עמית לכושר

עמית לכושר

האם הקרוס ההכנה עמית לכושר הוא באמת קורס כזה טוב כמו שעושים ממנו? שם טוענים ש85 אחוז מהאנשים שם מצליחים לעבור את הגיבושים(לא רק לסיים גם לעבור-כלומר להתקבל ליחידה)-שזה לדעתי לא הגיוני אני אישית הייתי בשני מפגשים כבר וזה הרבה פחות ממה שציפיתי(גם שאר החניכים טענו כך) האם זה רק באימונים הראשונים ככה?? האם בהמשך תהייה "קריעה" יותר רצינית? האם מישהו פה התאמן שם ויצא לו משהו מזה-נגיד התקבל ליחידה מובחרת מאוד או מכיר מישהו כזה?

dmor_il

New member
היי גבר! מה המצב? ../images/Emo13.gif

היי לכולם! אז ככה, אני התחלתי השנה את עמית לכושר, למעשה בנתיים הייתה לי רק פגישה אחת. שמעתי המון דברים טובים על הקורס הזה ואני יכול להגיד את זה: 1. צריך לזכור שאתה מדבר על שעורים ראשונים, אין לי מושג איך זה יהיה בהמשך. נקודה חשובה: שים לב שמשהו כמו חודש (כך שמעתי) לא לוקחים כסף !!! ואני מאמין שזאת על מנת להשאיר רק את מי שבאמת רוצה, ואז תתחיל עלייה ברמה. 2. היה דווקא אחלה לפעם ראשונה, תיזזו אותנו כמו שצריך, נפילות על בטן וגב תוך כדי ריצה, אלונקות ושאר הירקות
3. אני הולך לקורס בלי שום ספק! המדריכים תותחים, יש קטעים, וזה לא כמו מפקד מניאק לחייל פשוט... היחס עושה רושם, אחלה !!! זהו, מקווה שתצליחו !!! שלכם: דניאל.

זה דווקא חיסרון

תחשוב שנייה המפקד בצבא הוא האדם האחרון שיהיה לו אכפת ממך והוא יתחס לך כזבל ובקורס הכנה לצהל-כשמו הוא אמור להכין אותך לצה"ל בין היתר ליחס המפקד הוא אמור לתרטר אותך-(נכון שפעם הראשונה באמת היה ככה)אבל ממש לטרטר כלומר להריץ אותך קילומטרים על גבי קילומטרים תוך כדי שהוא מעלה ומוריד את המהירות של הריצה-למשל אגב אתה מראשון?

asael

New member
הייתי אצלו ואני ממליץ.

אני מהמורעלים אז הלכתי לכושר קרבי בכתה י´ כבר. בקיצור , הלכתי כמה פעמים אבל סגרו כי לא היו מספיק. המדריכים שם כולם מסיירות. עמית טלמון עצמו רס"ן מיל. בשייטת , מפקד פלגה. שאלתי חברה מהשייטת שעשו איתו 40 על 40 עליו , והם אומרים שהוא סוס והוא עוד יכול היה להמשיך כשחלק מהם התעלפו בסוף והיו צריכים לסחוב אותם. בקיצור , אני מאוד ממליץ , הוא רציני , מבין ומעביר גיבושים במילואים אז...

למעלה