יש מקומות כמו הגליישר של טין, שהוא לא אטרקטיבי אז פשוט לא עלינו עליו אפילו פעם אחת. לכל הצד המערבי של ואל דיזר לא הגענו, אבל עשינו הרבה אוף-פיסטים גם בואל דיזר. בקיצור, יש מספיק לשבוע, אל דאגה!!! איזה רמה אתה בסנובורד?

גיא

New member
....

אני ברמה מתקדמת אני גולש כבר 3 שנים השנה זאת השנה ה 4 שלי.

גיא

New member
וואלה תודה גבר!!

עכשיו נישאר לי רק ליספור את הימים.....חח מה אתה אומר על הסקימולטור??שווה לנסות?

amit87

New member
לא ניסיתי

ונראה לי שכדי שתשקיע את הכסף שתבזבז שם בדברים טובים יותר. שלג זה שלג, אין לזה שום תחליף, וזה בטח שלא ייתן לך הנאה. ועפ"י מה שהבנתי הטכניקה על המשטח היא שונה כי צריכים לישר את הרגליים בסיבובים או משהו כזה....קיצר עזוב!

leviel

New member
טין וואל דיזר מחוברות יחדיו

הייתי לפני שנתיים בואל דיזר אחלה אתר שטח עצום לגלישה הסנופארק היה סגור כשאני הייתי יש מסלולים מכל הרמות עיירת ואל דיזר יפה אבל יקרה

rami arnold

New member
les brevieres ושאר ירקות -

les brevieres הוא כפר קטן, אוטנטי, ציורי ורומנטי. לא נראה לי עונה כל-כך לאופי חיי הלילה שאתה מחפש... (מועדונים, פאבים וכו'). הוא נמצא ממש רחוק מהמרכז של טין ואל-קלרט, בתחתית העמק שמוביל לואל-דיזר.ז"א שעל הבוקר אתה צריך לקחת שתי מעליות די ארוכות כדי להגיע לאזור שממנו אפשר להמשיך למרחבי ה"אספייס - קילי". הירידה לכפר די מגניבה,עם אתה מגיע מ"aigle-perse", (הסלע המפורסם בצורת קשת מושלמת) יש משם מסלול שחור, שאפשר לחתוך ממנו ל"אופ-פיסט" ברמות הגבוהות ביותר, אבל בסופו הוא מתנקז למסלול אחד,ארוך, כמעט בלי אפשרויות ל"אופ-פיסט", שמוביל אותך לכפר. בקיצור, תחשוב טוב עם זה מתאים לך - לא סתם המחיר שם זול בצורה משמעותית. מקווה שעזרתי, רמי ארנולד.

גיא

New member
רמי כנס...

בקשר למועדונים והפאבים במקום.תגיד בוואל דיזר גם אין חיי לילה כמו שאני מחפש? ובקשר למחיר זה יוצא לי רק 1240 יורו שזה גם מאוד יקר ואם אני הולך לקלאב בואל-קלרט אז זה יצא לי ממש יקר 2000 יורו ככה שאין מצב שאני ישלם סכום כזה. הייתי מוכן לנסות משהו אחר ולא רק קלאב מד אבל הבעיה שאין לי עם מי ..אני מיצטרף ל-5 חברים שלי והם כבר סגרו עם הקלאב.ואני היצטרפתי... אתה הייתה בכפר les brevieres??

amit87

New member
גיא

אולי תנסה פשוט לחפש שבוע זול יותר. שנה שעברה נסעתי לקלאב השני בטין המחיר דומה לשלך, תסתכל בשאר השבועות, אולי יותר מוקדם.

amit87

New member
תבדוק גם

יש דילים מהארץ למלון DIVA שראיתי אותו והוא ממוקם בתחתית של ואל קלארט, וממש מולו זה המעליות המרכזיות של האתר. אז אומנם לא תיהיה במסגרת של הקלאב, אבל לפחות אתה תהנה יותר מהאתר! ואני בטוח שזה ייצא פחות מ2000 יורו

גיא

New member
עמית כנס...

אם היה לי עם מי ללכת למלון אחר אז ברור שההיתי הולך..אני גם חושב שהמחירים של הקלאב מד ממש יקרים.. אבל אין לי ברירה אני מיצטרף לקבוצה והם כבר סגרו אם הקלאב מד.. בכול מקרה תודה אחי..

rami arnold

New member
ואל - דיז'ר זה סיפור אחר...

הכפר הרבה יותר גדול, ובהחלט יש הרבה אפשרויות לכל סוגי הבילוי שהזכרת (מועדונים, פאבים,מסעדות וכו') ד"א, משום מה יש שם המון גולשים אנגלים, ככה שאנגלית היא השפה המדוברת ברוב המקומות, בייחוד בפאבים, בסוף יום גלישה - הרבה בירה, הרבה אנשים שמחים מאד עד שמחים מידי... עד כמה שאני זוכר, יש אוטובוסים שרצים בין הכפרים, ככה שתוכלו לקפוץ בערב למקומות שוקקים יותר. רמי.

למעלה