עמית ענבר תומך במפלגת הירוקים

אני כבר לא יודע מה לומר.

אולי בכל זאת (מעבר לחיוכים)- מה עלה בגורל כתב האישום נגד פאר וייסנר, בנושא הבנייה הלא חוקית שלו בקיסריה? התחמקותכם מתשובה חד-משמעית אינה נותנת קרדיט! איני מכיר, ולכן אני לא בטוח שאני יודע מה אני שואל- הון ושלטון- פאר הוצג בשעתו כמעין איל טקסטיל. הבחור מחזיק בית בת"א, בקיסריה וכן הלאה טופינים למתנגדיכם לשעת בחירות. מה פועלו בתחום הירוק, וכיצד אדע שאינו זורק סיסמאות אלא יודע על מה הוא מדבר? חבר'ה, מפלגה=יצוג ציבור! לא רוגעלך!!!

והתשובה בתחתית הכתבה מקוממת!!!

כתב האישום הוגש בשוגג??? בישראל אין כתב אישום בשוגג! אין חיה כזאת!!

כתב האישום בוטל

כי אכן הוגש בשוגג. אתה מוזמן לבדוק את הנושא אם אתה לא מאמין... תודה, דרור

למה אף פעם לא בוטל כתב אישום

שהוגש נגדי? למה אף פעם לא זוכיתי בבית משפט, ולא הוחלט לסגור תיק חקירה נגדי? למה לי אין אישור שאני זכאי, או זמר שישיר את זכאותי?

../images/Emo8.gif שפה ראה ../images/Emo18.gif

אתה אורח כאן, ואנא התנהג בצורה עניינית ומנומסת! אני לא אקבל הודעות מלגלגות כלפי מפלגת הירוקים או כלפי אף גולש כאן. תודה, דרור

איך נכיר את הירוקים?

אתה יודע, רציתי להכיר אתכם קצת יותר לעומק כדי להחליט אם להצביע עבורכם או לא. אז נכון שאתם נורא סקסיים (או יותר נכון, מועמדת מס' 5 שלכם נורא סקסית) אבל אני רוצה קצת יותר עומק ביחסים בינינו לפני שאני מצביע עבורכם. אז שאלתי אותך בפורום שמ"ט כמה שאלות שאני חושב שהן רציניות, ולא ענית אפילו על אחת. אז כדי שאכיר אותך קצת יותר טוב, אולי תענה לי לפחות על השאלה הזו שאני חוזר ושואייל ואין עונה? מפלגתך מתנגדת להפעלת שמורות הטבע על ידי רט"ג, ורוצה שתהיה גוף מפקח בלבד. את השמורות יפעילו תושבי האזור. כמו כן רוצה מפלגתך לסלק מרט"ג את הקצינים הבכירים במיל' שקיבלו שם, לטענתכם, "סידור עבודה" ולהחליפם באנשים "מכל שכבות האוכלוסיה", מה שנשמע לי כשם קוד למינויים פוליטיים. אז אם נגיד תמסור את ניהול מכתש רמון למועצה המקומית מצפה רמון, שתעביר אותו לזכיין, כאשר מינוי פוליטי של אחת המפלגות מפקח עליו- איך אתה מצפה שהמכתש לא ינזק?

השאלה נשאלה בעקבות המאמר.

קודם כל, הרשה לי להציג את עצמי- אני "שפם המקובלים" שנחסם בעקבות לעג לסופי צדקה ולמפלגת הירוקים. ולתכ'לס- חזרתי ושאלתי שאלה זו בפורום שמירת טבע. לא ענית פעם אחת. התשובה שאתה מעלה פה היא הסיבה לשאלה וענית רק אחרי שחסמת אותי- כלומר אתה יורה תחמושת סרק לאחר שאתה מוודא שהאוייב לא יכול להשיב אש. נשאלת רק השאלה למה אתה יורה תחמושת סרק- והתשובה האפשרית היחידה היא שאין לך תחמושת חיה. מי שרוצה את כל הטקסטים בעקבותיהם נחסמתי מפורום זה, מוזמן לפנות אלי במסר אישי לאחד הניקים.

פגע רע קבל ../images/Emo18.gif

אני לא אתן לאף אחד ללעוג לגולשים כאן ולא למפלגת הירוקים. נשמח לשמוע ביקרות אבל רק בצורה שאינה מבזה אנשים!! תודה, דרור

יש לך גם תשובה?

כמו שכתבתי לך- אני יכול להמציא ניק חדש כל יום. זו הסיבה שאני מעדיף לא להתלונן עלייך להנהלת הפורומים. ודרך אגב, אני שומר את כל ההודעות שלי.

כל הכבוד- מה עם ישראל אהרוני?

השף! היה גם זואולוג כזה... אבל מה זה חשוב... הייתי שמח לראות גם את להקת משינה ב"ירוקים".

עמית ענבר ספורטאי אולימפי מחונן

אני שמח על כל אדם שמודיע על תמיכתו בנו... ובהחלט אנשים שעשו משהו בציבוריות הישראלית וציבור מכיר אותם. חשוב להזכיר שגולשים, בהם אוריאן מספר 3 ברשימה שלנו, היו בחוד החנית של המאבק המוצלח במרינת בת-גלים. הגולשים הם אנשי ים שמודעים היטב לבעיות סביבתיות וסובלים מהם. בכל העולם התומכים הגדולים של הירוקים הם גולשים, אני יודע על מספר מקומות בעולם שגולשים הם מנהיגי הירוקים. תודה, תודה

למעלה