עמית מה יש לך לומר על זה

גידעון1

New member
עמית מה יש לך לומר על זה

חח בטח ציפית לאיזה משהו עסיסי מהחמאס חחח. הפעם בנושא ספורט מהול בפוליטיקה. שחר פאר הגישה בשבוע שעבר בקשת ויזה כדי לשחק בטורניר דוחא. על פי חוקי איגוד הטניס אין לאף מדינה זכות שלא להרשות לטניסאי/ת להשתתף בטורנירים. בפועל כדי בכל זאת להתחמק מאירוח הישראלית דוחא עלולה לטעון עוד כמה זמן שהויזה של פאר הלכה לאיבוד או שהויזה לא הוגשה בזמן וכדומה. מה דעתך.. האם פאר תשחק בטורניר דוחא או שהיא תשאר לצפות בו בבית?

בוקר טוב גדעון חחח התגעגעתי ל"מה יש לך לומר"

אני מתאר לעצמי שהיא תישאר לצפות בבית, ביחסים בינ"ל יש הרבה תחמנות בשביל האינטרסים של כל צד, קשה לי להאמין שהם יתנו לה להגיע לשם.

גידעון1

New member
אם בכל הם הם יתנו לה זה יהיה מדהים.

נכון להיום עד כמה שידוע לי ירדן היא המדינה היחידה שמאפשרת לישראלים להשתתף בטורנירים. זכור לי שהיה טורניר מכוניות הרים או משהו כזה ולמרות שחלק מהקהל לא אהב שיש ישראלים,שר הספורט שלהם אמר ירדן לא מערבת פוליטיקה בספורט ולכן הם אישרו לישראלים להשתתף.

השלום האמיתי היחידי עם ירדן

בניגוד לדבר הזה "מצריים תזיק לישראל" http://news.walla.co.il/?w=//1215809 בעולם מתוקן זה יכול להיות ששר חוץ של מדינה שרק לפני כמה שנים חתמו הסכם שלום יאיים בצורה כזו על המדינה השניה? ועוד שהמדינה השניה לא תגיב?

mike00

New member
זה עוד יהיה פוליטיקלי קורקט....

לא לשכוח את תחרות הג'ודו למען השלום שהתקיימה השארם לא מזמן,ישראל לא הוזמנה.... אבל תמיד טוב לראות את המצרים עושים שלום עם שאר מדינות ערב.

THE WIZARD 55

New member
נראה לך שהיו מזמינים אותה

אתה יודע איזה פדיחה אם היתה מנצחת שם

למעלה