עמית ניסית את נטפליקס בPS4 ? זה מגניב :)

עמית ניסית את נטפליקס בPS4 ? זה מגניב :)

אני חייב להגיד שנטפליקס ישראל מתחיל להתקרב לדרגה שאפשר להגדיר אותו סביר פלוס :)

הפס4 תומך בעברית גם כתוביות וגם בהקלדה עברית של סדרות וכמובן שיש כתוביות לשפות אחרות כולל אנגלית. אמנם אין כרגע את הסדרות שאני ממש רוצה

כמו המתים המהלכים ועוד כמה, אבל בתור אחד שלא רואה 500 סדרות בחודש
יש פה די והותר מה לראות בעיני ונוחות השימוש בפס4 זה 10 מתוך 10 :)

כן, יש את ה3 עונות זה שווה ? :)

זה עולה 39 לחודש, אבל אני בחודש חינם שהוא ניסיון אז נראה אם אני אשאר עם הנטפליקס, בנתיים זה נראה לי אחלה ונראה לי שאני אשאר עם זה גם אם זה לא מביא את כל הסדרות שאני רוצה.

יש פה דברים שיקח לי 12 שנה לראות גם ככה. אתה יכול לנסות פשוט את החודש חינם.

(אתה צריך להכניס פרטים של כרטיס אשראי אבל יכול לבטל את המנוי מתי שאתה רוצה ואם אתה לא מבטל הם מחייבים אוטומטית אחרי שעובר חודש)

מה שכן אם אתה רוצה עברית אל תשכח להירשם באתר הישראלי/להוריד תאפליקציה מהחנות הישראלית שלא יהיו לך בעיות.

V Has Come To

New member
זה לא משנה באיזה אתר אתה נרשם או מאיפה אתה מוריד את האפליקצי

ה...
נטפליקס מזהה שהIP שלך מישראל ואז נותן לך את התוכן בהתאם...אני הורדתי את האפליקציה מהחנות האמריקאית וזה עובד כנטפליקס מישראל לכל דבר...
כשהייתי בבלגיה לפני שנה התחברתי עם המנוי הרגיל שלי לנטפליקס וקיבלתי תוכן שונה שמתאים לבלגיה..ככה נטפליקס עובד...

:) מישהו פה ראה את "דרדוויל?"

אני מקווה שזה שווה משהו כן? עדיין מציק שאת הסדרה שאני הכי אוהב אין כאן אבל נסתדר... :)

V Has Come To

New member
אני לא רואה דרדוויל...

אתה יודע שאני לא אוהב את כל הסדרות קומיקס האלו(מה שחבל כי לנטפליקס יש הרבה סדרות מקור מבוססות קומיקס)
אני רואה נארקוס,מאסטר אוף נון,ריק ומורטי,סרטים דוקומנטרים ומופעי סטנדאפ...
ופעם ב..הם מעלים איזה סרט נוסטלגי שאני אוהב...

אני יודע בגלל זה שאלתי את כולם בכללי :) לא חסרים לנו

כאן אוהבי מארוול מושבעים :) הנארקוס הזה אני לא מפסיק לשמוע על זה וגם לא מפסיק לשמוע על ריק ומורטי האלה, נקווה שזה יצדיק את ההייפ.

הכי טוב יהיה אם הם יביאו פרקים חדשים של משפחת סימפסון.

מישהו 2

New member
נטשתי אחרי 4 פרקים

היה לי כבד מידי, דורש ריכוז. ראיתי את iron fist עד הסוף גם סדרה די גרועה חח יכול להיות שאני לא מתחבר לדברים האלה למרות שאני סרטי מארוול

דורש ריכוז? מוזר. אני אעשה עליו צפיית בינג' עוד מעט.

בסדרות אני בדרך כלל לא עושה עניין שאני מאבד ריכוז כי ממש קל להעביר אחורה או שאם היה פרק ממש מבלבל אתה די מבין אותו טוב אם אתה צופה בו פעמיים.

אבל אף פעם עוד לא נתקלתי במשהו של מארוול שאיבדתי בו ריכוז הם הכי כייפים בארץ.

