עמית לכושר

עמית לכושר

האם עמית לכושר זה באמת קורס כלכך טוב? כי אומרים שם ש85 אחוז מהאנשים שמתאמנים שם עוברים את הגיבושים(לא רק מסיימם אלא גם עוברים ומקבלים ליחידה!!)-שזה פשוט לא ראלי אני הייתי בו שני אימונים ראשונים וציפיתי להרבה יותר האם זה רק אימונים ראשונים ככה ורק בהמשך עושים קריעה אמיתית? האם יש קורסים טובים מעמית לכושר? האם מישהו פה שהלך לקורס הזה התקבל ליחידה מובחרת כלשהיא או מכיר מישהו כזה?

liorz1984

New member
גם אני

הייתי בשני אימונים ראשונים והם היו קלילים. אל תצפה שהם יתחילו על ההתחלה לקרוע אותך במסעות רציניים, הקורס הזה מיועד גם לאנשים שלא בכושר, במיוחד אם לא שילמת עדיין את הכסף.. ולגבי אחוז המתקבלים, אני מאמין שהנתון הזה לא מדויק אבל ה"גיבושים" שהם מתכוונים אליהם יכולים להיות גיבושים לצנחנים, שהם לא קשים והרבה עוברים אותם..

גיבושים יותר טובים

כדי שאתה תצליח לעבור גיבושים כמו של שייטת 13(שלשם אני שואף להגיע) צריך לקורע אותך כמו שצריך להריץ אותך בלי סוף עד שתגיע לסף של השבר המנטלי והם יכלו לעשות את זה הרבה יותר קשה למשל-מה זה שני המשחקים שעשינו אחד נגד השני? והריצה בקצב איטי? צריכים להריץ ולהריץ אותנו ולקרוע אותנו בשכיבות שמיכה עמית טלמון היה כמובן בשייטת 13

liorz1984

New member
כן אבל

לא כולם באים לשם בכושר אחיד וזה דבר שאתה צריך לזכור. המטרה ההתחלתית שלהם זה להביא את כולם לרף אחיד של כושר ואז הם יתחילו בקריעה. אין טעם להתחיל באימונים מסיביים כשחצי קבוצה תתעלף לך והחצי השני אפילו לא יזיעו.. תחשוב על זה

צודק חלקית

האמת אתה צודק שיש להעביר את כולם לכושר פחות או יותר אחיד ואז להתחיל בקריעה אבל בכל זאת היו שם דברים קצת מציקים למשל בקבוצה ביקשו מאיתנו תוך שתי דקות לשתות לחזור ולעמוד בשלשות ואיחרנו ב50 שניות-באותו רגע חשבתי לעצמי שעכשיו יתחילו טירטורים אבל לא כך היה והמדריכה התייחסה לזה באדישות יחסית ולא עשתה לנו כלום אני לא מתאר לעצמי מה בצבא יעשו לי עם אני יאחר ב 5 שניות במשימה וזה למשל -דבר יסודי שצריך להקפיד עליו מהאימונים הראשונים

liorz1984

New member
בתור חניך תורן

לא "נתתי" לקבוצה שלנו לאחר... אז אני לא יודע מה היה קורה אם היינו מאחרים. אני מתאר לעצמי שהוא היה נוזף בחניך התורן (בי..) ולא מטרטר אבל זה רק ההתחלה חכה חודשיים ותהיה לך תמונת מצב ברורה יותר

וחוץ מזה

קשה להביא את כולם לאותה רמה למשל אני שאני כבר מתאמן שנה בחדר כושר ורץ כמה קילומטרים טובים כמעט כל יום במשך כבר חצי שנה יהייה קשה למישהו שהתחיל להתאמן לפני חודש להגיע לכושר שלי לכן לדעתי צריך כן לקרוע באימונים הראשונים כי אם תריץ כל אחד מאיתנו 15 קילומטר למשל זה יהייה קשה-אבל בסופו של דבר אחרי כמה זמן-כבר הגוף של שנינו יתרגל ונהייה באותה רמה

liorz1984

New member
תראה

אני מתאמן שנה במכון כושר, ולהגיד לך את האמת, אני הולך אליו ישר אחרי האימון של עמית לכושר... בפעמיים שהיו.. האימונים האלה לא משתווים לחימום שאני עושה שם,לא היו לי ציפיות מהפעמים הראשונות. אבל הם עושים את המאמצים, כדי למשוך כמה שיותר אנשים לקורס, בכל זאת המטרה העיקרית שלהם זה להרוויח כסף תנסה לשלב בין מכון כושר לקורס, בכל זאת פעמיים בשבוע זה לא מספיק גם אם הם יקרעו אותך כל אימון

אל תדאג

תאמין לי אני מתאמן וממשיך להתאמן בחדר כושר ובהרבה ריצות אגב-עבודה על ניפוח שרירים לא תעזור בצבא אלא עבודה על סיבולת שריר(כח) אני בא גם לעמית לכושר לא בתור אימון עיקרי אלא כדי לטעום מדברים שגם אני יעשה בצבא: טירטורים,מסעות,אלוקות-דברים שאני לא יכול לעשות לבד-אני מקווה שבהמשך הקורס אני יקרע שם באמת וזה לא יהייה חימום-כמו שאמרת

amir18

New member
אז ככה,

בתור אחד שהיה בקורס... הקורס הוא קורע. ההתחלה באמת קלילה, אבל אחרי כמה זמן תתחיל להקרע. כמו בכל מקום, יש שם חבר´ה טובים (כושר טוב) ויש חבר´ה עם פחות כושר. אבל שמע מהקורס שהיה הרוב סיים גיבוש כלשהו. מספר חבר´ה התקבלו לחובלים וכן הלאה. טיפ קטן, האחוזים הם לא שיגרמו לך להגיע לאיפשהו, אם תהיה מספיק טוב תתקבל. שיהיה בהצלחה. אגב הקורס בהחלט עולה כסף.. אז אל תצפה לא לשלם.

מתי היא תבוא?

מתי הקריעה האמיתית תבוא? ומהיא תכלול? והאם יש שם אנשים שהתקבלו לשייטת/מטכ"ל משם?

amir18

New member
בהמשך הדרך.

והמחיר שצוין הוא באמת המחיר. וכמו שנאמר כל אחד והתקציב שלו באמת. יש חבר´ה שהתקבלו למקומות שונים: מי לקורס טייס מי ליחידות אחרות, ככל שזה יתקרב אלייך אתה תראה בעצמך. בהצלחה

ההמשך

אמרת שבהמשך יבואו טירטורים נכון? האם ממש מטרטרים אותך עד סף השבירה? כאמור-לכל אחד קנה מידה אחר תן לי דוגמא לטירטור קורע ורציני שנתנו לך בעמית לכושר ואגב-ממש אין לי בעיה לשלם את ה150 שקל לחודש

liorz1984

New member
ממה ששמעתי

המחי של הקורס הוא לא יקר במיוחד (משהו כמו 150 בחודש..) וגם עמית עצמו אמר שהמחיר הוא לא משהו שמונע בד"כ מאנשים להצטרף

liorz1984

New member
כל אחד והתקציב שלו..

150 ש"ח ל-8 פגישות זה לא הרבה.. זה בערך 19 ש"ח לפגישה וזה לא הרבה. אבל יכול להיות שאני טועה, ממה ששמעתי זה המחיר

למעלה