מקווה שאני אתחבר לזה :)

PlayGirl3

New member
ברור. אבל אם אתה מתחיל אתה צריך לדעת שזה חלק מיקום טלויזיוני

כלומר אתה צריך לראות את דרדוויל 1 > ג'סיקה ג'ונס > דרדוויל 2 > לוק קייג' > איירון פיסט > the defenders ובקרוב the punisher
וכל זה כמובן אחרי שראית לפחות את הסרט הראשון של האוונג'רס.
לא כל הסדרות באותה רמה, אבל כולן מהנות.

הו הנה את, לך חיכיתי.

אני יודע שיש לי שם (בצדק) של בור ועם הארץ בסרטים, אבל לא רק שראיתי את הסרט הראשון של הנוקמים ראיתי גם את השני! ראית מה זה? :) יש לי הפתעות.

רגע רגע על מה אנחנו מדברים עם דרדוויל 1? על הסרט קולנוע? להתחיל איתו? לפני הסדרה? או שהכוונה לעונות של הסדרה? איזה נוב אני יוצא כאן בחיי :)

אבל היי אפילו לחולה אקסמן/הנוקמים/ספיידרמן כמוני, יש מה ללמוד ממך על מארוול :)

את מה שראיתי טיפונת מג'סיקה ג'ונס אהבתי אז אני אחזור לזה, אין המלצה שלך שאני לא בודק לפחות :)

(למרות המחלוקת על לוציפר אבל מחלתי לך על זה כי אני מבין למה את קשה עם לוציפר )

יש מצב שהthe defenders יבוטל אחרי עונה אחת הבנתי איזה באסה.
(אבל גם אם כן אני עדיין אראה כי הבנתי שג'סיקה ג'ונס בצוות שלהם,לא?)

קיצור סידרת אותי.

PlayGirl3

New member
הכוונה לעונה

הסרט הישן ההוא היה כל כך גרוע שמרוול בעצמם משתדלים להכחיש כל קשר אליו, כמו בערך כל סרט מרוול מהתקופה שלפוקס היו את הזכויות עליהם.

לא מאמינה שהדיפנדרס (החבורה שמשלבת את כל 4 הגיבורים של הסדרות הקודמות) תבוטל. נטפליקס לא ממהרים להכריז על חידוש סדרות אז כל מיני אתרים ממהרים לפרסם קליק בייטים. גם על העונה השנייה של ג'סיקה לקח להם המון זמן להוציא הודעה והמעניש בכלל הגיע בהפתעה.
אם ואחרי שתראה את כל הסדרות הנ"ל תבין שזה גם לא הכי משנה. הדיפנדרס בעצם מסיימת את הפאזה הראשונה ביקום הטלויזיוני הזה.

דווקא חיבבתי תסרטי אקסמן שראיתי :)

חוץ מהסרט ההוא על אפוקליפסה. אורלי מה הם חשבו שהם עשו הזוועה הזו. לקחו את האויב הכי מעניין באקסמן והכי עוצמתי ופשוט עשו ממנו כלומניק.

הסיבה היחידה שראיתי עד הסוף זה שראיתי את זה עם אחי ולא רציתי לבאס
אותו.

אני אתחיל לראות היום לפי הסדר שנתת עשיתי להודעה הזו סקרין שוט.

זה עוזר שיש את כולם בנטפליקס ולא צריך להתרוצץ עם הורדות.

evilplate

New member
אז סתם פתחתי יוזר ישראלי בשביל הנטפליקס?

משום מה כשהורדתי את הנטפליקס במשתמש הישראלי עדיין הייתי צריך להוריד אותו שוב תחת היוזר האמריקאי וזה למה חשבתי שזה בטח לא יעבוד כי היוזר האמריקאי לא הכיר בזה בכלל שהנטפליקס הישראלי מותקן אצלי כבר.
&nbsp
יצאתי קצת אהבל, אבל תודה על המידע עכשיו אפשר להשאר על המשתמש האמריקאי שלי במקום לקפוץ בין משתמשים.

למעלה